TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Klus wil gaan bergbeklimmen, maar in het kabouterdorp zijn er helaas geen bergen. Klus zou Klus niet zijn als hij niet een oplossing heeft. In de melkherberg stapelt hij alle stoelen en tafels op elkaar, zodat de klimtocht kan beginnen.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Lui en Plop maken voor Kwebbel een schilderij. Het is een modern kunstwerk geworden want de appelen zijn blauw en de wortelen paars. Klus vindt het lelijk. Gelukkig vindt Kwebbel het prachtig.
«
»
06:05 Plop & Felle
Felle gaat naar de disco. Ze wil graag haar dansmoves oefenen, en gaat met een plaat naar haar oom.
«
»
06:20 Super Monsters
Spike verheugd zich erg op zijn eerste dag bij Pitchfork Pines Preschool. Hij heeft in ieder geval genoeg vragen om aan zijn leraar te stellen. Cleo krijgt de taak om hem alles te laten zien en uit te leggen.
«
»
06:30 Heidi
Peter kijkt niet uit naar de winter want dan moet hij, zoals alle kinderen in het dorp, naar school toe. Hij vertelt Heidi verschrikkelijke verhalen over school en maakt haar zo bang dat ze besluit weg te lopen.
«
»
06:55 Super Monsters
Katya heeft de hik en kan niet langer heksen zoals ze wil. Hoewel haar vrienden met veel suggesties komen om van de hik af te komen, lijkt niets te werken. Katya leert uiteindelijk dat soms alleen geduld helpt.
«
»
07:05 Maya de Bij
Hanna is een uitwisselingsleerling van de Stokrooskorf. Maya onderbreekt Hanna wanneer zij antwoord geeft en zo begint de jaloezie van Hanna. Ze begint Maya te dwarsbomen, totdat de korf beschadigd raakt.
«
»
07:15 Flin & Flo
Flo heeft een afspraakje met een meisje, maar is er met zijn gedachten niet bij omdat hij onzeker is. Flin wil hem helpen om zijn zelfvertrouwen terug te winnen en zegt dat hij nog eens over zijn avontuur met de Hamerdraak moet vertellen.
«
»
07:25 Hallo K3
Karen en Kristel nemen deel aan het celebrity golftoernooi. Ze besluiten alvast wat te oefenen, maar het gaat mis als ze Marcel op het hoofd raken met een golfbal. Karen en Kristel voelen zich schuldig en nemen Marcel in hun flat om hem te verzorgen.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een vrouw beweert dat ze boetes krijgt voor verkeersovertredingen die zij niet heeft gepleegd. Robin en Femke onderzoeken of de vrouw de waarheid spreekt. Er wordt een verdacht voertuig gesignaleerd.
«
»
08:15 3 Onder: Verhalen uit Arcadia
Aja is haar gekartelde wapen verloren en de koninklijke erfgenamen zoeken het wapen in het bos. Ze zien het Amulet van Daglicht van Trollenjager Jim Lake aan voor haar verloren wapen.
«
»
08:40 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:50 Moominvalley
Sniff logeert bij Moomin. Hij ontdekt enorme voetafdrukken en denkt dat ze van een monster zijn. Dit zou er echter niet moeten zijn. Soms verschijnt er een figuur die een Morra wordt genoemd. Alles wat ze aanraakt, verandert in ijs.
«
»
09:10 De Wereld Van K3
K3 laat zien hoe een gewone, alledaagse fiets omgetoverd wordt in een echte prinsessenfiets met bloemetjes, stickers, rietjes en kaartjes.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Sofie en Tess Goossens maken samen eendenborst klaar met mango en zoetzure granaatappel-hoisinsaus.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Border Security: Australia's Front Line
Een jonge vrouw uit Peru wordt aangehouden en agenten vinden drugsparafernalia in haar bagage. Een Indiase man wordt gevraagd wat hij in Australië wil doen.
«
»
12:20 De kotmadam
Jeanne vindt het niet leuk dat Jef nooit eens met haar gezellig een avondje televisie kijkt.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Zjef merkt dat Rudi onrustig slaapt en confronteert hem met zijn gedrag. De familie verzamelt voor een heel belangrijk moment. Robyn krijgt ondertussen een verrassend telefoontje.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Paul en Merel hebben besloten om naar Portugal te verhuizen. Dit betekent dat Eric of Jan de plaats van Paul zal innemen, maar geen van beiden heeft de middelen om zich dit te veroorloven.
«
»
15:35 White Collar
Elizabeth vraagt Peter een Amerikaanse soldaat te helpen die beschuldigd is van het smokkelen van gestolen Iraakse artefacten.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:55 Met vier in bed
Sophie en Lorenzo runnen de gloednieuwe B&B Hopspot. Bij Hopspot komen bierliefhebbers volledig aan hun trekken. Zo wordt er bij het ontbijt biermimosa geserveerd en wordt er een rondleiding in de brouwerij gegeven.
«
»
17:45 Border Security: Australia's Front Line
Officieren van het maritiem grenscommando staan op scherp als ze een verdacht vaartuig tegenkomen. Agenten ontdekken een dodelijke verhulling.
«
»
18:15 De kotmadam
Mimi is uitgenodigd op een welkomstdiner van een Duits koppel dat pas in de straat is komen wonen. Jeanne daarentegen is overgeslagen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 B&B zoekt Lief
In Nederland hebben Stefaan en Roland een bijzondere verrassing voor Katy. Ondertussen leert Patricia, haar mannen, beter kennen tijdens een stralende stranddag op het mooie Curaçao.
«
»
20:35 Met vier in bed
Bij Ivo en Katya van B&B Wellness Hasselt worden de andere eigenaren ondergedompeld in een wellnessbeleving. Ook het ontbijt wordt apart op de kamers opgediend. De vraag blijft of ze de rest kunnen overtuigen van hun succes.
«
»
21:25 Ze Zeggen Dat
Andy onderzoeken of het klopt dat je zieker wordt van ziekenhuiseten. Want dat zeggen ze wel eens, maar is het ook waar? En ze zeggen dat een druppel je gek kan maken. Dina krijgt de bedenkelijk eer deze Ze Zeggen Dat uit te testen.
«
»
22:30 Telefacts Zomer
Stap mee aan boord van het luxeschip en leer het personeel kennen van de Seven Seas Splendor, een mastodont van meer dan 55 ton die plaats biedt aan een kleine 750 gasten.
«
»
23:30 Code 37
Als undercover onderzoekt Hannah Maes een reeks lesbische verkrachtingen in de Gentse gevangenis. Hannah ontdekt dat ze maar beter ogen op haar rug kan hebben als ze niet zelf het volgende slachtoffer wil worden.
«
»
00:40 B&B zoekt Lief
In Nederland hebben Stefaan en Roland een bijzondere verrassing voor Katy. Ondertussen leert Patricia, haar mannen, beter kennen tijdens een stralende stranddag op het mooie Curaçao.
«
»
01:15 White Collar
Elizabeth vraagt Peter een Amerikaanse soldaat te helpen die beschuldigd is van het smokkelen van gestolen Iraakse artefacten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

Thomas ontvangt een mysterieuze uitnodiging voor de reünie van zijn school, waar hij zijn vrienden Max en Fanny terugziet. De verdwijning van hun vriendin Vinca, 25 jaar geleden, blijft als een schaduw over hen hangen. Thomas is vastbesloten om de waarheid te achterhalen, terwijl hij tegelijkertijd alles doet om zijn betrokkenheid bij het begraven van het lichaam van zijn leraar in de muur van de gymzaal te verbergen, een muur die binnenkort gesloopt zal worden.

'The Reunion', om 21.25 uur op VRT 1.

Dossiers