TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Plop & de Peppers
Pepijn en Pol hebben een berg afwas die gedaan moet worden. Alleen hebben ze daar absoluut geen zin in. Ze besluiten om hun afwas stiekem door te schuiven naar Pip zonder dat ze er iets van merkt.
«
»
06:15 Plop & de Peppers
Een vreemdeling daagt de arme Pol uit, maar het is onduidelijk wie het is. Mogelijk heeft het iets te maken met de vreemde ontdekking van Pip en Pepijn in het bos, kort daarvoor.
«
»
06:20 Plop & de Peppers
Pepijn wil Pol nooit meer zien. En vice versa. Hoe zijn ze daar gekomen en hoe kunnen ze worden verzoend? Pip en Plop hebben gelukkig wel een idee.
«
»
06:30 Super Monsters
Tijdens een schoolexcursie naar een natuurkundemuseum wordt Spikes competitieve kant ontstoken tijdens een speurtocht. Hij is vastberaden om zichzelf te bewijzen en alles te vinden.
«
»
06:40 Heidi
Heidi wil een brood kopen voor grootmoeder en het betalen met een fossiel. Theresa biedt aan het fossiel te ruilen voor een brood en voor ze goed wel beseft wat er gebeurt, wordt Heidi van diefstal beschuldigd.
«
»
07:00 Super Monsters
Frankie en zijn vader doen samen mee aan de ouders-kinderentalentenjacht van de school, maar zijn vader krijgt plotseling last van plankenkoorts. Hij durft niet op te treden voor het publiek.
«
»
07:15 Maya de Bij
Willy moet de ingang van de korf bewaken. Er komt een lading bedorven stuifmeel binnen en Maya en Willy waarschuwen de koningin. Bees en Boos maken gebruik van de afwezigheid van een wachter en gaan de korf in.
«
»
07:25 Flin & Flo
Flin mag kiezen waar ze naartoe gaan en hij wil erg graag naar het strand. Wanneer Flo niet akkoord gaat, begint hij krokodillentranen te huilen om zijn zin te krijgen. Flo trapt er echter niet in. Hij vertelt over Krokos, de Krokodildraak.
«
»
07:35 Hallo K3
Josje mist haar Friese familie en besluit terug naar Nederland te verhuizen. Karen en Kristel willen dat ze blijft en proberen alles om haar te overtuigen. Maar als Thijs het appartement van Josje overneemt vinden ze haar vertrek niet zo erg meer.
«
»
08:00 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een man wordt dood teruggevonden in zijn auto en Erik en Brigitte zijn stomverbaasd wanneer ze het bizarre moordwapen ontdekken. Er worden gewapende mannen gesignaleerd in het centrum.
«
»
08:25 3 Onder: Verhalen uit Arcadia
De vorsten en Stuart plannen een gedurfde roof en infiltreren in een zwaarbeveiligde legerbasis in de hoop om daar het laatste onderdeel te stelen dat ze nodig hebben voor het moederschip.
«
»
08:50 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
09:00 Moominvalley
Op aandringen van mevrouw Fillyjonk neemt Moominmama een hulp in huis. Het huis wordt er wel stukken netter en beter georganiseerd van, maar tegen welke prijs?
«
»
09:25 De Wereld Van K3
Vandaag proberen de K3-tjes om echte circusartiesten te worden, maar dat is niet zo makkelijk.
«
»
09:40 De keuken van Sofie
Tess Goossens maakt met Sofie haar lievelingsgerecht klaar: tarbot met asperges en pommes château.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Border Security: Australia's Front Line
Officieren van het maritiem grenscommando staan op scherp als ze een verdacht vaartuig tegenkomen. Agenten ontdekken een dodelijke verhulling.
«
»
12:25 De kotmadam
Jeanne Piens heeft een kleine snoepwinkel in het centrum van Leuven. Aan de snoepwinkel grenst haar huis, waarvan ze een vijftal kamers verhuurt aan studenten met verschillende achtergronden.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Rudi gaat opnieuw aan de slag, maar de confrontatie met Lars en Véronique valt hem zwaar. Ook Zjef gunt hem geen rust, sinds hij met zijn campagne is gestart.
«
»
14:10 Medisch Centrum West
Reini geeft gehoor aan de laatste wens van Marja en besluit voor haar dochter te zorgen. Marianne wil Jan verleiden, maar later beschuldigt ze hem van verkrachting. Trudi gaat haar penvriend, die veel jonger is, voor het eerst ontmoeten.
«
»
15:25 White Collar
Als een portret van een jonge vrouw gestolen wordt, moeten Neal en Peter de dader vatten. Ze vermoeden dat dit een zaak is die dichterbij huis ligt dan de eigenares gedacht had.
«
»
16:20 Verschoten & zoon
Omdat ze niet bepaald een keukenprinses is, belt Magda een Japanse kok op die in haar plaats Japanse parelhoen kan bereiden.
«
»
16:55 Met vier in bed
Vier duo's die een bed & breakfast uitbaten, verblijven een dag en een nacht in elkaars B&B. De volgende ochtend beoordelen de gasten hun verblijf op comfort, hygiëne en gastvrijheid.
«
»
17:45 Border Security: Australia's Front Line
Wanneer een vrouw uit Singapore aankomt, weigert ze haar koffer te laten controleren. De ambtenaren zijn achterdochtig. Ook besnuffelt een hond de binnenkomende pakjes en enveloppen in het postkantoor van Sydney.
«
»
18:15 De kotmadam
Jeanne Piens heeft een kleine snoepwinkel in het centrum van Leuven. Aan de snoepwinkel grenst haar huis, waarvan ze een vijftal kamers verhuurt aan studenten met verschillende achtergronden.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Een blik op het leven en werken in het Henegouwse dierenpark Pairi Daiza. Met speciale aandacht voor de verzorgers die er dag en nacht instaan voor de sterren van het park: de dieren groot en klein.
«
»
20:35 Holland-België
Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Niels Destadsbader ook Cath Luyten en Guga Baúl.
«
»
22:05 Wat Als?
Koen De Graeve komt erachter hoe het is om de laatste man op aarde te zijn. Charlotte Vandermeersch haalt haar beste dansmoves boven. Robrecht Vanden Thoren gaat op zoek naar een gepaste bijnaam voor zichzelf als koning.
«
»
22:40 9-1-1
Terwijl zijn leven op het spel staat, droomt Buck dat hij nooit brandweerman is geworden.
«
»
23:35 De Bunker
Terwijl Alexander wordt gegijzeld, ontdekt het team dat niets is wat het lijkt. Ze besluiten een valstrik op te zetten om in contact te komen met de Russische spion. De jonge Vinnie ontdekt de waarheid achter zijn aanwerving.
«
»
00:40 White Collar
Als een portret van een jonge vrouw gestolen wordt, moeten Neal en Peter de dader vatten. Ze vermoeden dat dit een zaak is die dichterbij huis ligt dan de eigenares gedacht had.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Eind jaren zeventig in Los Angeles, in de tijd van disco en wilde feesten, is een noodlijdende nachtclub op zoek naar een nieuwe klapper. Dat worden de Chippendales, gepromoot door onervaren zakenlieden. Dankzij het zootje ongeregeld van mannelijke dansers met hun obscene stripshow gaat ook voor vrouwen een seksfantasie in vervulling. Dit culturele fenomeen lift mee op de golf van maatschappelijke bevrijding en wordt meteen een succes, met schijnbaar onbegrensde kansen op roem en rijkdom. Maar op snelle successen komen schimmige figuren af, die het sprookje met een moord verstoren en de toon zetten voor jarenlang bedrog.


'Curse of the Chippendales', om 22.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers