TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Blind getrouwd: Australië
De nieuwe koppels gaan samenwonen om elkaar beter te leren kennen. De andere koppels hebben een ontmoeting met hun families van wie zij feedback krijgen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Renovate Don't Relocate
Een gezin uit Surrey moet eigenlijk hun huis gaan renoveren, maar daar heeft deze familie totaal geen zin in. Ze roepen de hulp van Sarah Beeny in om een mooi nieuw ontwerp te bedenken.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:55 Achter gesloten deuren
Sjoerd heeft een relatie met de keurige Merel, maar dan duikt zijn ex Dana op. Dana en Sjoerd kennen elkaar uit de tijd dat Sjoerd zijn geld verdiende op een wijze die hij niet kwijt wil aan Merel. Hij was porno acteur en ook nog verslaafd aan drugs.
«
»
13:45 Renovate Don't Relocate
Een jong stel in Brockworth wil zorgen dat hun huis er weer een tijd tegenaan kan. Sarah bedenkt een plan om meer ruimte in het huis te creëren en het tegelijk veilig te maken voor kinderen.
«
»
14:45 Blind getrouwd: Australië
De koppels praten na over het etentje van de avond ervoor. Iedereen is geschokt als Bryce een verklaring aflegt tijdens de verbintenisceremonie. Booka en Bett staan voor een grote beslissing.
«
»
16:00 Achter gesloten deuren
Janneke heeft de zorg van haar moeder Annie op zich genomen toen haar vader overleed. Wat niemand weet, is dat Janneke een gokverslaving heeft en het familiekapitaal heeft vergokt.
«
»
16:55 MasterChef Australië
Gastchef Donato Toce onthult zijn overheerlijke Viennetta-ijstaart. De koks in de stresstest moeten het hoofd koel houden om het nostalgische dessert na te maken.
«
»
17:55 Eenmaal Andermaal
Jacques en Axel krijgen tijdens een schattenjacht bij onze noorderburen, in Gouda, de steun van jong geweld. 'VTM NIEUWS'-journaliste Hannelore Simoens vormt een duo met Axel en tv-kok Loïc Van Impe gaat met Jacques op zoek naar verborgen parels.
«
»
19:10 Home and Away
Kirby roept Remi op het matje nadat hij de tournee van Lyrik annuleert. Tane krijgt argwaan wanneer Kahu niet komt opdagen op het werk. Een telefoontje van de bank bevestigt zijn vermoeden.
«
»
19:35 Moordenaars Open & Bloot
In 1989 belt Charles Stuart de noodcentrale na een zogenaamde carjacking. Brian Barrett wordt vermoord net voor hij zijn online geliefde voor het eerst in het echt kan ontmoeten.
«
»
20:05 Flikken BXL
Eric Goens volgt de politie van Brussel en Zaventem 5 jaar na de aanslagen.
«
»
21:10 Verslaafd!
Het drankgebruik van de dertigjarige Johan is toegenomen sinds hij op zichzelf is gaan wonen. Vriend Kevin geeft niet op en schakelt het team van Verslaafd! in. Dat lijkt succes te hebben, totdat Johan wegloopt uit de kliniek.
«
»
22:05 Alles Mag Weg
Benne moet zijn platenwinkel sluiten en roept de hulp in van Openbare Verkopen om zijn inboedel te verkopen. Het magazijn van Veilbalie staat vol met exclusieve wijnflessen. Michael, Igor en Bart dromen al van de opbrengst.
«
»
23:10 999: What's Your Emergency?
In South Yorkshire verzoekt een moeder de politie haar vijftienjarige in hechtenis te nemen. Agenten krijgen steeds vaker te maken met verschillende pijnlijke gevallen van misdrijf van kinderen tegen hun ouders.
«
»
00:10 Moordenaars Open & Bloot
In 1989 belt Charles Stuart de noodcentrale na een zogenaamde carjacking. Brian Barrett wordt vermoord net voor hij zijn online geliefde voor het eerst in het echt kan ontmoeten.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers