TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Kabouter Plop
De videoclip van het liedje 'Het Spook'.
«
»
06:00 Kabouter Plop
De kabouters genieten van een lekker stuk taart. Klus krijgt er niet genoeg van en neemt een extra portie. Hij beweert dat hij het gebak zal bewaren voor zijn oom Klos, maar dat is moeilijker gezegd dan gedaan.
«
»
06:05 Kabouter Plop
De videoclip van het liedje 'Klus heeft het gedaan'.
«
»
06:10 Super Monsters
Drac denkt dat hij overal de beste in is. Dit komt vooral omdat hij kan vliegen. Later verbaast het hem dat de anderen niet meer met hem willen spelen.
«
»
06:20 Heidi
Een tante neemt Heidi mee naar de bergen om haar grootvader te ontmoeten. Heidi hoort allerlei verhalen over hem en dat maakt haar ongerust.
«
»
06:40 Maya de Bij
Ben is geschrokken van Igor de oorworm en heeft zijn mestbal achtergelaten. Maya gaat op zoek naar de bal en valt uit een boom. Ben en Willy gaan haar zoeken, doodsbang voor de gevaarlijke oorworm.
«
»
06:50 Flin & Flo
Flin eet de laatste tijd behoorlijk ongezond, voornamelijk frietjes met mayonaise. Flo zegt hem dat zijn buikje alleen maar ronder zal worden als hij zo blijft eten en vertelt het verhaal van draak Tartaros, die dol was op dikke mensen.
«
»
07:00 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:15 Hallo K3
Wanneer blijkt dat Marcel naar zweet ruikt, zoeken Rosie, Bas en Josje naar een manier om het hem tactvol te vertellen. Ondertussen prijst Josje een huidcrème aan bij Karen. Als ze deze gebruikt, krijgt ze plots te kampen met huiduitslag.
«
»
07:40 Move On
Cilou probeert Luca te kussen, maar hij heeft nog wat tijd nodig om te beslissen of hij wel iets opnieuw met Cilou wilt beginnen. Ondertussen doet Cilou er wel alles aan om Steffi jaloers te maken.
«
»
07:55 Camille - Magie: Live in Sportpaleis
In een avond vol 'magie en vuurwerk' brengt de CAMILLE haar grootste hits en nieuwste nummers.
«
»
09:15 Slisse & Cesar
Slisse ontvangt een vreemde brief van een jonge vrouw. Volgens de postbode is Slisse bevangen door een korte maar hevige midlifecrisis. Melanie besluit haar man goed in het oog te houden.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Beestig
Dierenarts Joshua bezorgt een labrador retriever puppy bij Sara, Glenn en de kleine Lou en geeft hen tips over het opvoeden en onderhouden van een hond. In Napels lijdt een straathond een luxeleven.
«
»
12:15 SOS Piet XL
Piet bijt de spits af bij Cato, die een probleem heeft met haar speculoos cheesecake.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
14:15 Nicholas
Nicholas Arnst trekt de straat op om toevallige passanten en bekende gezichten te verbazen met zijn street magic. Zijn vingervlugge acts worden door iedereen met open mond gevolgd. Elke week geeft Nicholas bovendien een kijk in zijn eigen leven.
«
»
15:20 Vakantiehuis for Life
De vijf duo's zitten vastgeketend en moeten de cijfercombinatie van het hangslot vinden om zichzelf te bevrijden. Dan volgt een tocht van acht kilometer en moeten ze het renovatiebudget en de sleutel van een van de vijf chalets vinden.
«
»
16:25 Superstore
Amy wordt door Jonah uitgenodigd om samen met hem en zijn broer te gaan lunchen maar ze verbaast zich nogal over hun verhouding. De nieuwe vriend van Dina komt onverwachts langs op haar werk.
«
»
17:05 Helden van Hier: De MUG
Een vrachtwagen rijdt in op een personenwagen, twee bussen en twee andere vrachtwagens. De balans: één dode, vijf mensen in levensgevaar en zeker zestig lichtgewonden. Het team schiet meteen in actie.
«
»
18:20 Verschoten & zoon
Conny is niet erg gelukkig met het feit dat Hélène en René een koppel zijn. Wanneer Hélène en René ook nog eens plannen maken om te gaan samenwonen boven de garage, wil Conny hier een stokje voor steken.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 De 25
Aandacht voor de 25 lekkerste gerechtjes van VTM. Ian Thomas serveert zijn collega's een vegan pizza in 'Liefde voor Muziek', Staf Coppens moet een peper eten in 'Het Lichaam van Coppens' en Jacques Vermeire verliest zijn geduld in 'Groeten Uit'.
«
»
20:30 De kotmadam
Jef staat voor een zware klus en wil er koste wat kost onderuit komen. Hij veinst een 'witte angine', maar daar trapt de baas niet in en hij komt persoonlijk Jef controleren. Jef bekent dat hij gelogen heeft, ze zitten eigenlijk met een luizenplaag.
«
»
21:10 Mamma Mia!
Een bruid nodigt drie mannen uit die haar moeder hebben gekend in de hoop zo haar vader eindelijk te kunnen ontmoeten.
«
»
23:20 Hitch
Relatie-expert Alex Hitchens helpt mannen die moeite hebben om vrouwen te ontmoeten. Terwijl hij Albert helpt om Allegra Cole te versieren, merkt hij dat bij Sara zijn tactieken niet werken.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers