TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
De kabouters moeten dringend vermageren en besluiten aan hoogspringen te doen. Lui wordt aangesteld als scheidsrechter. Plop wint de wedstrijd. Als hij even naar de keuken gaat, legt Klus de lat ontzettend hoog.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Lui heeft op zijn zolder een trompet gevonden die van zijn kaboutergrootvader is geweest. Die zat vroeger bij de fanfare. Samen starten de vriendjes hun eigen fanfare en ze spelen allemaal een instrument.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Kwebbel vertelt dat ze zich soms eenzaam voelt in bed. Ook haar vriendjes voelen zich wel eens alleen. Daarom timmert Klus een heel groot bed, waar ze met z'n allen in kunnen slapen.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus heeft een spreekbuis geknutseld. Het ding wordt meteen getest. Hij en Lui gaan naar de keuken, terwijl Plop en Kwebbel in de herberg blijven. Nu zullen ze met elkaar praten door de spreekbuis.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Plop, Lui en Klus spelen met hun kabouterkaarten wanneer Kwebbel binnenkomt. Ze heeft een nieuwe sjaal die ze zelf heeft gebreid. Kwebbel leert haar vrienden hoe ze moeten breien.
«
»
06:25 Flin & Flo
Flo geeft een feestje ter gelegenheid van zijn verjaardag. Flin moet kaasjes op prikkertjes steken, maar hij kan de kaasjes niet weerstaan. Flo vertelt over de gulzige Egeldraak Prikk.
«
»
06:35 Flin & Flo
Flin oefent zijn drakenschreeuw in de hoop dat hij ooit heel luid kan schreeuwen. Te luid is niet goed, zegt Flo. Flin snapt niet waarom. Flo vertelt hem over draak Vali die trommelvliezen kapot kon schreeuwen met zijn drakenschreeuw.
«
»
06:45 Heidi
Grootvader heeft besloten te vertrekken en het landhuis aan meneer en mevrouw Keller te verkopen, maar hij weet niet dat Heidi onderweg is naar Dörfli. Als die aankomt, is grootvader al vertrokken om de verkoop te regelen.
«
»
07:05 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
07:20 VLOGLAB Secrets #Stories
Deze jeugdserie volgt de vloggers van de Vloglabband. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Robin en Femke worden opgeroepen voor een fietsongeval. Een vader komt met zijn zoontje langs bij Tineke. De jongen beweert dat hij een echte sheriff heeft gezien. Samen met Aziz gaat ze op onderzoek uit.
«
»
08:10 Kattenoog: Het geheim van de griezelclub
Robin vraagt haar oma over het groen licht dat ze gezien heeft, maar die doet alsof ze hier niets over weet. Wanneer Robin Sol hierover aanspreekt, merkt ze dat ook hij iets voor haar verzwijgt.
«
»
08:20 Kattenoog: Het geheim van de griezelclub
Wanneer Jeff ziet waar Boris en Daphne mee bezig zijn, verliest hij zijn controle. Daphne wil koste wat het kost bewijzen dat Jeff schuldig is aan de moord op zijn vrouw.
«
»
08:30 Trolls: The Beat Goes On!
Als Poppy ontdekt dat Sky Toronto niet zingt, probeert ze hem over te halen zijn zangkunsten te laten horen. Op de eerste knuffelkermis krijgt Knoest een rondleiding van Poppy, maar hij is bang om een rit te maken.
«
»
08:50 Super Monsters
De supermonsters verwelkomen een nerveuze nieuwe student met verrassende krachten.
«
»
09:00 Super Monsters
Drac leerde niet dansen en voelt zich daardoor heel alleen en extreem gefrustreerd.
«
»
09:10 De Sterrenstudio
Deze keer knallen de gekke danser Tuur en de vrolijke zangeres Ella op het podium. En in het fantastische sterrenspel strijdt team rood van sterspeler Amber tegen team blauw van sterspeler Nolle.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Tijdens de Week van het Wild verrast Sofie ons met een uniek dessert: rijstpap met kweepeer, witte chocolade en gekarameliseerde pompoenpitten.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Tante Maria is bestolen. Een koppel heeft via een list haar handtas gepikt. Koen en Lotte betrappen het koppel wanneer ze nog een dame oplichten. De postbode levert een verdacht pakketje op het commissariaat. Eric en Brigitte onderzoeken de zaak.
«
»
12:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Steffi Mercie schakelt de hulp in van Emma en Louise, nadat haar smartphone gestolen werd.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Cédric vraagt Mathias om hem en Marie meer ruimte te geven. Hanne reageert haar stress af op Quinten. Door de drukte vergeet ze ook de verjaardag van Rudi. Jelle gaat iets drinken met Wout en zijn vriendin Inez.
«
»
14:10 Wittekerke
Klaartje vertelt Nellie dat ze bij Frank wil wonen. Op weg naar huis komt ze een sombere Bart tegen. Bervoets valt Camilla voortdurend lastig over de diamantensmokkel, maar Magda verplicht haar om rustig te blijven.
«
»
15:10 The Good Doctor
Shaun stuit op vooroordelen uit onverwachte hoek wanneer hij een autistische patiënt behandelt. Dr. Jared Kalu moet zijn beperkingen aanvaarden.
«
»
16:05 Superstore
Wanneer Mateo gewond raakt, probeert Jonah hem te helpen zijn status als illegale immigrant geheim te houden. Amy probeert iedereen ervan te overtuigen dat ze Kelly leuk vindt.
«
»
16:25 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:45 Aspe
Van In en zijn team onderzoeken de vreemde moord op een garagehouder. Wanneer kort daarop een tweede moord plaatsvindt, denken ze dat dit waarschijnlijk het werk van een seriemoordenaar is.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Stafke heeft enkele zakken met verse braadkippen gevonden in het park. Koen en Lotte gaan op onderzoek uit en ontdekken zo de bijzondere specialiteit van het kippenkraam uit de buurt. Een vrouw wordt dood aangetroffen door haar poetsvrouw.
«
»
18:20 Milo
Koen heeft de gastenlijst voor de benefiet en de veiling in orde gebracht. Hij raadt Hilde wel aan haar diamanten goed te verbergen. Milo krijgt de vraag toch te spelen tijdens de benefiet.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:00 Familie
Jelle, Louise en Brahim bedenken een plan en gebruiken de Jan en Alleman als lokaas. Dat blijkt niet zonder risico. Véronique voelt zich ondertussen een indringer in het huis van Linus.
«
»
20:35 Het Onbekende
De kandidaten nemen een nieuwe, vlammende start op een racecircuit en dan is het gevaar om uit de bocht te gaan niet ondenkbeeldig. Ze moeten beslissen of ze zelf rijden of het stuur uit handen geven aan een onbekende.
«
»
21:45 De Kraak
De bende bevindt zich in Frankfurt en gebruikt een paar trucjes om een bank te infiltreren door zich voor te doen als een bouwbedrijf. Een plan dat niet altijd van een leien dakje verloopt, waarvoor Alidor Jeremy inschakelt.
«
»
22:45 Chicago Fire
Mouch, Gallo, Ritter en Mackey melden zich voor de training. Een nare klap op het hoofd brengt Casey onvoorstelbare pijn.
«
»
23:40 Familie
Jelle, Louise en Brahim bedenken een plan en gebruiken de Jan en Alleman als lokaas. Dat blijkt niet zonder risico. Véronique voelt zich ondertussen een indringer in het huis van Linus.
«
»
00:15 The Good Doctor
Shaun stuit op vooroordelen uit onverwachte hoek wanneer hij een autistische patiënt behandelt. Dr. Jared Kalu moet zijn beperkingen aanvaarden.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers