TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Plop leest een spannend verhaal over kabouters, die heel ver in het kabouterbos wonen. Zijn vrienden zijn vooral gefascineerd door de prenten. Zulke bruine kabouters hebben ze nog nooit gezien.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Kabouter Plop houdt van het maken van Plopmelk en Plopkoeken en woont in de Plops melkherberg, die in een paddenstoel gebouwd is. Plop vertelt over de belevenissen van de dag en vertrekt daarna naar `Kabouterdromenland'.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Plop gaat oliebollen bakken voor zijn vrienden. Klus vindt dat hijzelf de beste oliebollenbakker van het dorp is en hij besluit om een kijkje te nemen in de keuken.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Kabouterverhalen voor de allerkleinsten.
«
»
06:20 Heidi
Grootvader stuurt Heidi met Peter mee naar de bergweide. Ze moet bij hem in de buurt blijven, maar door haar nieuwsgierigheid dwaalt Heidi af. Peter vindt haar gelukkig terug. Ondertussen is Berli, een van de geiten, ervandoor.
«
»
06:40 Super Monsters
Glorb krijgt van de dierenarts, genaamd Dr. Jekyll, nieuw voedsel. Hij mag hiervan echter maar één lepel per avond consumeren. Hij blijft echter bedelen. De supermonsters helpen hem.
«
»
06:50 Super Monsters
De kleuterschool maakt een uitstapje naar de kinderboerderij. De kinderen zijn blij omdat ze de monsterdieren zullen ontmoeten. Cleo is echter nog steeds een beetje bang. Binnenkort vindt ze een vriendin.
«
»
07:00 Maya de Bij
Willy lijdt door een klap op zijn hoofd aan geheugenverlies. Hij heeft geen idee dat hij een bij is. Wanneer hij een troep mieren tegenkomt, wordt hij ingelijfd in het mierenleger. Maya probeert hem ervan te overtuigen dat hij een bij is.
«
»
07:10 Flin & Flo
Flin en Flo spelen verstoppertje. Na een uur heeft Flo Flin nog altijd niet gevonden. Flo komt op het idee om hem een eng verhaal te vertellen over de onzichtbare draak Schemer. Misschien zal Flin zichzelf dan verraden.
«
»
07:20 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:35 Hallo K3
Als blijkt dat na het toiletbezoek Karens grote boodschap niet wil doorspoelen, raakt Kristel in paniek. Ze heeft een date en die mag dat absoluut niet zien. Ze zoekt naar een oplossing. Marcel is nerveus. Hij heeft een geheimzinnige brief ontvangen.
«
»
08:00 Move On
De dansers van Move On gaan samen naar het optreden van Feel The Rhythm kijken, Aurélie zal er ook optreden maar haar solo loopt volledig mis. In de bar en tijdens het optreden hebben Cilou en Luca het wel heel gezellig.
«
»
08:20 Het Lichaam van Coppens
Staf en Mathias willen met een moderne versie van een zelfgemaakte bliktelefoon testen of ze internationaal kunnen bellen. Hiervoor trekken ze naar Groot-Brittannië, waar ze ook een afspraak hebben met een imker.
«
»
09:15 Slisse & Cesar
De hoofdinspecteur van de verzekeringen nodigt zichzelf en zijn echtgenote uit bij Slisse en Melanie. Het is de bedoeling dat Jan het diner bereidt, maar die heeft met Rik afgesproken om naar een feestje te gaan.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Beestig
Joshua maakt kennis met Zazou, een papegaai die opgroeide tussen de honden en daardoor ook zelf denkt dat hij een hond is en er worden drie kippen verwend met een fantastisch mooi kippenkasteel. Hij gaat ook langs bij zanger Christoff.
«
»
12:15 SOS Piet XL
Vandaag gaat Piet op bezoek bij Viviane, die er maar niet in slaagt een goede quiche met spekjes te maken. Annelien Coorevits staat heel graag in de keuken en doet dat meestal ook goed, maar ze heeft een drang voor perfectionisme.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:40 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:45 Lego Masters
De acht duo's krijgen hun eerste opdracht. Ze worden meteen flink aan het werk gezet. In vijftien uur moeten ze een manshoog bouwwerk opleveren waarvoor ze al hun bouwskills én fantasie en creativiteit moeten inzetten.
«
»
15:20 De Smurfen en het Verloren Dorp
Smurfin vindt een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf vertrekt ze op een spannend avontuur.
«
»
17:05 Superstore
Als Mateo en Cheyenne het niet eens kunnen worden over de viering van haar verjaardag, roept ze de hulp van Bo in. Glenn speelt voor matchmaker, en Dina helpt Amy iets geheim te houden voor Jonah.
«
»
17:40 Helden van hier: In de lucht
De MUG-helikopter vliegt uit voor een man die een trap heeft gekregen van een koe. De hulpverleners rukken ook uit voor een jongen die met zijn motor uit de bocht is gevlogen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 De kotmadam
De studenten bakken wafels voor het goede doel en halen daarbij de hele keuken overhoop. Jeanne vindt het prima, maar Jef niet, tenzij hij mag kiezen naar welke vereniging de opbrengst gaat.
«
»
20:40 Tien Om Te Zien: De zomer van ..
Hét muziekfeest van de zomer werd dit jaar een groot verjaardagsfeest. Aaron werd twintig en trad op met zijn boyband Bobby, terwijl Willy Sommers zeventig kaarsjes uitblies. Margriet scoorde een zomerhit die lekker bleef hangen.
«
»
21:50 Costa!!
Anna en haar beste vriendin reizen naar Spanje om de club te zien waar haar moeder vroeger werkte. De club blijkt echter een vervallen karaokebar. Samen met haar nieuwe vrienden probeert Anna van de Costa de vetste club van de strip te maken.
«
»
23:55 Around the World in 80 Days
Wanneer Phileas Fogg door een kennis van zijn herenclub ermee wordt geplaagd dat hij nooit verder is geweest dan station Victoria, sluit hij een weddenschap af dat hij in uiterlijk tachtig dagen de wereld rond kan reizen.
«
»
01:00 Dr. Ken
Molly laat een Japanse tatoeage zetten. Ken en Allison oefenen druk uit op hun gasten om deel te nemen aan traditionele Thanksgiving-gerechten. Dave documenteert deze feestdag voor een schoolproject, terwijl Julie collega's op bezoek krijgt.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers