TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:45 Hallo K3
Als blijkt dat na het toiletbezoek Karens grote boodschap niet wil doorspoelen, raakt Kristel in paniek. Ze heeft een date en die mag dat absoluut niet zien. Ze zoekt naar een oplossing. Marcel is nerveus. Hij heeft een geheimzinnige brief ontvangen.
«
»
08:10 Move On
De dansers van Move On gaan samen naar het optreden van Feel The Rhythm kijken, Aurélie zal er ook optreden maar haar solo loopt volledig mis. In de bar en tijdens het optreden hebben Cilou en Luca het wel heel gezellig.
«
»
08:30 Het Lichaam van Coppens
Staf en Mathias willen met een moderne versie van een zelfgemaakte bliktelefoon testen of ze internationaal kunnen bellen. Hiervoor trekken ze naar Groot-Brittannië, waar ze ook een afspraak hebben met een imker.
«
»
09:25 Slisse & Cesar
De hoofdinspecteur van de verzekeringen nodigt zichzelf en zijn echtgenote uit bij Slisse en Melanie. Het is de bedoeling dat Jan het diner bereidt, maar die heeft met Rik afgesproken om naar een feestje te gaan.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Beestig
Joshua maakt kennis met Zazou, een papegaai die opgroeide tussen de honden en daardoor ook zelf denkt dat hij een hond is en er worden drie kippen verwend met een fantastisch mooi kippenkasteel. Hij gaat ook langs bij zanger Christoff.
«
»
12:20 SOS Piet XL
Vandaag gaat Piet op bezoek bij Viviane, die er maar niet in slaagt een goede quiche met spekjes te maken. Annelien Coorevits staat heel graag in de keuken en doet dat meestal ook goed, maar ze heeft een drang voor perfectionisme.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:40 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:45 Lego Masters
De acht duo's krijgen hun eerste opdracht. Ze worden meteen flink aan het werk gezet. In vijftien uur moeten ze een manshoog bouwwerk opleveren waarvoor ze al hun bouwskills én fantasie en creativiteit moeten inzetten.
«
»
14:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
15:20 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
15:20 De Smurfen en het Verloren Dorp
Smurfin vindt een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf vertrekt ze op een spannend avontuur.
«
»
17:05 Superstore
Als Mateo en Cheyenne het niet eens kunnen worden over de viering van haar verjaardag, roept ze de hulp van Bo in. Glenn speelt voor matchmaker, en Dina helpt Amy iets geheim te houden voor Jonah.
«
»
17:10 Superstore
Amy wordt door Jonah uitgenodigd om samen met hem en zijn broer te gaan lunchen maar ze verbaast zich nogal over hun verhouding. De nieuwe vriend van Dina komt onverwachts langs op haar werk.
«
»
17:40 Helden van hier: In de lucht
De MUG-helikopter vliegt uit voor een man die een trap heeft gekregen van een koe. De hulpverleners rukken ook uit voor een jongen die met zijn motor uit de bocht is gevlogen.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 De kotmadam
Jef staat voor een zware klus en wil er koste wat kost onderuit komen. Hij veinst een 'witte angine', maar daar trapt de baas niet in en hij komt persoonlijk Jef controleren. Jef bekent dat hij gelogen heeft, ze zitten eigenlijk met een luizenplaag.
«
»
20:35 Tien Om Te Zien: De zomer van ..
Muziekshow vanuit Blankenberge, gepresenteerd door Bea van der Maat en Willy Sommers. De meest memorabele momenten komen voorbij uit een specifiek jaar van het legendarische muziekprogramma 'Tien Om Te Zien'.
«
»
21:45 Costa!!
Anna en haar beste vriendin reizen naar Spanje om de club te zien waar haar moeder vroeger werkte. De club blijkt echter een vervallen karaokebar. Samen met haar nieuwe vrienden probeert Anna van de Costa de vetste club van de strip te maken.
«
»
21:50 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
23:50 Around the World in 80 Days
Wanneer Phileas Fogg door een kennis van zijn herenclub ermee wordt geplaagd dat hij nooit verder is geweest dan station Victoria, sluit hij een weddenschap af dat hij in uiterlijk tachtig dagen de wereld rond kan reizen.
«
»
00:55 Dr. Ken
Molly laat een Japanse tatoeage zetten. Ken en Allison oefenen druk uit op hun gasten om deel te nemen aan traditionele Thanksgiving-gerechten. Dave documenteert deze feestdag voor een schoolproject, terwijl Julie collega's op bezoek krijgt.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

'TOTZ' trok in de jaren 90 en 2000 wekelijks tienduizenden liefhebbers naar Blankenberge. Nostalgie en een stevige dosis knaldrang na de coronalockdown zorgden voor een comeback van de show in 2021. Camille liet voor het eerst haar single 'Vuurwerk' los op een livepubliek, Kathleen Aerts had een droom en de jongens van Get Ready! bewezen dat ze het nog steeds in zich hadden.

'Tien om te zien: De zomer van', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers