TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 De Garde van Gert
Deze keer deelt Gert Verhulst de keuken met chef Jan Buytaert. Jan maakt salmis van wilde eend met perziken en ananasbeignets.
«
»
02:35 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
03:00 Guillaume's Paris
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
03:25 Panklaar
Chef Jan Buytaert toont hoe je in een mum van tijd en met maar één pan, smakelijk en afwisselend kan koken. Vandaag bereidt hij een heerlijke witloof in hesp, gepimpt met asperges.
«
»
03:35 Soep!
Dit keer op het menu: bloemkoolsoep (creme Dubarry) en looksoep met spek.
«
»
03:55 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt met een nieuwkomeling bij de Garde: chef Dave de Belder. Op het menu staat een vegetarisch gerecht. Ze maken tarwe met groene kruiden en geitenkaas. Gert mist het vlees alvast niet in deze lekkere smaakbom.
«
»
04:20 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt, tapas in Japanse stijl probeert en oestertempura en udon noedels met chiligarnalen maakt.
«
»
05:10 Sarah's Sweet Table
Vandaag maakt Sarah haar topdessert klaar: verse bokkenpootjes. Ze laat zien hoe die in de patisseriezaak zo krokant én smeuïg gebakken worden. In het weekend zijn pannenkoeken haar go to, zoals haar kruidige versie van de klassieke Crêpe Suzette.
«
»
05:30 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt visballetjes met een frisse salade, gevuld gehaktbrood met aubergines, gnudi van ricotta met groene groentjes en pasta met ribbetjes en tomatensaus.
«
»
06:10 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is op weg naar Goondiwindi, maar eerst ontmoet hij de bushfoodgids Kerrie Saunders die een pizza voor Hayden maakt. In Gooralie kookt hij voor scharrelvarkenshouders Mark en Charisse.
«
»
06:30 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk en Lekker.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Bart Desmidt een rauw visje op het bord. Hij gaat voor een ceviche van zeebaars met rabarber, selderij en sesam. Rauwe Noordzeevis, men weet niet hoe lekker dat dat eigenlijk is.
«
»
08:20 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
09:05 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is op weg naar Goondiwindi, maar eerst ontmoet hij de bushfoodgids Kerrie Saunders die een pizza voor Hayden maakt. In Gooralie kookt hij voor scharrelvarkenshouders Mark en Charisse.
«
»
09:30 Het Weekmenu
Dagný Rós Asmundsdottir bereidt IJslandse brandade, ribbetjes op Koreaanse wijze met zoete aardappel, gemarineerde aubergines met couscous en minestrone met gevuld brood.
«
»
10:15 Feest van Eigen Bodem
Een Belgische pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zo mooi zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel. Belegd met prei en filet d'Anvers, maakt hij elke Italiaan jaloers met deze Belgische lekkernijen.
«
»
10:45 Sarah's Sweet Table
Vandaag maakt Sarah haar topdessert klaar: verse bokkenpootjes. Ze laat zien hoe die in de patisseriezaak zo krokant én smeuïg gebakken worden. In het weekend zijn pannenkoeken haar go to, zoals haar kruidige versie van de klassieke Crêpe Suzette.
«
»
11:10 Streetfood
Spicy taco's, loaded fries, bakjes vol Oosterse goodies: dat is streetfood. Vandaag start streetfoodie Lynn in haar Hometown Amsterdam en gaat ze bij de hippe Market 33 heerlijk food from the streets ontdekken en ook zelf klaarmaken.
«
»
11:50 Soep!
Dit keer op het menu: bloemkoolsoep (creme Dubarry) en looksoep met spek.
«
»
12:15 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag gaat Vanja van der Leeden voor een gerecht uit de wereldkeuken. Omdat haar hart sneller klopt bij alles wat Italiaans is, maakt ze een Vanja-Variant op de carbonara. Eén die Snel, Makkelijk en Lekker en een tikje ongehoorzaam is.
«
»
12:45 Hidden Gems
Het verhaal van een man genaamd Jok, die ernaar streeft de erfenis van zijn grootvader voort te zetten. Hij liet hem een verborgen juweel in Thailand na, een succesvol restaurant met slechts één tafel.
«
»
13:30 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
13:50 Sarah's Sweet Table
Vandaag maakt Sarah haar topdessert klaar: verse bokkenpootjes. Ze laat zien hoe die in de patisseriezaak zo krokant én smeuïg gebakken worden. In het weekend zijn pannenkoeken haar go to, zoals haar kruidige versie van de klassieke Crêpe Suzette.
«
»
14:15 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
14:40 Guillaume's Paris
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
15:15 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt, tapas in Japanse stijl probeert en oestertempura en udon noedels met chiligarnalen maakt.
«
»
16:05 Karola's Kitchen
Romig en kruidig. Dat zijn vandaag de codewoorden. Romig, zo maakt Karolien haar broccolipasta met dank aan een smeuïge geitenkaassaus. En kruidig, zo zal haar crumble smaken. Met peer, karmemom en kaneel in de hoofdrol.
«
»
16:30 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is op weg naar Goondiwindi, maar eerst ontmoet hij de bushfoodgids Kerrie Saunders die een pizza voor Hayden maakt. In Gooralie kookt hij voor scharrelvarkenshouders Mark en Charisse.
«
»
17:00 Nuances
Thierry Theys weet te verbazen met zijn bereiding van kalfszwezerik met koffie.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Foodie en presentator Gert Verhulst maakt vandaag een eenvoudig gerecht klaar met chef Bart Desmidt.
«
»
18:05 Bal National
Wim bereidt het ideale 'deeg' voor gehaktbrood; gehakt én een papje van in melk geweekte beschuit.
«
»
18:40 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi's reis gaat verder in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije. Hier proeft hij vis uit het prachtige water van de Bosporus, staat hij versteld van prachtige lokale groenten en proeft hij verrukkelijke streetfood.
«
»
19:35 Comfort Food
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree. Maar eerst maakt hij nog een heerlijk nostalgisch appelgebakje met marsepein klaar, die heel simpel te bereiden is.
«
»
19:50 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
20:15 Sarah's Sweet Table
Vandaag maakt Sarah haar topdessert klaar: verse bokkenpootjes. Ze laat zien hoe die in de patisseriezaak zo krokant én smeuïg gebakken worden. In het weekend zijn pannenkoeken haar go to, zoals haar kruidige versie van de klassieke Crêpe Suzette.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Deze keer deelt Gert Verhulst de keuken met chef Jan Buytaert. Jan maakt geroosterde sint-jakobsschelpen met krabbenbéarnaise.
«
»
21:15 Hidden Gems
Het verhaal van een man genaamd Jok, die ernaar streeft de erfenis van zijn grootvader voort te zetten. Hij liet hem een verborgen juweel in Thailand na, een succesvol restaurant met slechts één tafel.
«
»
22:00 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is op weg naar Goondiwindi, maar eerst ontmoet hij de bushfoodgids Kerrie Saunders die een pizza voor Hayden maakt. In Gooralie kookt hij voor scharrelvarkenshouders Mark en Charisse.
«
»
22:30 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:40 Soep!
De chefs maken een fazantenroomsoep en een pompoensoep met gember en sinaasappel.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst kokkerelt met chef Piet Huysentruyt. Met verschillende soorten champignons en wat spek prepareert Piet een lekkere vulling voor zijn ravioli. Hij overgiet zijn pasta daarna met een schuimig sausje.
«
»
23:35 De Chalet aan zee
De heren zetten hun laatste dag in met een frisse duik in zee. Op het slotmenu een hartige tiramisu van Peppe, een panna cotta met rum van Roger en een stevig staaltje outdoorcooking van Dominique samen met vriend en talent Willem Hiele.
«
»
00:15 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij kip en ananas.
«
»
00:35 De Eregast
Van Mowgli in de Braziliaanse Jungle tot sterrenchef in Gent: het verhaal van eregast Marcelo Balardin lijkt wel een film. Peppe, Dominique en Jeroen zetten hem vandaag gastronomisch in de bloemen met een driegangenreis door zijn leven.
«
»
01:35 Roger van Damme: Bakken
Als je in de druivenstreek in Vlaams Brabant op een kermis belandt, is de kans groot dat je een 'goei kijstoet' op je bord krijgt. De kaastaart is daar uitgegroeid tot een succesvol streekproduct en Roger van Damme bakt hem deze keer.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers