TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Plop en Lui zijn niet zo goed in het opvouwen van de lakens. Kwebbel en Klus weten precies hoe het moet en geven een demonstratie.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Klus en Lui besluiten Kwebbel in de maling te nemen als ze vernemen dat ze bang is voor reigers.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus en Lui besluiten Kwebbel in de maling te nemen als ze ontdekken dat ze bang is voor reigers.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Plop wil een oude kruk herstellen. Hij kan op de hulp van Klus en Lui rekenen. Maar het werkje heeft een nogal pijnlijk staartje.
«
»
06:25 Super Monsters
Deze keer gaat het over de supermonsters die samen een groot Blue Moon-feest vieren. Iedereen moet zijn steentje bijdragen om ze voor te bereiden. Katya besluit een slag te slaan. Hiervoor heeft ze fruit nodig.
«
»
06:35 Super Monsters
Dit keer gaat het over Zoe, die verdrietig is omdat ze onbedoeld haar röntgenzicht gebruikt. Dit gebeurt vooral als ze van streek is. Op zulke momenten onthult ze haar geheimen aan de andere monsterkinderen.
«
»
06:45 Kong: Koning van de apen
Nadat Kong en zijn vrienden in een vulkaan zijn gevallen, komen ze terecht in een ondergrondse wereld die krioelt van echte dinosaurussen. Op Kong Island start Botila een revolutie.
«
»
07:05 Maya de Bij
De koningin komt vast te zitten in een vleesetende plant. Rechter Bijenwas komt op bezoek en vindt dat een korf zonder koningin niet kan. Hij vindt dat Ludivine koningin moet worden, maar volgens juf Cassandra is ze er nog lang niet aan toe.
«
»
07:15 Flin & Flo
Flin heeft er een gewoonte van gemaakt om de laatste tijd tot in de vroege uurtjes te lezen. Daardoor komt hij 's ochtends echter niet meer uit bed. Flo herinnert zich zijn avontuur met Ignum, de draak die langslapers uit hun bed kwam plukken.
«
»
07:25 Hallo K3
Als Karen de weddenschap aangaat om achtenveertig uren zonder gsm te leven, ontdekken Kristel en Josje al gauw dat ze vals speelt. De twee besluiten Karen beet te nemen, door haar berichtjes te sturen in Bas' naam.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Er is een diefstal gebeurd in de verfwinkel. Koen en Tineke kunnen hun geluk niet op wanneer blijkt dat de dader een verfspoor op straat heeft achtergelaten.
«
»
08:20 3 Onder: Verhalen uit Arcadia
De vorsten nemen rijlessen in de hoop onderdelen te vinden voor hun ruimteschip. In plaats daarvan raken ze verwikkeld in een achtervolging met hoge snelheid met het Zeron-broederschap.
«
»
08:40 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:55 Moominvalley
Moominpappa wil graag een toneelstuk over zijn avontuurlijke jeugd opvoeren.
«
»
09:15 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Deze week kookt Sofie samen met Pascal Braeckman zijn lievelingsgerecht: sint-jacobsvruchten met witloof, spruitjes en een crumble van bloedworst.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Border Security: Australia's Front Line
Net wanneer ze klaar zijn om het land uit te worden verscheept, worden twee dozen onderschept met inheemse grindhagedissen. Agenten leggen een man een zware boete op wegens het binnenbrengen van verboden vlees.
«
»
12:20 De kotmadam
Jeanne wordt door haar vroegere baas gevraagd om gerante te worden van zijn supermarkt. Ze wil het aanlokkelijke aanbod echter afslaan, omdat ze vreest haar studenten niet vaak meer te zullen zien.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Het nieuws over wat er zich heeft afgespeeld verspreidt zich in de familie. Zjef treft Rudi stomdronken aan in de zetel. Mieke krijgt een belangrijk telefoontje. Cédric heeft het moeilijk.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Terwijl Thomas vecht voor z'n leven, ontdekt Irene dat hij een affaire had met haar zus. Ondanks de politiebescherming slaagt de jonge crimineel Evert Smit erin om te ontsnappen.
«
»
15:30 The Good Doctor
Shaun moet een riskante operatie uitvoeren in het ziekenhuis in Guatemala. Tot overmaat van ramp valt tijdens de ingreep de stroom uit. De band tussen Lim en Mateo wordt sterker nadat ze samen een moeilijke operatie uitvoeren.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:50 Met vier in bed
Het vakantiehuis Maison Héromie aan de vaart in Damme wordt gerund door Julie en Frederik. Ze hebben het pand van kop tot teen ingericht naar hun smaak en overal komen de Ibiza-vibes terug.
«
»
17:45 Border Security: Australia's Front Line
Een wanhopige gokker uit Zuid-Korea heeft wellicht te grote risico's genomen. Detectivehond Louie ruikt drugs in het postcentrum. En biosecurity ontdekt organische materialen in de bagage van een Chinees gezin.
«
»
18:15 De kotmadam
Er wordt regelmatig gestolen in het snoepwinkeltje. Jeanne verdenkt de punkers die vaak voor haar zaak rondhangen en vraagt Odilon om winkeldetective te spelen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:00 Expeditie Pairi Daiza
Jana beleeft een onvergetelijke dag als dierenverzorger in Pairi Daiza. Ze verzorgt de olifanten, kijkt toe bij een vrolijke walrussenreünie en helpt bij het inenten van de kangoeroes.
«
»
20:35 Holland-België
Niels Destadsbader en Ruben Nicolai gaan opnieuw een verbale strijd aan. Het Vlaamse team krijgt versterking van Karen Damen en William Boeva, terwijl aan de Nederlandse zijde Remco Veldhuis en Giel de Winter strijden voor de nationale trots.
«
»
22:10 Wat Als?
Bert Haelvoet zit opgescheept met een erectie die geluid maakt. Mauro Pawlowski bewijst dat blokfluiten ook sexy kan zijn en Ruth Beeckmans laat zich van haar meest sarcastische kant zien.
«
»
22:45 9-1-1
Er trekt hevig onweer over LA, wat zorgt voor een heleboel noodsituaties als gevolg van blikseminslag en waardoor het leven van een hulpverlener in gevaar komt. Athena en May bezoeken undercover de afkickkliniek om Bobby te helpen met zijn onderzoek.
«
»
23:40 De Bunker
Een verdachte-uitwisseling brengt het team van de Antwerpse Staatsveiligheid op het spoor van Bruno Lanssens. De vraag rijst aan wie de ambitieuze man gevoelige informatie doorverkoopt. Om meer te ontdekken, neemt Alexander een gewaagde beslissing.
«
»
00:45 The Good Doctor
Shaun moet een riskante operatie uitvoeren in het ziekenhuis in Guatemala. Tot overmaat van ramp valt tijdens de ingreep de stroom uit. De band tussen Lim en Mateo wordt sterker nadat ze samen een moeilijke operatie uitvoeren.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers