TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Plop & de Peppers
Pol zit altijd vol goede wil. Hij probeert zijn vrienden onder alle omstandigheden te helpen. Maar deze lijken soms wat ruimte en tijd voor zichzelf nodig te hebben.
«
»
06:05 Plop & de Peppers
Pip kan niet meer tegen de gemene grapjes die Pepijn met haar uithaalt. Ze is van plan om wraak te nemen, door een grap voor te bereiden, een erg gemene grap.
«
»
06:15 Flin & Flo
Flo vindt het belangrijk dat Flin leert zwemmen, maar die heeft daar helemaal geen zin in. Flin wil niet leren zwemmen, en daarmee basta. Om Flin het belang van te kunnen zwemmen te laten inzien, vertelt hij over Hydro, de Waterdraak.
«
»
06:25 Flin & Flo
Flin en Flo spelen standbeeldje. De regels zijn dat Flin niet mag bewegen en praten als Flo zich omdraait. Wanneer Flin vlak voor Flo staat en een heel eng gezicht trekt, schrikt Flo. Net Skulptur. Hij vertelt over de Standbeelddraak.
«
»
06:30 Heidi
De gouverneur draagt grootvader op de brug af te maken waar hij jaren geleden aan begonnen was, maar grootvader raakt daardoor erg van streek. Heidi begrijpt dat niet, en probeert uit te zoeken wat er bij het bouwen van de brug gebeurd is.
«
»
06:55 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
07:10 VLOGLAB Secrets #Stories
Deze jeugdserie volgt de vloggers van de Vloglabband. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:35 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
07:55 Kattenoog: Het geheim van de griezelclub
Sol is te zwak om mee te gaan naar het Kattenoogeiland en Robin wil het op haar manier doen. Max en Boris denken dat Daphnes ontvoerders haar uiteindelijk bevrijd hebben. Als ze terugkomt, wacht Max een grote verrassing.
«
»
08:15 Kattenoog: Het geheim van de griezelclub
De eerste missie van de nieuwe Griezelclub is afgelopen, maar de leden moeten er even van bijkomen.
«
»
08:30 Trolls: The Beat Goes On!
Smidge en Guy richten een geheim clubje op voor een avontuurlijke activiteit tijdens een slaapfeestje. Satijn en Chanelle breiden hun taken als stagiaires uit met een nieuwe rijzende ster.
«
»
08:50 Super Monsters
Glorb krijgt van de dierenarts, genaamd Dr. Jekyll, nieuw voedsel. Hij mag hiervan echter maar één lepel per avond consumeren. Hij blijft echter bedelen. De supermonsters helpen hem.
«
»
09:00 Super Monsters
De kleuterschool maakt een uitstapje naar de kinderboerderij. De kinderen zijn blij omdat ze de monsterdieren zullen ontmoeten. Cleo is echter nog steeds een beetje bang. Binnenkort vindt ze een vriendin.
«
»
09:10 De Sterrenstudio
Deze keer heeft de magische ster veel werk in De Sterrenstudio, omdat er maar liefst zes talentjes worden omgetoverd. Giechelkaboutertjes Julia en Xinte, stoere zangeres Azita en hiphopchicks Sterre, Fenne en Nina geven het beste van zichzelf.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Deze keer bereidt Sofie stampot met witte kool, brochette van pens en gerookt spek.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een anonieme beller meldt een gijzeling. Ter plaatse stellen Koen en Lotte niets ongewoons vast. De zaak neemt echter een onverwachte wending. Een man maakt zich ongerust over zijn 80-jarige vader. Hij hoopt dat Eric en Brigitte hem kunnen helpen.
«
»
12:25 Milo
Milo zit vast in de kist na het optreden van Robyn. Nora is bezorgd omdat Milo niet komt opdagen. Robyn en Jesse gaan op zoek naar haar en ook Liam belt Alice om te vragen waar Milo is.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Hanne en Quinten vinden dat Iris te ver is gegaan. Véronique maakt zich zorgen om Cédric. Ze heeft Lars iets toe te geven. Rudi zit ondertussen tot over zijn oren in het werk.
«
»
14:10 Wittekerke
Magda vertelt Nellie over Georges' romantische bui. De arts geeft toe dat zij Georges enkele tips heeft gegeven. Bart gaat ondertussen met Frank naar het graf van zijn moeder.
«
»
15:05 The Good Doctor
Dr. Murphy vermoedt dat zijn patiënte liegt over de oorzaak van haar blessure. Het privéleven van dr. Melendez beïnvloedt waarschijnlijk zijn werk.
«
»
16:00 Superstore
Amy en Jonah moeten leren omgaan met de gevolgen van hun recente daden. Glenn en Dina hopen dat de CEO van Cloud 9 op bezoek komt en vragen Garrett om hulp om dit voor elkaar te krijgen.
«
»
16:20 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:40 Aspe
De dochter van een vastgoedontwikkelaar wordt ontvoerd en haar persoonlijke lijfwacht wordt doodgeschoten. Wanneer het team ontdekt dat Isabelle een affaire had, vermoedt Van In dat haar eigen man een samenzwering heeft opgezet.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Er zijn onschuldige daklozen aangevallen in de Fabrieksstraat. Koen en Tineke hopen de dader te vatten met behulp van een truc. Een snoepautomaat geeft Obi's wisselgeld niet terug. De agenten vermoeden dat er iets niet klopt.
«
»
18:20 Milo
Milo wordt door Jesse bevrijd uit de kist. Eenmaal thuis moet ze liegen over waar ze verstopt zat. Terwijl Jesse advies zoekt bij Nora vanwege communicatieproblemen met Milo, stelt Liam haar opnieuw teleur.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Het onderzoek naar de brand wordt officieel opnieuw geopend door de politie. Daar is niet iedereen blij mee. Véronique wil dat Mathias Cédric ontslaat. Het nieuws over Lars verspreidt zich als een lopend vuurtje.
«
»
20:40 Liefde voor muziek
Na de passage van K3 vorig seizoen worden ze een jaar later al opnieuw uitgenodigd voor deze jubileumeditie. De artiesten verrassen weer met hun versies van enkele populaire K3-nummers.
«
»
22:10 De Kasteelmoord
Stijn Saelens groeit op in de betere kringen in Zuid-West-Vlaanderen. Geld is er in overvloed. Zijn moeder is gefascineerd door het paranormale. Al op jonge leeftijd wijdt zijn moeder hem in in de wereld van helderzienden en gebedsgenezers.
«
»
23:15 Chicago Med
Crockett behandelt een patiënt met wie hij meer gemeen heeft dan hij denkt. Will en Ethan krijgen ruzie over de juiste therapie voor een zwangere patiënt met een onregelmatige hartslag.
«
»
00:10 Familie
Het onderzoek naar de brand wordt officieel opnieuw geopend door de politie. Daar is niet iedereen blij mee. Véronique wil dat Mathias Cédric ontslaat. Het nieuws over Lars verspreidt zich als een lopend vuurtje.
«
»
00:45 The Good Doctor
Dr. Murphy vermoedt dat zijn patiënte liegt over de oorzaak van haar blessure. Het privéleven van dr. Melendez beïnvloedt waarschijnlijk zijn werk.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers