TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 The Madame Blanc Mysteries
Kort nadat Jean en Dom een lezing over heilige relikwieën bijwonen in de katholieke kerk van Sainte Victoire, wordt de priester in de rug gestoken met een kruisbeeld en wordt het relikwie gestolen.
«
»
03:20 Silent Witness
Nadat een tiener in de explosie van een methlab sterft, confronteert zijn leraar de dealers die de gemeenschap teisteren. Nieuwe drugs komen op de markt, en de effecten worden duidelijk wanneer het team verschillende sterfgevallen onderzoekt.
«
»
04:10 Murdoch Mysteries
Een telefonist die tevens amateurspeurder is, hoort via de telefoonlijn dat een vrouw gewurgd wordt.
«
»
05:00 Call the Midwife
Juffrouw Higgins ontvangt een onverwachte bezoeker. Zuster Monica laat de gemoederen hoog oplopen.
«
»
06:00 Ghosts
Mike en Alison komen erachter dat hun chique buren, Bunny en Barclay Beg-Chetwynde, een oude claim op hun land hebben. Ze besluiten een formeel diner te geven in de hoop de netelige kwestie op te lossen.
«
»
06:30 All Creatures Great and Small
Het is Kerstmis en Siegfried moet beslissen of hij Tristan wil beschermen ten koste van het welzijn van River. Mevrouw Hall realiseert zich dat ze haar gevoelens voor Gerald onder ogen moet zien.
«
»
07:25 Father Brown
Tijdens het jaarlijkse uitstapje van de Kembleford Ramblers wordt de lokale Lord gewurgd aangetroffen. Mallory en Goodfellow besluiten zich aan te sluiten bij enkele lokale wandelaars om de moord op te lossen.
«
»
08:10 Death in Paradise
Een blinde actrice is de enige getuige van de moord op haar echtgenoot. Men vraagt zich echter af of ze wel te vertrouwen is.
«
»
09:05 Midsomer Murders
Als een caféhoudster tijdens een magische show in Midsomer Oaks wordt doodgedrukt, ontdekken Barnaby en Nelson een conflict tussen de dorpskerk en oude heidense tradities.
«
»
09:55 Midsomer Murders
Als een caféhoudster tijdens een magische show in Midsomer Oaks wordt doodgedrukt, ontdekken Barnaby en Nelson een conflict tussen de dorpskerk en oude heidense tradities.
«
»
10:45 Hope Street
Niamh is geschrokken door de staat waarin ze haar vader heeft aangetroffen. Ze vermoedt dat hij mogelijk een posttraumatische stressstoornis heeft opgelopen door het auto-ongeluk.
«
»
11:30 Death in Paradise
Iemand uit JP's verleden wordt op heterdaad betrapt bij een plaats delict. Jack moet de waarheid achterhalen.
«
»
12:25 Sister Boniface Mysteries
De nieuwe toneelproductie van het amateurgezelschap van Great Slaughter verandert van een drama in een ramp wanneer de mannelijke hoofdrolspeler wordt vermoord door zijn vrouwelijke tegenspeler.
«
»
13:15 Sister Boniface Mysteries
Zuster Boniface verdiept zich in de taal der bloemen om erachter te komen wie de dader is.
«
»
14:05 The Madame Blanc Mysteries
Jean en Dom helpen Caron bij het oplossen van de moord op een man die dood wordt aangetroffen in een afgelegen landhuis dat recent door Jeremy en Judith is gekocht. De dode houdt een unieke sleutel in zijn hand geklemd.
«
»
15:00 Father Brown
Als Lady Felicia haar huis dreigt te verliezen, zoekt Father Brown hulp bij een bondgenoot. Lady Felicia zamelt geld in na een afschuwelijke mijnramp en verkoopt een dierbare ketting.
«
»
16:00 Midsomer Murders
De eigenaar van een plaatselijk tijdschrift wordt een verdachte als er een lichaam in de bossen wordt gevonden. Terwijl Barnaby en Jones zich in de zaak verdiepen, dwingt een andere moord hen hun onderzoek te herzien.
«
»
17:00 Midsomer Murders
De eigenaar van een plaatselijk tijdschrift wordt een verdachte als er een lichaam in de bossen wordt gevonden. Terwijl Barnaby en Jones zich in de zaak verdiepen, dwingt een andere moord hen hun onderzoek te herzien.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een presentatrice wordt gewurgd in haar zwembad aangetroffen. Neville is er zeker van dat haar populaire co-host schuldig is. Ondertussen verwelkomt het team een oude collega weer.
«
»
19:00 All Creatures Great and Small
Het is de lente van 1940 en nu Tristan weg is, is Skeldale House drukker dan ooit. James en Helen dromen over de toekomst en hopen dat James niet wordt opgeroepen voor de RAF. Mrs. Hall waagt een sprong in het diepe en Siegfried biedt zijn steun aan.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdochs ex-minnares bezoekt Toronto vlak voor ze gaat trouwen. Haar verloofde verdwijnt spoorloos.
«
»
21:00 Grantchester
Zomer 1959. Aanstaande bruid Adele Fitzgerald woont op het noodlijdende familielandgoed met haar zus. Hun broer Edmund wordt dood gevonden op het terrein. Will en Geordie duiken in zijn verleden.
«
»
22:00 The Castaways
Lori komt bij kennis na de crash en ontdekt dat ze op een onbewoond eiland zijn neergestort, met een aantal doden en gewonden tot gevolg. De overlevenden moeten hun geschillen opzijzetten om in leven te blijven.
«
»
23:05 Silent Witness
Als de waarheid achter de familie McMorris aan het licht komt, brengt de beëindiging van een schokkende familietragedie op eerste kerstdag het team samen. Nikki krijgt een leuke verrassing van haar teamleden.
«
»
00:10 Murdoch Mysteries
Murdoch onderzoekt de bizarre moord op een hoogleraar wiskunde. Ondertussen beweert een jongetje dat hij een enorme zilveren ridder door het bos heeft zien dwalen, wat de belangstelling wekt van Terrence Meyers en de Canadese overheid.
«
»
01:00 London Kills
Bij de Theems wordt een dode vrouw gevonden die mogelijk slachtoffer is geworden van een uit de hand gelopen seksspel. Ondertussen gaat Billie de confrontatie aan met Amber en dat heeft gruwelijke gevolgen.
«
»
01:45 Father Brown
Father Brown bezoekt Jacob, die vastbesloten is te bewijzen dat een lid van zijn familie een jaar geleden zijn vader heeft vermoord met zijn nieuwe uitvinding: een tijdmachine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers