TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:55 The Island with Bear Grylls
Na drie weken op het eiland, zijn de schipbreukelingen inmiddels ondervoed.
«
»
14:50 Helicopter ER
De bemanning van de Yorkshire Air Ambulance behandelt een 50-jarige vrouw die op een tuinvork is gevallen. En een ervaren ruiter heeft spoedig hulp nodig na een zeer pijnlijke val.
«
»
15:50 All New Traffic Cops
De verkeersagenten van West Yorkshire komen in actie tegen een jonge chauffeur. Het mondt uit in een gevaarlijke achtervolging door Roundhay Park in Leeds.
«
»
16:45 Stargate SG-1
Het team krijgt een videoboodschap van de vader van Jacek. Hij beweert informatie te hebben over een plan van de overleden Arkad om de Aarde op te blazen.
«
»
17:40 Ultimate Police Interceptors
Het team kampt met een ASBO-breker die niet opgeeft en een onstabiele straatvechter.
«
»
18:40 All New Traffic Cops
De verkeerspolitie achtervolgt een drugsrunner op de snelweg. Een drugsdeal leidt tot een bloedstollende achtervolging door de straten van Bradford.
«
»
19:35 Top 20 Funniest
Lach mee met hilarische video's van over de hele wereld. Kijk mee en zie wie er wint wanneer een babyolifant een spelletje speelt met de bezoekers van de zoo en wat er gebeurt wanneer een vader zich aan een bommetje waagt in een bevroren zwembad.
«
»
20:35 Danger Close: The Battle of Long Tan
In 1966 worden majoor Harry Smith en zijn compagnie soldaten geconfronteerd met enorme moeilijkheden wanneer ze Viet Cong en Noord-Vietnamese troepen op de rubberplantage Long Tan in Zuid-Vietnam van zich af proberen te houden.
«
»
22:40 Kafka
Sketches over een bedrijfsfeest en restaurant. Er wordt gekeken of het mogelijk is om naar het toilet te gaan zonder kleingeld, hoe de aandacht van de ober te trekken en of de jongste werknemer van een overheidsbedrijf met de baas mag praten.
«
»
23:10 Superstaar
Rita maakt opnieuw haar opwachting. Ook de bezigheden van de politieagenten van Zone Stad worden op een andere manier bekeken. Tussendoor keert de vader van Lamoot terug met heel wat overpeinzingen van hem als oude wijze man.
«
»
23:40 Ultimate Police Interceptors
Het team kampt met een ASBO-breker die niet opgeeft en een onstabiele straatvechter.
«
»
00:35 Stargate SG-1
Het team krijgt een videoboodschap van de vader van Jacek. Hij beweert informatie te hebben over een plan van de overleden Arkad om de Aarde op te blazen.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers