TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Klus bezoekt Plop, die rustig zit te lezen. Dit werkt aanstekelijk en Klus neemt ook een boek in de hand. Om elkaar niet te storen, gaat Plop in de keuken zitten en Klus in de melkherberg. Maar dan laat Plop een lepel vallen.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Plop en zijn vriendjes gaan picknicken. Maar de vraag is of ze wel alles bij zich hebben.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus beweert dat hij de beste danser van het kabouterdorp is. Zijn vriendjes geloven hem niet en dus wordt er een danswedstrijd georganiseerd.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Klus is naar de kabouterkapper geweest. Lui wil niet naar de kapper, omdat hij bang is dat die in zijn oor zal knippen.
«
»
06:30 Super Monsters
De supermonsters verwelkomen een nerveuze nieuwe student met verrassende krachten.
«
»
06:40 Super Monsters
Drac leerde niet dansen en voelt zich daardoor heel alleen en extreem gefrustreerd.
«
»
06:50 De avonturen van Lolly Lolbroek
Hubert gaat tijdens een talentenjacht goochelen, maar hij bakt er maar weinig van. Hij is teleurgesteld: de vraag is of hij ooit de talentenjacht zal kunnen winnen op deze manier.
«
»
07:05 Maya de Bij
Nadat er diefmieren gesignaleerd zij, versterkt Paul de mierenhoop. Dan blijkt de voorraad energiezaadjes beschimmeld te zijn. Maya leidt een troep mieren naar een plek met veel zaadjes en moet ondertussen de diefmieren te slim af zijn.
«
»
07:15 Flin & Flo
Flin heeft geen zin om in bad te gaan. Na een wilde achtervolging is het Flo nog steeds niet gelukt om hem in bad te steken. In de hoop om Flin op andere gedachten te brengen, vertelt hij het verhaal van de Modderige Modderdraak.
«
»
07:25 Hallo K3
De dames vinden hun eetgewoonten te weinig gevarieerd. Josje beslist daarop dat zij eens een keertje zal koken. Maar dan blijkt dat ze zelfs niet weet hoe het gasfornuis werkt. Marcel moet op zijn petekindje babysitten.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een jonge vrouw wordt dood aangetroffen in haar woning. Erik en Brigitte vermoeden al snel dat het slachtoffer de dader persoonlijk kende. Een postbode ziet een lichaam liggen in een woning.
«
»
08:20 3 Onder: Verhalen uit Arcadia
Als de monarchie van hun planeet wordt omvergeworpen door een staatsgreep, moeten de koninklijke buitenaardse tieners Aja en Krel vluchten naar de aarde. Daarbij worden ze vergezeld door hun brutale lijfwacht Varvatos Vex.
«
»
08:40 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:55 Moominvalley
Wanneer kleine Mie onaangekondigd bij de Moomin familie langskomt, wordt hun tolerantie tot het uiterste op de proef gesteld.
«
»
09:15 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Vandaag op het menu bij Sofie: een pittige kippensalade met avocadodressing.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Border Security: Australia's Front Line
Een Maleisische man liegt over een zevendaagse vakantie. Een vrouw beweert dat ze maar één dag in Australië is voordat ze terugkeert naar Chili en een vrouw uit Vietnam heeft een grote bedreiging voor de natuur in haar bagage.
«
»
12:20 De kotmadam
Jeanne wil samen met de studenten Kerstmis vieren. Iedereen is enthousiast, behalve Jef. De voorbereidingen verlopen gesmeerd, tot Hugo de reisvideo van Tineke verkeerd legt.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Benny neemt Robyn kwalijk wat er met Alfons is gebeurd. Samen met Patrick gaan ze op zoek naar hem. Zjef is ervan overtuigd dat Hanne zwanger is. Anna en Albert bezoeken Kasper.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Paul van der Voort komt erachter dat hij met Merel een zoon van 25 heeft, maar hij durft dit niet te vertellen aan zijn vrouw Agnes. Erics vrouw Linda beschuldigt hem ervan dat hij niet genoeg tijd doorbrengt met hun zieke zoon.
«
»
15:35 The Good Doctor
Lea krijgt tijdens haar zwangerschap te maken met complicaties. Shaun weet niet goed hoe hij daarmee om moet gaan als partner. Dr. Park, Dr. Andrews en Asher worstelen ondertussen met de laatste wens van een oudere patiënt.
«
»
16:35 Tien Om Te Zien: De zomer van ..
'TOTZ' trok in de jaren 90 en 2000 wekelijks tienduizenden liefhebbers naar Blankenberge. Nostalgie en een stevige dosis knaldrang na de coronalockdown zorgden voor een comeback van de show in 2021.
«
»
17:45 Border Security: Australia's Front Line
De Marine achtervolgt een illegaal schip en een douanehond vindt iets in de achterzak van een Indiase man in Melbourne. In het postcentrum van Sydney wordt meth gevonden die verborgen is in pennen uit China.
«
»
18:15 De kotmadam
Jef kan voor een gunstige prijs een visvijver kopen, maar hij moet wel snel beslissen. Hij kan zijn echtgenote overtuigen met de hulp van Odilon, die bereid is meer dan de helft van de aankoopprijs te betalen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:00 B&B zoekt Lief
Op Curaçao is het tijd voor een tweede vrijgezel. Bij Anthony en Florry op Tenerife slaat de twijfel toe. Bij Jelmont in Portugal krijgt vrijgezel Ingrid dan weer concurrentie en in Nederland ontmoet An Lemmens gastvrouw Katy.
«
»
20:35 Met vier in bed
In het Vlaams-Brabantse Landen baat praatgrage Jo (61) de knotsgekke B&B Station Racour uit, waar alles draait om treinen en je kan overnachten in een echte wagon. Jo en Alex ontvangen hun gasten met open armen.
«
»
21:25 Hoe zal ik het zeggen?
Laura Tesoro barst in tranen uit wanneer ze wordt gefopt door Jens en haar vriendin Ellen.
«
»
22:25 Telefacts Zomer
Op 18 juni 23 begon de Titan van het bedrijf OceanGate aan de duik naar het wrak van de Titanic. Aan boord zaten vijf mensen die 230.000 euro betaalden voor de unieke tocht.
«
»
23:25 Code 37
De rosse buurt is in rep en roer als prostituee Eva Meskens wordt aangevallen met een mes en gewond raakt. Terwijl ze herstelt, geeft Eva de schuld aan een agressieve pooier die net een deel van haar verdiensten eiste.
«
»
00:25 B&B zoekt Lief
Op Curaçao is het tijd voor een tweede vrijgezel. Bij Anthony en Florry op Tenerife slaat de twijfel toe. Bij Jelmont in Portugal krijgt vrijgezel Ingrid dan weer concurrentie en in Nederland ontmoet An Lemmens gastvrouw Katy.
«
»
01:05 The Good Doctor
Lea krijgt tijdens haar zwangerschap te maken met complicaties. Shaun weet niet goed hoe hij daarmee om moet gaan als partner. Dr. Park, Dr. Andrews en Asher worstelen ondertussen met de laatste wens van een oudere patiënt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers