TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Terwijl Lui een dutje doet, speelt Plop met de katapult. Klus wil ook het speeltje uitproberen en wel meteen. De kabouters krijgen ruzie en beginnen te vechten. Opeens schiet Plop een oude koek weg, recht in het gezicht van Kwebbel.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Plop wil zijn vriendjes verrassen met een glas overheerlijke Plopmelk. Klus wil zijn paddestoeltje opknappen en gebruikt daarvoor cement. Maar het cement komt niet op de juiste plaats terecht.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Klus heeft beloofd de afwas te doen, maar eigenlijk ziet hij dat niet zitten. Hij kan het werkje niet van zich afschuiven. Plop en Lui gaan hout sprokkelen en Kwebbel wil schilderen. Maar Klus zou Klus niet zijn als hij geen oplossing vond.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Lui komt slaapwandelend de melkherberg binnen. Klus en Kwebbel zijn net op bezoek. Een slaapwandelaar mag je niet wakker maken en moet je alles laten doen. Dat wil Klus ook wel eens proberen.
«
»
06:35 Super Monsters
De kleuterschool maakt een uitstapje naar het park. Frankie denkt dat Katya haar toverstok is vergeten en neemt hem mee. Maar bij het spelen breekt het en lopen sommige dieren uit de hand.
«
»
06:45 Super Monsters
Katya zou zo graag een goede heks willen zijn en alle anderen willen helpen. Tijdens een uitstapje naar de bibliotheek veroorzaakt ze echter alleen maar chaos omdat ze fouten maakt bij het opzeggen van de spreuken.
«
»
06:55 De avonturen van Lolly Lolbroek
Vanavond is het Kinderbal. Lolly en Kara hebben Marx beloofd om voorbereidingen te treffen, maar zijn dat vergeten. Kara liegt erover, maar de waarheid komt alsnog uit.
«
»
07:10 Maya de Bij
Wanneer Maya's bloembed kapot is gemaakt, helpt Willy haar om een nieuwe bloem te vinden, maar dan komt Dina om er stuifmeel uit te halen. Rechter Bijenwas roept op tot een wedstrijd tussen Dina en Maya.
«
»
07:20 Flin & Flo
Flo heeft gezond gekookt met drie soorten groenten, maar Flin weigert om zijn bord leeg te eten. Groenten zijn niet voor draken. Flo vertelt hem dat je van groenten eten erg sterk wordt. Hij vertelt het verhaal van draak Fortus.
«
»
07:30 Hallo K3
Als Karen ontdekt dat ze niet uitgenodigd is op haar klasreünie, denkt Kristel dat het komt omdat Karen zo betweterig is. Karen wil het niet geloven, maar Kristel daagt haar uit: de komende vierentwintig uren mag Karen niet kritisch of grof zijn.
«
»
07:55 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Erik en Brigitte onderzoeken de dood van een gezonde man. Een moeder is ongerust over haar dochter.
«
»
08:20 3 Onder: Verhalen uit Arcadia
Na een noodlanding in het stadje Arcadia in Californië zoeken de koninklijke tieners, inmiddels vermomd als mensen, naar geschikte technologie om hun ruimteschip van energie te voorzien.
«
»
08:40 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:55 Moominvalley
De terugreis van Snufkin wordt verstoord door een overdreven vriendelijk bosdiertje. Snufkin zal zich moeten haasten om zijn vriend Moomintroll te zien.
«
»
09:20 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Iedereen kent de traditionele brownies, maar Sofie zal vandaag laten zien hoe ze blondies maakt.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Border Security: Australia's Front Line
De Marine achtervolgt een illegaal schip en een douanehond vindt iets in de achterzak van een Indiase man in Melbourne. In het postcentrum van Sydney wordt meth gevonden die verborgen is in pennen uit China.
«
»
12:20 De kotmadam
Jef kan voor een gunstige prijs een visvijver kopen, maar hij moet wel snel beslissen. Hij kan zijn echtgenote overtuigen met de hulp van Odilon, die bereid is meer dan de helft van de aankoopprijs te betalen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Mathias heeft het moeilijk en praat met Cédric. Benny loopt op de toppen van zijn tenen omdat Alfons nog steeds spoorloos is. Jenny stelt zich luidop vragen.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Paul ontmoet zijn zoon Joost. Joosts moeder, Merel, gaat ondertussen op bezoek bij Pauls vrouw. De schoolvriend van Jan heeft hartproblemen. Jan denkt dat dit niet komt door stress op het werk, maar door iets anders.
«
»
15:30 The Good Doctor
Shaun zet zijn carrière op het spel door de diagnose van een beroemde chirurg in twijfel te trekken. Claire en Morgan ruziën over de behandeling van de gezichtsaandoening van een prominente senator.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:55 Met vier in bed
In het Vlaams-Brabantse Landen baat praatgrage Jo (61) de knotsgekke B&B Station Racour uit, waar alles draait om treinen en je kan overnachten in een echte wagon. Jo en Alex ontvangen hun gasten met open armen.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Er is geknoeid met de rugzak van een Estse vrouw en zij beweert dat de inhoud niet van haar is. Een Koreaanse man weigert de waarheid te vertellen aan douane-officiers, en een verontrustend pakket met delen van dieren zet de douane op scherp.
«
»
18:20 De kotmadam
Jeanne gaat per ongeluk op een speldenkussen zitten en Jef moet er een voor een de priemen uittrekken. Een pijnlijke bedoening en Mimi hoort de kotmadam tot in de winkel roepen. Ze polst bij Odilon wat er aan de hand is.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:00 B&B zoekt Lief
Op Curaçao laat de nieuwkomer er geen gras over groeien en bij Katy in Nederland is het tijd voor een eerste vrijgezel. Ondertussen wordt in Italië de rust verstoord bij Erika.
«
»
20:35 Met vier in bed
In het hartje van Limburg, te Heusden-Zolder, vindt men de gezellige BBB (bistro, bar, bed) Prêt-à-Goûter van Maaike en Bart. Deze broer en zus namen de zaak over van hun ouders.
«
»
21:25 Miljoenenhuizen
Een makelaar met een bourgondische levensstijl stort zich in de zoektocht naar enkele topwoningen, van een kasteel in Brasschaat tot een penthouse in Knokke. Wanneer een familie verliefd wordt op hun droomhuis, spat het geluk ervan af.
«
»
22:25 Telefacts Zomer
Vervolg van de reportage over de ramp met de Titan. 'Telefacts Zomer' reconstrueert de gebeurtenissen én probeert uit te zoeken of deze ramp vermeden had kunnen worden.
«
»
23:20 Code 37
Na zijn agressieve aanval op Hannah in het kringloopcentrum is voor Charles en Bob de zwakbegaafde Tim Vlaeminck de hoofdverdachte in het onderzoek naar de verminkte prostituees. Hannah zelf zet haar geld op zijn streng katholieke vader, Serge.
«
»
00:25 B&B zoekt Lief
Op Curaçao laat de nieuwkomer er geen gras over groeien en bij Katy in Nederland is het tijd voor een eerste vrijgezel. Ondertussen wordt in Italië de rust verstoord bij Erika.
«
»
01:05 The Good Doctor
Shaun zet zijn carrière op het spel door de diagnose van een beroemde chirurg in twijfel te trekken. Claire en Morgan ruziën over de behandeling van de gezichtsaandoening van een prominente senator.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers