TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Pepijn denkt grappig te zijn door Pol, Pip en Plop voor de gek te houden. Steeds roept hij dat er een gevaarlijke hond voor de boom staat. De drie zijn het beu en geloven niets meer van wat hij zegt. Pepijn heeft snel spijt van zijn grapje.
«
»
06:10 Plop Vertelt - Pasen
Plop vertelt de leukste Paasverhaaltjes.
«
»
06:15 Plop Vertelt - Pasen
Plop vertelt de leukste Paasverhaaltjes.
«
»
06:20 Plop Vertelt - Pasen
Plop vertelt de leukste Paasverhaaltjes.
«
»
06:25 De avonturen van Lolly Lolbroek
Lex heeft een nieuwe uitvinding: de kopieerfloepser. Daarmee kan hij van alles een kopie maken. Hij stuurt het door naar Lolly zodat ze goede en slechte superheld kan spelen.
«
»
06:35 Trolls: The Beat Goes On!
Poppy realiseert zich dat er één vrije dag op de trollenkalender is en heeft de taak een nieuwe feestdag te kiezen. Poppy bindt het haar van Creek en Knoest bij elkaar, zodat ze zullen leren om vrienden te zijn.
«
»
07:00 Heidi
De grotere kinderen in de klas moeten een toets maken. Peter heeft hard gestudeerd, maar op de ochtend van de toets blijken de geiten verdwenen te zijn en moet hij die gaan zoeken.
«
»
07:20 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
07:35 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:50 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:05 Hallo K3
Karen krijgt een politieagent over de vloer die onbetaalde parkeerboetes komt innen. Ze probeert hem te bespelen in de hoop dat hij de boetes laat vallen. Josje is gaan shoppen en heeft per ongeluk een minirokje meegenomen uit de winkel.
«
»
08:30 Move On
Cilou probeert Luca te kussen, maar hij heeft nog wat tijd nodig om te beslissen of hij wel iets opnieuw met Cilou wilt beginnen. Ondertussen doet Cilou er wel alles aan om Steffi jaloers te maken.
«
»
08:45 Het Lichaam van Coppens
In de vierde aflevering zien we hoe Staf en Mathias voor een hagelkanon gaan staan, hoe ze op de heetste dag van het jaar in een auto kruipen en hoe ze met hun eigen bloedstaal tussen de haaien gaan duiken.
«
»
09:40 Slisse & Cesar
Cesar moet koerier spelen voor Slisse. Dit is een probleem, want Cesar heeft nog nooit met een tweewieler gereden. Slisse besluit zijn vriend te leren fietsen. Of beter nog, te leren autorijden.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Fire
Casey neemt een levensveranderende beslissing. Gallo, Ritter en Violet stemmen in met een interview en een fotoshoot. Brett en Mouch lanceren het paramedisch programma. Cruz staat op het punt om vader te worden.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:40 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:45 Familie
Voor CoBrew lijkt een faillissement onafwendbaar. Vanessa zoekt wanhopig naar een oplossing. Lars heeft ondertussen een duidelijke boodschap voor Stefanie.
«
»
14:50 Camille - Magie: Live in Sportpaleis
In een avond vol 'magie en vuurwerk' brengt de CAMILLE haar grootste hits en nieuwste nummers.
«
»
14:50 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
16:40 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
17:30 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
17:45 Helden van hier: In de lucht
Op een voetbalveld is een supporter bewusteloos geraakt. Op de spoed van het AZ Sint-Jan te Brugge verzorgen ze een gewonde fietser, iemand met glas in haar voet en iemand die gebeten is door een hond.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 De kotmadam
Jef wil met een motoclub de brouwerij van Chimay bezoeken, maar hij heeft zelf geen moto. Gelukkig is er één motard die Jef wel wil meepakken. Maar als hij dat doet, verwacht hij wel een tegenprestatie.
«
»
20:00 De kotmadam
Het snoepwinkeltje bestaat bijna 25 jaar en dat moet volgens Mimi gevierd worden. Jef krijgt een geniale ingeving: als hij nu eens Jeanne een weekendje met Mimi cadeau doet, dan kan hij zijn zin doen en deelnemen aan een vistoernooi.
«
»
20:30 Tien Om Te Zien: De zomer van ..
Muziekshow vanuit Blankenberge, gepresenteerd door Bea van der Maat en Willy Sommers. De meest memorabele momenten komen voorbij uit een specifiek jaar van het legendarische muziekprogramma 'Tien Om Te Zien'.
«
»
21:35 Ze Zeggen Dat
Deze aflevering staat volledig in het teken van artificiële intelligentie. Andy en Dina onderzoeken of AI daadwerkelijk al onze jobs zal afpakken. Zou dit programma bijvoorbeeld bedacht kunnen worden zonder de tussenkomst van onze programmamakers?
«
»
22:40 Helden van Hier: De MUG
Een jonge basketbalspeler valt hard op zijn hoofd en wordt onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek. Daarna eist een verkeersongeval de aandacht van omstanders.
«
»
23:45 Dr. Ken
Ken is stiekem jaloers op zijn zus Wendi, omdat zij een bekende arts en TV-presentator van een medische talkshow is. Dit zorgt ervoor dat hij zijn humeurige kant laat zien als hij uitgenodigd wordt als gast voor haar programma.
«
»
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ze Zeggen Dat' (VTM)

Deze aflevering staat volledig in het teken van artificiële intelligentie. Andy en Dina onderzoeken of AI daadwerkelijk al onze jobs zal afpakken. Zou dit programma bijvoorbeeld bedacht kunnen worden zonder de tussenkomst van onze programmamakers? Of is ChatGPT grappiger dan Andy? Lieven Scheire demonstreert tot wat AI al in staat is én wat écht nog sciencefiction is.

'Ze Zeggen Dat', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers