TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Plop heeft het heel druk met het huishouden vandaag. Lui zal een handje toesteken en het lakentje strijken, terwijl Plop hout gaat sprokkelen. Maar Lui is moe, zo moe.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Kwebbel en Plop bouwen een mooi kaartenhuis. Lui en Klus willen tegelijkertijd biljarten. Om het kaartenhuisje te beschermen, stuurt Plop de twee naar boven om te spelen.
«
»
06:30 Kabouter Plop
De kabouters organiseren een wedstrijd verspringen. Klus beweert immers de beste verspringer van het dorp te zijn.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Kwebbel vuurt op iedereen tientallen vragen af omdat ze altijd alles wil weten. Haar vriendjes vinden dat ze veel te nieuwsgierig is en besluiten haar een lesje te leren.
«
»
06:40 Super Monsters
De supermonsters gaan op reis naar het pretpark. Igor spoort ze allemaal aan om altijd bij elkaar te blijven. Maar Lobo heeft de ambitie om met alle ritten mee te gaan. Stiekem weet hij keer op keer te ontsnappen.
«
»
06:50 Super Monsters
De bende organiseert een schooldiner voor hun ouders en het is aan Cleo om haar vrienden te helpen.
«
»
07:00 Lolly's Weetjesschap
Lolly en Lex ontdekken wat kleuren eigenlijk zijn en hoe ze ontstaan. In het Lollige Weetjesschapsboek ontdekt Lolly waarom haar lippen soms blauw zijn en waarom een kameleon van kleur verandert.
«
»
07:10 Maya de Bij
Flip is moe en wil een slokje perensap, want daar knapt hij van op. Maar Maya en Willy kunnen niet door de schil van de peer heen bijten. Dankzij een plan van Maya maken de wespen een gat in de peer.
«
»
07:25 Flin & Flo
Flin is 's avonds nog veel te actief. Zelfs na twee verhaaltjes wil hij nog niet slapen. Flo is moe en ten einde raad. Dus hij vertelt nog één verhaaltje, maar daarna moet Flin wel echt gaan slapen. Flo vertelt over Dormir, de draak die nooit sliep.
«
»
07:30 Hallo K3
Kristel is het beu dat Karen geen rekening houdt met het huishouden en beslist daarom een poetsplanning op te stellen. Ondertussen organiseert Rosie een nachtmarathon voor het goede doel en doet Josje zich voor als een plantenfluisteraar.
«
»
07:55 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een vrouw is ongerust over haar vriendin, omdat ze sinds kort vol blauwe plekken staat. Koen en Tineke besluiten de vrouw aan te spreken, maar die ontkent dat er iets aan de hand is.
«
»
08:20 3 Onder: Verhalen uit Arcadia
Kroonprins Krel maakt een apparaat dat gedachten kan lezen om zo minder op te vallen tussen de mensen. Ondertussen stuurt generaal Morando premiejagers op pad om de vorsten te vinden.
«
»
08:45 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:55 Moominvalley
Moomintroll vindt een echte draak, maar deze is net zo groot als een huisdier. Het enige wat hij wil is dat de draak ook van hem houdt. Hij zal 'm moeten temmen.
«
»
09:15 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Deze week kookt Sofie met Pascal Braeckman. Ze bereiden boerenworst met rode kool, spruitjes en aardappelen, zoals alleen grootmoeder dat kan.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Border Security: Australia's Front Line
Er is geknoeid met de rugzak van een Estse vrouw en zij beweert dat de inhoud niet van haar is. Een Koreaanse man weigert de waarheid te vertellen aan douane-officiers, en een verontrustend pakket met delen van dieren zet de douane op scherp.
«
»
12:20 De kotmadam
Jeanne gaat per ongeluk op een speldenkussen zitten en Jef moet er een voor een de priemen uittrekken. Een pijnlijke bedoening en Mimi hoort de kotmadam tot in de winkel roepen. Ze polst bij Odilon wat er aan de hand is.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Benny en Robyn maken zich ernstig zorgen. Amélie is er klaar mee dat zowel Niko als Jan geen respect hebben voor haar job. Ze spreekt Lars erover aan.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Paul wil nog wat langer zijn functie vervullen. Simon heeft gevoelens gekregen voor Liza, maar zij wil haar man niet verlaten.Twee mannen krijgen ruzie omdat ze allebei denken dat ze de vader zijn van een baby die binnenkort geboren wordt.
«
»
15:25 The Good Doctor
Shaun en Lea gaan op een campingtrip om hun verdriet over de miskraam te verwerken. Lim doet een verwoede poging om een vader en moeder ervan te overtuigen dat hun dochter een operatie moet ondergaan.
«
»
16:25 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:55 Met vier in bed
In het hartje van Limburg, te Heusden-Zolder, vindt men de gezellige BBB (bistro, bar, bed) Prêt-à-Goûter van Maaike en Bart. Deze broer en zus namen de zaak over van hun ouders.
«
»
17:45 Border Security: Australia's Front Line
Agenten ontdekken een verdachte hoeveelheid afslankpillen in de bagage van een Taiwanese vrouw. Bovendien heeft een zakenman die terugkeert uit Vietnam een aantal ongebruikelijke spullen bij zich.
«
»
18:15 De kotmadam
Hugo is verliefd op Veerle, die op zoek is naar een nieuw kot en wil dat zij Gentil vervangt.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:00 B&B zoekt Lief
Het klikt steeds beter tussen Stefaan en Katy, maar een motorrijder gooit roet in het eten.
«
»
20:35 Met vier in bed
Kurt en Michael baten boutique B&B Porta Superia uit in Mechelen. Zowel de kamers als het ontbijt zijn een beleving op zich.
«
»
21:25 Helden van Hier: De MUG
De spanning is te snijden wanneer de MUG uitrukt naar een man die dreigt te springen. Elders zit een man klem na een heftruckincident met mogelijke inwendige verwondingen en in een supermarkt krijgt iemand een hartaanval.
«
»
22:30 Telefacts Zomer
Ibiza is een eiland dat veel te bieden heeft, zeker voor feestvierders. Maar de laatste jaren trekt het meer en meer kapitaalkrachtige mensen aan en influencers.
«
»
23:25 Code 37
Hannah en haar team worden opgeroepen voor een merkwaardige aanrandingszaak. De 74-jarige Magda Reyniers werd het slachtoffer van een gemaskerde verkrachter, die rode rozen in de slaapkamer achterliet.
«
»
00:35 B&B zoekt Lief
Het klikt steeds beter tussen Stefaan en Katy, maar een motorrijder gooit roet in het eten.
«
»
01:15 The Good Doctor
Shaun en Lea gaan op een campingtrip om hun verdriet over de miskraam te verwerken. Lim doet een verwoede poging om een vader en moeder ervan te overtuigen dat hun dochter een operatie moet ondergaan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers