TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Extreme Makeover: Home Edition
Het team helpt bij de bouw van een nieuw huis voor een volleybalcoach en de drie zussen die zij in huis heeft genomen; beachvolleybalster Misty May helpt mee.
«
»
08:25 Space Invaders
De alleenstaande moeder Faye worstelt om haar hoofd boven water te houden na een huwelijk van dertig jaar. Haar dochter Maddison heeft de hulp van het team ingeschakeld om de grote hoeveelheden rommel in huis aan te pakken.
«
»
09:10 Space Invaders
Weduwnaar Bill woont samen met zijn dochter Fiona en de poppencollectie van zijn overleden vrouw. Het team doet zijn best om Bills rommelige huis op te ruimen en te renoveren.
«
»
09:55 The Block NZ
Dan's competitieve zet zorgt ervoor dat huis drie in chaos vervalt. Een incident in de Odd Jobs uitdaging doet de vraag rijzen of een team door kan gaan in de competitie.
«
»
10:45 Love It or List It
Een stel heeft het plan om pleegkinderen in hun gezin op te nemen, maar dan moet hun huis wel geschikt zijn. Ze debatteren over de voordelen van het verbouwen van hun huidige ruimte of het verhuizen naar een gezinsvriendelijk huis.
«
»
11:35 Dr. Phil
Tieners redden twee vreemden bij een huisbrand. Anthony redt een man die wordt geëlektrocuteerd op een spoorlijn. Chase helpt een vrouw die in een vliegtuig wordt belaagt. Dane duikt in een ijskoude rivier om een vrouw te redden.
«
»
12:20 Love Island
De mannen en vrouwen komen in de problemen na het beruchte 'kiss and rate'-spel. Daarnaast begeeft een stel zich op glad ijs wanneer er een nieuw persoon arriveert.
«
»
13:10 Honest Renovations
Na een pandemie, twee kinderen en veel online winkelen is het huis van de familie Wong niet langer de warme en uitnodigende plek die het ooit was. Jessica en Lizzy schieten de familie Wong te hulp en helpen deze ouders hun huis terug te winnen.
«
»
13:55 Honest Renovations
Koey heeft een eindeloze to-do-lijst: ze heeft een fulltime baan naast een succesvolle bijbaan terwijl ze haar kinderen opvoedt. Vanzelfsprekend heeft Koey moeite om tijd te vinden voor ingrijpende renovaties.
«
»
14:50 The Block NZ
De teams bereiden zich voor op de onthulling van hun keuken en eetkamer, terwijl ze ook werken aan de extra uitdagingen die ze hebben gekregen. Sommige teams gebruiken brutale tactieken om de concurrentie voor te zijn.
«
»
16:05 Obsessive Compulsive Cleaners
De 34-jarige Kris helpt de 57-jarige alleenstaande moeder Edwina in Derby, die haar huis niet grondig heeft schoongemaakt sinds ze er bijna tien jaar geleden introk. Een andere vrijwilliger Fiona gaat het echtpaar Jenny en Paul in Surrey helpen.
«
»
17:00 Dr. Phil
Voorzitter van de National Border Patrol Brandon Judd en advocaat Saman Movassaghi González bespreken de duizenden asielzoekers die van de Mexicaanse grens arriveren in Washington, D.C. en New York City.
«
»
17:45 MasterChef UK
Het is de derde week van de heats en negen thuiskoks arriveren met hun dromen en ingrediënten, klaar voor hun eerste test: de auditieronde.
«
»
18:50 Love It or List It
Een gezin van vier is onzeker over hun kleine huis en dat veroorzaakt een breuk tussen Danielle en Richard. Richard is ervan overtuigd dat ze niet genoeg ruimte hebben, maar Danielle wil niet weg bij haar bejaarde tante die naast haar woont.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Martien doet een grote ontdekking: zelfs in de Achterhoek kan je gewoon wijnen. Je moet weliswaar zelf de druiven plukken, maar dan krijg je ook een prima glas. Frankrijk is al bijna vergeten, maar het feestje wordt vanavond gevierd in de dorpskroeg.
«
»
20:35 Changing Rooms
In Luton helpen Laurence Llewelyn-Bowen en Whinnie Williams buren Dionne en Aliyyaa, en Yvonne en Haneefah de vreugde terug te brengen in een grote slaapkamer en een donkere, vergeten woonkamer.
«
»
21:30 Changing Rooms
In Haworth transformeren moeder en zoon Sonya en Christian elkaars keuken en woonkamer in hun driehonderd jaar oude cottages. Maar historische gebouwen moderniseren zonder hun charme te verliezen, brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee.
«
»
22:35 The Real Housewives of Beverly Hills
Met haar korte rok en grote ring intrigeert Yolanda's vriendin Erika de anderen. Lisa Vanderpump brengt een noodbezoek aan de dierenarts. De avond vóór het verwijderen van haar borstimplantaten heeft Yolanda een mededeling voor haar kinderen.
«
»
23:25 Love Island
Een overzicht van de grootste verhalen en de beste ongeziene momenten van de derde week in de villa. Een week vol actie, romantiek en drama.
«
»
00:20 Yummy Mummies
Maria en de andere moeders moeten de uitslagen van de casting afwachten en de spanning loopt op. De baby van Jane komt eraan, al is ze er zelf niet zo zeker van of ze er klaar voor is.
«
»
01:15 MasterChef UK
Het is de derde week van de heats en negen thuiskoks arriveren met hun dromen en ingrediënten, klaar voor hun eerste test: de auditieronde.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers