TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:55 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Erik en Brigitte onderzoeken de dood van een gezonde man. Een moeder is ongerust over haar dochter.
«
»
08:20 3 Onder: Verhalen uit Arcadia
Na een noodlanding in het stadje Arcadia in Californië zoeken de koninklijke tieners, inmiddels vermomd als mensen, naar geschikte technologie om hun ruimteschip van energie te voorzien.
«
»
08:45 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
09:00 Moominvalley
De terugreis van Snufkin wordt verstoord door een overdreven vriendelijk bosdiertje. Snufkin zal zich moeten haasten om zijn vriend Moomintroll te zien.
«
»
09:20 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Iedereen kent de traditionele brownies, maar Sofie zal vandaag laten zien hoe ze blondies maakt.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Border Security: Australia's Front Line
De Marine achtervolgt een illegaal schip en een douanehond vindt iets in de achterzak van een Indiase man in Melbourne. In het postcentrum van Sydney wordt meth gevonden die verborgen is in pennen uit China.
«
»
12:20 De kotmadam
Jef kan voor een gunstige prijs een visvijver kopen, maar hij moet wel snel beslissen. Hij kan zijn echtgenote overtuigen met de hulp van Odilon, die bereid is meer dan de helft van de aankoopprijs te betalen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Mathias heeft het moeilijk en praat met Cédric. Benny loopt op de toppen van zijn tenen omdat Alfons nog steeds spoorloos is. Jenny stelt zich luidop vragen.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Paul ontmoet zijn zoon Joost. Joosts moeder, Merel, gaat ondertussen op bezoek bij Pauls vrouw. De schoolvriend van Jan heeft hartproblemen. Jan denkt dat dit niet komt door stress op het werk, maar door iets anders.
«
»
15:30 The Good Doctor
Shaun zet zijn carrière op het spel door de diagnose van een beroemde chirurg in twijfel te trekken. Claire en Morgan ruziën over de behandeling van de gezichtsaandoening van een prominente senator.
«
»
16:30 Verschoten & zoon
René heeft een hekel aan liefdadigheid. Wanneer het bejaardentehuis hem contacteert met de vraag of hij voor zijn oude oom Constant wil zorgen, is er geen haar op zijn hoofd dat daar aan denkt.
«
»
17:05 Met vier in bed
In het Vlaams-Brabantse Landen baat praatgrage Jo (61) de knotsgekke B&B Station Racour uit, waar alles draait om treinen en je kan overnachten in een echte wagon. Jo en Alex ontvangen hun gasten met open armen.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Er is geknoeid met de rugzak van een Estse vrouw en zij beweert dat de inhoud niet van haar is. Een Koreaanse man weigert de waarheid te vertellen aan douane-officiers, en een verontrustend pakket met delen van dieren zet de douane op scherp.
«
»
18:20 De kotmadam
Jeanne Piens heeft een kleine snoepwinkel in het centrum van Leuven. Aan de snoepwinkel grenst haar huis, waarvan ze een vijftal kamers verhuurt aan studenten met verschillende achtergronden.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:00 B&B zoekt Lief
Op Curaçao laat de nieuwkomer er geen gras over groeien en bij Katy in Nederland is het tijd voor een eerste vrijgezel. Ondertussen wordt in Italië de rust verstoord bij Erika.
«
»
20:35 Met vier in bed
Vier duo's die een bed & breakfast uitbaten, verblijven een dag en een nacht in elkaars B&B. De volgende ochtend beoordelen de gasten hun verblijf op comfort, hygiëne en gastvrijheid.
«
»
21:20 Miljoenenhuizen
Van het populaire Knokke tot het chique Brasschaat, de makelaars van drie Vlaamse vastgoedkantoren geven een unieke kijk in de duurste panden van Vlaanderen. Ze gaan tot het uiterste om de klanten te betoveren met het pand van hun dromen.
«
»
22:25 Telefacts Zomer
Tijdens de zomermaanden worden er verschillende documentaires getoond over een breed scala aan actuele onderwerpen over de hele wereld.
«
»
23:15 Code 37
Na zijn agressieve aanval op Hannah in het kringloopcentrum is voor Charles en Bob de zwakbegaafde Tim Vlaeminck de hoofdverdachte in het onderzoek naar de verminkte prostituees. Hannah zelf zet haar geld op zijn streng katholieke vader, Serge.
«
»
00:20 B&B zoekt Lief
Op Curaçao laat de nieuwkomer er geen gras over groeien en bij Katy in Nederland is het tijd voor een eerste vrijgezel. Ondertussen wordt in Italië de rust verstoord bij Erika.
«
»
00:55 The Good Doctor
Shaun zet zijn carrière op het spel door de diagnose van een beroemde chirurg in twijfel te trekken. Claire en Morgan ruziën over de behandeling van de gezichtsaandoening van een prominente senator.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ze Zeggen Dat' (VTM)

Deze aflevering staat volledig in het teken van artificiële intelligentie. Andy en Dina onderzoeken of AI daadwerkelijk al onze jobs zal afpakken. Zou dit programma bijvoorbeeld bedacht kunnen worden zonder de tussenkomst van onze programmamakers? Of is ChatGPT grappiger dan Andy? Lieven Scheire demonstreert tot wat AI al in staat is én wat écht nog sciencefiction is.

'Ze Zeggen Dat', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers