TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Klus gebruikt de waterspuit om iedereen nat te maken. Plop, Kwebbel en Lui vinden dat vervelend en ze besluiten Klus beet te nemen.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus, Kwebbel en Lui spelen voetbal in de melkherberg. Plop laat ze dit doen, alhoewel hij bang is dat er een raam zal sneuvelen. Gelukkig zijn er geen ongelukken gebeurd en na een tijdje wil ook Plop een balletje trappen.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Lui is droevig omdat zijn knuffelkonijn kapot is. Klus, Kwebbel en Plop besluiten het knuffeltje weer op te lappen terwijl Lui een dutje doet. Wanneer hij wakker wordt, schrikt hij. Het konijntje is weg.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus heeft er altijd van gedroomd om te vliegen. Nu is het dan eindelijk zover: zijn eigenhandig gebouwde helikopter is af. De Klussokopter naar buiten rollen, blijkt echter een probleem te zijn.
«
»
06:25 Super Monsters
De kinderen trakteren hun buren op wat Halloweentrucjes die ze nooit zullen vergeten.
«
»
06:35 Heidi
Theresa, William en Karl zoeken de geheime plek van Peter, omdat ze denken dat daar een schat is verstopt. Heidi en Peter bedenken een plan om hen om de tuin te leiden.
«
»
06:55 Super Monsters
De Super Monsters zijn de gastheren van een Halloween-feest en ontdekken een nieuw Super Monster.
«
»
07:05 Maya de Bij
Lara beweert dat niemand zoveel talent heeft als zij. Maya geeft een feest waarbij iedereen zijn talent laat zien. Zij zorgt zelf voor een feestmaal, maar Bees en Boos gaan ermee vandoor.
«
»
07:20 Flin & Flo
Flin wil vanalles: een paar nieuwe handschoenen, een mooi boek en een nieuwe badeend. Hij vindt dat Flo hem dat zomaar moet geven. Wanneer die weigert, wordt Flin boos, want hij wil het nu. Flo vertelt over draak Ochos, de draak die alles zag.
«
»
07:25 Hallo K3
Bas zoekt onderdak omdat zijn flat wordt geschilderd. Stiekem laat Josje Bas in haar appartement logeren. Maar de poppen gaan aan het dansen wanneer Karen en Kristel dit ontdekken. Ondertussen loopt Marcel er maar sipjes bij.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
De auto van de burgemeester is gestolen. Wanneer Obi en Floor de dader vinden, volgt er een spannende achtervolging. Een man vreest dat er bij zijn buren een lichaam op het dak ligt.
«
»
08:20 3 Onder: Verhalen uit Arcadia
Een inkomend bericht van Akiridion-5 zorgt voor onrust bij Vex. Ondertussen verstoort de komst van premiejagers van het Zeron-broederschap het uitje naar het bos van de vorsten en hun vrienden.
«
»
08:40 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:55 Moominvalley
Vanwege de ernstige droogte besluit Moominpapa om samen met Moomin vis te vangen. Een enorme vis bijt. De vis aan de lijn is echter erg groot. Een wild gevecht tussen vader en zoon begint tegen de monstervis. Je zult ook vreemde zaden vinden.
«
»
09:15 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Deze week bereidt Sofie met Tess Goossens witloof in de oven met een echte 'rekkebekkensaus'.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Border Security: Australia's Front Line
Een jonge Australische man heeft foto's waarin hij een enorme hoeveelheid geld heeft. De agenten vertrouwen het niet. Een Chinees stel verbergt iets en kan zo ziektes het land in brengen.
«
»
12:20 De kotmadam
Jeannes telefoonrekening is nog nooit zo hoog geweest en daar is Tineke verantwoordelijk voor. De Nederlandse doet echter alsof haar neus bloedt en blijft rustig verder bellen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Niko haalt zijn slag thuis. Quinten heeft een cadeautje voor Hanne, maar zij ergert zich aan zijn gedrag. Peter praat met Cédric, maar lijkt niet tot hem door te kunnen dringen. Iris zoekt contact met Veronique.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Jaap heeft Els buitengezet en de echtscheiding ingezet. Els begint echter te twijfelen aan haar relatie met Robin. Vera stelt de terminaal zieke Johan voor om bij haar in te trekken.
«
»
15:30 White Collar
Peter en Neal gaan op zoek naar de bijbel die toebehoort aan een beruchte gangsterbaas. Neal wordt meegetrokken in een spel met een vrouwelijke oplichter, en moet beslissen waar zijn ware loyaliteit ligt.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:55 Met vier in bed
De 34-jarige Tiffany runt in Damme de B&B Quarter House. In en rond de gastenkamers hangt een gezellige cowboy sfeer. Zowel Tiffany als haar vriendin Josefien zijn gek op paarden. De vraag is nu of de andere uitbaters het thema kunnen waarderen.
«
»
17:45 Border Security: Australia's Front Line
Een jonge vrouw uit Peru wordt aangehouden en agenten vinden drugsparafernalia in haar bagage. Een Indiase man wordt gevraagd wat hij in Australië wil doen.
«
»
18:15 De kotmadam
Jeanne vindt het niet leuk dat Jef nooit eens met haar gezellig een avondje televisie kijkt.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 B&B zoekt Lief
Op Tenerife heeft gastheer Anthony het moeilijk om zijn aandacht te verdelen tussen zijn twee dames. Bart geniet van een ontspannen dag met Natje, terwijl Erika en haar vrijgezellen in Italië slecht nieuws ontvangen.
«
»
20:35 Met vier in bed
Sophie en Lorenzo runnen de gloednieuwe B&B Hopspot. Bij Hopspot komen bierliefhebbers volledig aan hun trekken. Zo wordt er bij het ontbijt biermimosa geserveerd en wordt er een rondleiding in de brouwerij gegeven.
«
»
21:25 Helden van Hier: De MUG
Eén jaar lang ging een cameraploeg op pad met de artsen en verpleegkundigen van de spoeddienst van het AZ Sint Lucas in Gent. Ze trokken mee naar de plaatsen waar het noodlot toesloeg.
«
»
22:30 Telefacts Zomer
Nadat de Britse bondscoach ervoor zorgde dat de WAGs van zijn spelers niet meer met alle aandacht mochten gaan lopen, ontstond er een rel tussen Coleen, de vrouw van Wayne Rooney, en Rebekah, de vrouw van Jamie Vardy.
«
»
23:25 Code 37
Terwijl speurders het lijk van Franco Fedrigo ontdekken, krijgt het team van de zedenrecherche een noodoproep binnen vanuit bordeel El Paradiso. De Kosovaarse prostituee Nadia is er van de trap gevallen terwijl getuigen haar om hulp hoorden roepen.
«
»
00:35 B&B zoekt Lief
Op Tenerife heeft gastheer Anthony het moeilijk om zijn aandacht te verdelen tussen zijn twee dames. Bart geniet van een ontspannen dag met Natje, terwijl Erika en haar vrijgezellen in Italië slecht nieuws ontvangen.
«
»
01:15 White Collar
Peter en Neal gaan op zoek naar de bijbel die toebehoort aan een beruchte gangsterbaas. Neal wordt meegetrokken in een spel met een vrouwelijke oplichter, en moet beslissen waar zijn ware loyaliteit ligt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

Thomas ontvangt een mysterieuze uitnodiging voor de reünie van zijn school, waar hij zijn vrienden Max en Fanny terugziet. De verdwijning van hun vriendin Vinca, 25 jaar geleden, blijft als een schaduw over hen hangen. Thomas is vastbesloten om de waarheid te achterhalen, terwijl hij tegelijkertijd alles doet om zijn betrokkenheid bij het begraven van het lichaam van zijn leraar in de muur van de gymzaal te verbergen, een muur die binnenkort gesloopt zal worden.

'The Reunion', om 21.25 uur op VRT 1.

Dossiers