TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een textiele westerse wereld, een puzzel van een schoolbank e n Boekenjongen maakt een watermolen.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Tussen de roze wolken, ontdekt Stoppeltje een schattig snoepfabriekje, waar hij mevrouw Bonbon ontmoet. Ze verwelkomt Stoppeltje met open armen.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is kwaad omdat hij niet goed kan voetballen wanneer het waait. Kaatje probeert hem op te vrolijken, maar dat lukt niet goed. Tot kameraadjes Jade en Hanne tonen dat je heerlijk kunt vliegeren op het strand wanneer er veel wind staat.
«
»
06:25 Rintje
Rintje wil lekker in de tuin achter een vogeltje aan rennen, maar mama zegt dat hij netjes moet blijven. Ze heeft hem niet voor niets extra lang geborsteld voor de schoolfoto vandaag.
«
»
06:30 Dinostad
Een gezonde levensstijl biedt elke dino een beter humeur en een stralende teint, ook Ricky.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Terwijl hij probeert een iglo voor zichzelf te bouwen, kan Pingu geen ijsblokken vinden.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje helpt de grote zus om net als haar babyzusje de aandacht te krijgen van haar moeder.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Het is nacht bij opa en oma als Simon en Gaspard in bed liggen. Ze staan op het punt in slaap te vallen maar horen ineens vreemde geluiden. Gaspard is bang, maar hij moet zelf gaan kijken.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Phoebe neemt de vriendjes mee op een herfstavontuur! Ze gaan blaadjes verzamelen in het bos en Hooper neemt zelfs zijn liefste knuffel Meneertje Knijnebuidel mee. Maar dan raakt de knuffel zoek.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Saïd helpt Sameer met het repareren van de rozenkrans van mevrouw Santjes. Anna wil weten wat je kunt doen met de ketting. Saïd legt uit dat je met de ketting kan bidden. Anna wil weten of je alles kunt vragen. Saïd denkt van wel.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie maakt spruitjes klaar, maar dat is niet naar de zin van Samson. Marie sluit een deal. Als ze voor Samson een hoop spruitjes mag opscheppen, krijgt hij een ijsje. Samson gaat akkoord, maar heeft een plannetje...
«
»
07:30 Molang
Een giraffe zorgt voor opschudding aan het hof van de koning als het hof zich gaat kleden in giraffemotief. Gelukkig is de mode tijdelijk en zorgen Molang en Piu Piu voor de giraffe.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
07:50 Lou
Lou wil heel graag 's avonds naar een rapconcert, maar dat mag niet van haar moeder. Ze heeft zelf genoeg te doen en kan niet gaan omdat ze een hoofdstuk van haar nieuwe roman moet afmaken.
«
»
08:00 Schijtluizen
Sien en Naomi komen alles te weten over de medicinale bloedzuiger. Hun grote vraag is hoeveel zo'n beestje nou aan bloed drinkt.
«
»
08:10 De Raad van Soekie
De leerlingenraad zit goed bij kas en beslist om met het geld iets te organiseren voor de leerlingen. Alle scholieren mogen een voorstel doen. Iedereen heeft een verschillend idee. Soekie vindt alle ideeën goed, maar ze kan er slechts één kiezen.
«
»
08:30 Casper en Emma - Beste vriendjes
Casper ziet er heel erg tegenop om voor het eerst naar school te gaan. Daar maakt hij kennis met Emma. Ze hebben allebei een knuffel bij zich. De twee kinderen sluiten direct vriendschap en de knuffels ook.
«
»
09:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya bereidt een show voor en ze wil het helemaal alleen doen als een grote meid. De kakkerlakken manipuleren de kat om zijn geliefde nichtje toch te helpen zodat hij de koelkast weerloos achterlaat.
«
»
10:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De kakkerlakken zijn beledigd omdat ze niet mogen meedoen met Piya's spel. Ze besluiten wraak te nemen en verdraaien alle goede bedoelingen van Oggy om hem een slechte oom te laten lijken voor de kleine olifant.
«
»
10:10 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:15 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:25 De avonturen van kleine pinguïn
Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pinguïn Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe.
«
»
10:30 De avonturen van kleine pinguïn
Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pinguïn Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe.
«
»
10:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Niemand kan Koekie weerstaan. Pinokkio en Kasimir maken daar misbruik van bij de heks.
«
»
10:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als Pinokkio beweert dat hij een monster heeft verslagen in het bos, is hij de grote held. Maar wanneer er een wolf in het dorp verschijnt, maakt hij die heldenstatus niet helemaal waar.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella is verliefd op Mikey's pleegkitten, maar helaas is Stella allergisch voor katten. Wanneer Mikey de stad uit moet, biedt Stella zich onmiddellijk aan om het een dagje mee naar huis te nemen.
«
»
11:05 Royals Next Door
De kinderachtige rivaliteit van Koning Bob en de burgemeester is tot nu toe in toom gehouden en alleen als enigszins amusant ervaren. Totdat ze zich zo opwinden dat ze de hele stad in gevaar brengen.
«
»
11:20 Lou
Het is elk jaar hetzelfde: zodra het jaar ten einde loopt, is Lou's moeder onherkenbaar en valt ze voor de verleidingen van het consumeren voor Kerstmis. Lou heeft haar handen vol om haar moeder te ontmoedigen.
«
»
11:35 Lou
Lou heeft geld nodig. Haar crush Tristan gaat tijdens de kerstvakantie skiën in de bergen. Omdat ze dicht bij hem wil zijn, heeft ze beweerd ook op reis te gaan, toevallig naar dezelfde plek als hij. Lou vertelt het aan haar moeder.
«
»
11:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:00 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:05 Molang
Molang en Piu Piu vinden een ei op de binnenplaats van hun boerderij. Ze leggen het terug in het nest van de kip, maar als er een draak uit komt, adopteert de kip het onmiddellijk.
«
»
12:10 Ket & Doc
Sommige kinderen worden vaak zo boos dat het thuis of op school niet meer houdbaar is. Verschillende kinderen zitten in het kinderziekenhuis op de afdeling psychiatrie. Via een collage van gesprekken, foto's en beelden wordt hun verhaal getoond.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht op een speelplaats. Daar worden ze uitgedaagd om drie levensgevaarlijke schoolspelletjes te spelen: hinkelen, touwtjespringen en tikkertje. Wanneer een duivelse versie van Lizzy opduikt, dreigt het fout af te lopen.
«
»
12:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:00 Onze natuur
De stad, de verharde wereld, lijkt een overwinning van de mens op de natuur, maar in elke hoek, in elke barst bruist het van leven. De halsbandparkiet, nijlganzen en vossen hebben hun dieet aangepast.
«
»
13:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Nadat hij op Piya's familiefoto's stuit, ontdekt Oggy dat zijn nichtje een echte prinses is. De kat ontwikkelt onmiddellijk een klassencomplex en zal er alles aan doen om zijn huis om te toveren in een paleis van geborgen voorwerpen.
«
»
13:30 Robinson Crusoe
De papegaai Dinsdag woont met een groepje dieren op een paradijselijk eiland. Hij droomt ervan om de wereld te ontdekken. Na een woeste storm spoelt een vreemd wezen aan op het strand, Robinson Crusoe. De dieren zien hoe de nieuwkomer dingen bouwt.
«
»
15:00 Rox
Een jeugdbende is actief op allerlei voertuigen zoals rollerblades, skateboards, steps en kleine snelle fietsen. De bende slaat onverwacht toe op met name bijzonder drukke plaatsen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Bill werkt met een triangel op de zenuwen van Marie en Samson. Als ze hem wegsturen, begrijpt hij het wel. Bill komt daarom terug met een mondharmonica, dat is inderdaad beter. Maar Samson en Marie worden gek van zijn geblaas.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Mr Magoo is een vriendelijke man die vaak per ongeluk in de problemen komt maar altijd graag anderen helpt. Door zijn gebrek aan een bril veroorzaakt hij echter voortdurend rampen.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Mr Magoo is een vriendelijke man die vaak per ongeluk in de problemen komt maar altijd graag anderen helpt. Door zijn gebrek aan een bril veroorzaakt hij echter voortdurend rampen.
«
»
16:00 Imago
De helden ontmoeten Hoggar, de Wind Primago. Maar na een onhandige fout van Shiqq weigert de primago hen te helpen Damballa te verslaan. Heel boos keren de kinderen Shiqq de rug toe, die spijt heeft dat hij hun missie in gevaar heeft gebracht.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy denkt dat hij zijn nichtje een plezier doet door een vlinderhotel voor haar te maken, maar hij creëert een vreselijk misverstand: Piya denkt dat het een kakkerlakkengevangenis is doet alles om zijn plannen te verijdelen.
«
»
16:30 Lena & Benedict
Lena's klas gaat op schoolkamp. Iedereen mag twee briefjes met namen inleveren waarna Juf Carola eerlijk loot wie de twee begeleiders worden. Summer probeert vals te spelen zodat haar moeder mee gaat.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy geeft Piya een cadeau van iets dat per ongeluk bij hem thuis is aangekomen. Ten overstaan van het enthousiasme van zijn nichtje durft hij dat niet toe te geven. Hij komt er ook achter dat het pakketje eigenlijk van Kevin is.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:00 Schijtluizen
Sien heeft drie insecten verzameld voor Thomas: een hommel, een bij en een wesp. Er wordt gekeken naar het verschil tussen deze insecten en welke steek het meeste pijn doet.
«
»
18:10 Nachtwacht
Op de dag dat Vega uit het boek mag, vindt ook een ceremonie plaats waarbij de voorwerpen van de Nachtwacht worden opgeladen. Daarnaast heeft Vlad ook nog iets belangrijk op te biechten aan zijn vrienden.
«
»
18:35 De Hoppers
Geert is in shock wanneer hij ontdekt dat zijn jeugdheld en fishstickicoon, Kapitein Frigo, vervangen is door een nieuwe, jongere kapitein. Hij hoopt samen met Daria en Jackie handtekeningen te verzamelen om de oude kapitein Frigo terug te krijgen.
«
»
18:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Terwijl een eeuwig conflict woedt tussen de families van Bob en Oggy, ontdekken Piya en Kevin een gemeenschappelijke passie: Lucha Libre. De twee stooges zullen alles doen om deze ondraaglijke vriendschap te verbreken.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Wanneer Lisette met haar tarotkaarten voorspelt dat Mike dringend zijn kinderdroom moet waarmaken, of dat hem anders iets ergs overkomt, vraagt Mike zich af waar hij als kind van droomde. Een oude foto biedt het antwoord: een speeltuin.
«
»
19:25 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:30 Zotte dieren
Een kat probeert op de gekste plek te klimmen en een ander katje heeft een stinkend probleem.
«
»
19:40 Jenny
In een poging om Natalie en haar vader dichter bij elkaar te brengen, nodigt Jenny haar stiekem uit voor een kampeerfeestje in de achtertuin. De avond verloopt goed, totdat Jenny nieuws ontvangt dat haar van streek maakt.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
Er zijn nog negen deelnemers die dingen naar de Homo Universalis Ketnet-trofee. In deze aflevering liggen de deelnemers op een 'raket' - karretje op wielen - en moeten ze zichzelf afzetten.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers