TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Kwebbel klaagt over tandpijn. Plop weet dat een glas Plopmelk wonderen kan doen. Ondertussen gaat hij verder met zijn werk en reinigt hij met de mattenklopper een tapijt. Als Klus en Lui binnenkomen, zien ze niet goed wat er gaande is.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Lui wil radijsjes planten in de tuin van Plop. De vogels mogen de zaadjes uiteraard niet opeten en daarom zet hij een vogelverschrikker neer. Die draagt de kleren van de postbode. Kwebbel en Klus begrijpen er niets van.
«
»
06:30 Kabouter Plop
De kabouters spelen in de zandbak. Na een tijdje is de lol er af en ze besluiten het spelletje spannender te maken. Lui zal een balletje in het zand verstoppen, terwijl de anderen in de keuken wachten. Ze wachten en wachten en wachten.
«
»
06:35 Kabouter Plop
De muziekvideo bij het Ploplied.
«
»
06:40 Super Monsters
De supermonsters maken een uitstapje naar het Natural History Museum. Maar Frankie heeft echter altijd pech. Hij breekt per ongeluk heel veel objecten, daarom is hij heel erg verdrietig.
«
»
06:50 Super Monsters
Lobo kan zijn zilveren munt niet meer vinden en dan verliest hij ook zijn jojo en Drac's honkbalknuppel en bal.Zoe helpt hem het moment te herinneren waarop de dingen verloren waren.
«
»
07:00 Lolly's Weetjesschap
Lolly en Lex onderzoeken waarom de maan soms schijnt en wat vallende sterren eigenlijk zijn. In het Lollige Weetjesschapsboek ontdekt Lolly ook of er een toilet is in de ruimte en hoe groot de zon is.
«
»
07:05 Maya de Bij
Willy en Maya ontdekken een zieke eikenboom. Flip vertelt dat de boom ziek is, omdat iemand de truffels opeet, die de wortels voeden. De twee bijen komen erachter dat Molly en Polly de boosdoeners zijn.
«
»
07:20 Flin & Flo
Flo en Flin moeten opruimen, maar hebben helemaal geen zin. Ze nemen een pauze om druivensap te drinken. Flo neemt van de pauze gebruik om te vertellen over Toy de ballondraak.
«
»
07:25 Hallo K3
Als Josje terug komt uit de Verenigde Staten, blijkt ze verloofd te zijn. Haar geliefde zal binnen een paar dagen naar België komen om met haar te trouwen. Er barst een strijd los tussen Karen en Kristel om de titel van getuige te bemachtigen.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Buurtbewoners zijn ongerust omdat er twee mannen ruzie maken op straat. Robin en Femke gaan op zoek naar de mannen. Een jongeman komt aangifte doen van een overval in het park.
«
»
08:20 3 Onder: Verhalen uit Arcadia
Stuart is een enorme fan van het vorstenhuis. Hij wil helpen bij het bestrijden van een buitenaardse insectenplaag die technologie opeet voordat deze de ware identiteit van de tieners onthult.
«
»
08:40 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:55 Moominvalley
Wanneer de vallei onder water komt te staan, moeten de Moomins een nieuwe plek vinden om te wonen. Ze zien een drijvend theater en willen daar hun intrek in nemen, maar het lijkt alsof iemand er al woont.
«
»
09:15 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Sofie en Pascal Braeckman bereiden deze keer gerookte zalm met gebakken asperges.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Border Security: Australia's Front Line
Agenten ontdekken een verdachte hoeveelheid afslankpillen in de bagage van een Taiwanese vrouw. Bovendien heeft een zakenman die terugkeert uit Vietnam een aantal ongebruikelijke spullen bij zich.
«
»
12:20 De kotmadam
Hugo is verliefd op Veerle, die op zoek is naar een nieuw kot en wil dat zij Gentil vervangt.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Veronique brengt Mathias de papieren voor de echtscheiding. Hij blijft het echter moeilijk hebben met wat er allemaal gebeurd is. Cédric ondertussen zoekt een oplossing voor Kaspers slapeloze nachten.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Met veel tegenzin, stemt Reini ermee in om met Dick op een date te gaan. Directeur Bak wordt herkend door een patiënt vanwege het gokcircuit. Irene's echtgenoot Thomas heeft een auto-ongeluk en belandt in het ziekenhuis.
«
»
15:30 The Good Doctor
Een aantal artsen van het St. Bonaventure-ziekenhuis neemt deel aan een humanitaire missie. Ze reizen daarvoor af naar een ziekenhuis in Guatemala. Lea worstelt nog steeds met het verlies van haar baby.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:55 Met vier in bed
Kurt en Michael baten boutique B&B Porta Superia uit in Mechelen. Zowel de kamers als het ontbijt zijn een beleving op zich.
«
»
17:45 Border Security: Australia's Front Line
Net wanneer ze klaar zijn om het land uit te worden verscheept, worden twee dozen onderschept met inheemse grindhagedissen. Agenten leggen een man een zware boete op wegens het binnenbrengen van verboden vlees.
«
»
18:15 De kotmadam
Jeanne wordt door haar vroegere baas gevraagd om gerante te worden van zijn supermarkt. Ze wil het aanlokkelijke aanbod echter afslaan, omdat ze vreest haar studenten niet vaak meer te zullen zien.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:00 B&B zoekt Lief
Jelmont heeft een eigenzinnige opdracht voor de dames. Op Tenerife is er concurrentie op komst. In Nederland uit vrijgezel Roland intussen zijn ongenoegen.
«
»
20:35 Met vier in bed
Het vakantiehuis Maison Héromie aan de vaart in Damme wordt gerund door Julie en Frederik. Ze hebben het pand van kop tot teen ingericht naar hun smaak en overal komen de Ibiza-vibes terug.
«
»
21:25 Ze Zeggen Dat
Het is even schrikken voor Andy als hij iemand ontmoet die als twee druppels water op Dina lijkt. Andy Peelman draagt ondertussen ook al twee maanden dezelfde jeans om te testen of je ze niet moet wassen of wel.
«
»
22:30 Telefacts Zomer
Vervolg van de reportage over het eiland Ibiza, dat de laatste jaren steeds meer kapitaalkrachtige mensen en influencers aantrekt. Dat nieuwe geld heeft ook invloed op de criminaliteit.
«
»
23:30 Code 37
Zakenman Leo Vervliet wordt zwaar toegetakeld in een kamer van het Marriott Hotel. Als blijkt dat Leo contact had met een escortbureau, worden Hannah en haar team erbij gehaald. Het spoor leidt naar prostituee Kitty, die een crimineel verleden heeft.
«
»
00:40 B&B zoekt Lief
Jelmont heeft een eigenzinnige opdracht voor de dames. Op Tenerife is er concurrentie op komst. In Nederland uit vrijgezel Roland intussen zijn ongenoegen.
«
»
01:15 The Good Doctor
Een aantal artsen van het St. Bonaventure-ziekenhuis neemt deel aan een humanitaire missie. Ze reizen daarvoor af naar een ziekenhuis in Guatemala. Lea worstelt nog steeds met het verlies van haar baby.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers