TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 Extreme Makeover: Home Edition
Het team gaat naar Texas om een huis te bouwen voor een gezin dat een tiener heeft verloren in een auto-ongeluk. Zanger Justin Bieber en actrice Emma Roberts zijn de vrijwilligers dit keer.
«
»
08:15 Project Bakeover
Scott is 'The Bread Baron' van Airdrie en heeft succes met zijn zuurdesem. Maar hij heeft het personeel niet onder controle en 300.000 dollar aan schulden. Steve leert hem zijn team te managen en te variëren met een reeks zoete decoratieve desserts.
«
»
09:00 Project Bakeover
Ambitieuze millennial Vikki heeft een geliefde buurtbakkerij in Victoria overgenomen. Ze worstelt om de eindjes aan elkaar te knopen, en om haar bakkerij uit de jaren negentig te slepen heeft ze Steve's hulp hard nodig.
«
»
09:45 The Block NZ
De jurering brengt voordelen, bedrog en gevolgen aan het licht die allianties doen wankelen. Sommige teams staan op en vechten voor de regels.
«
»
10:40 Love It or List It
Emilee en Jody hebben hun huis gekocht met de bedoeling het op te knappen, maar ze wonen al jaren in een bouwzone. Nu vindt Emilee dat het huis niet genoeg ruimte meer heeft.
«
»
11:30 Dr. Phil
Een panel van onderwijsexperts bespreekt het dichten van de kloof voor basisschoolkinderen die tijdens de pandemie achterstand hebben opgelopen. Welke vragen ouders nu aan hun schooldistricten moeten stellen.
«
»
12:15 Love Island
Een samenvatting van de grootste verhalen en de beste ongeziene momenten van de tweede week in de Love Island villa. Sappige roddels worden onthuld.
«
»
13:00 Next Level Chef
De chef-koks wordt gevraagd een oude klassieker opnieuw uit te vinden: surf en turf. De overige deelnemers worden beoordeeld op hun interpretatie van een land- en zeedier dat een nieuwe, opwindende draai geeft aan een bekende favoriet.
«
»
13:45 Next Level Chef
Elke chef-kok moet twee verschillende dozen selecteren, die elk een staat en de lokale ingrediënten vertegenwoordigen, om daar vervolgens één inventief fusiongerecht mee te creëren.
«
»
14:30 Next Level Chef
De laatste drie chef-koks moeten in slechts 90 minuten op elk niveau één gerecht creëren.
«
»
15:20 The Block NZ
Naast de enorme taak om hun woonkamers te voltooien, koken de teams ook nog eens een potje in de beruchte Block dinner wars-uitdaging.
«
»
16:10 Tattoo Fixers on Holiday
De mediterrane pop-upsalon krijgt bezoek van Ryan, wiens voorliefde voor oudere dames tot een tatoeage heeft geleid die geen enkele moeder zou willen zien. Ondertussen worden de tatoeages van Liam en Carly ook aangepakt.
«
»
17:00 Dr. Phil
Een getrouwd stel beweert dakloos te zijn vanwege de stijgende huurlasten. Een man zegt dat hij in het kantoorgebouw van zijn bedrijf woonde nadat de huur van zijn appartement was verhoogd. Een blik op de kleinste appartementen in New York City.
«
»
17:45 MasterChef UK
Vijf weken lang koken negen thuiskoks wekelijks voor de juryleden. Dit jaar is hun eerste test de Audition Round, waarin ze hun kenmerkende gerecht bereiden, een gerecht dat John en Gregg vertelt wie ze zijn als kok en hoe goed ze kunnen worden.
«
»
18:50 Love It or List It
Apotheker Sam en advocaat Valeria hebben onmiddellijke woonruimte nodig, nadat ze onder druk hun moderne huis hebben gekocht.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Eindelijk gaat het echt gebeuren: de verhuizing. De vrachtwagen is in aantocht, maar de vraag is of hij wel op de oprijlaan past. Het pad is flink overwoekerd. En de trailer is gigantisch, maar toch niet berekend op de verzamelwoede van de familie.
«
»
20:35 Honest Renovations
John en Elliana hebben moeite om hun plotseling uitgebreide gezin te huisvesten in hun kleine woning. Met vier kinderen is de ruimte schaars en barst het woongedeelte van het gezin uit zijn voegen. Jessica en Lizzy creëren een prachtige buitenruimte.
«
»
21:30 Honest Renovations
Een kennismaking met de Loopers, een gezin van acht personen, inclusief twee tweelingen met een tussenpoos van slechts zeventien maanden. Nu de tweeling tienerjaren bereikt, werkt het huis niet meer voor het gezin.
«
»
22:25 The Real Housewives of Amsterdam
The Real Housewives of Amsterdam kijken samen met gastheer Carlo Boszhard terug op een bewogen eerste seizoen. Tijdens de reünie uiten alle huisvrouwen hun grieven met elkaar, wat leidt tot verhitte emoties en hoog oplopende spanningen.
«
»
23:35 Love Island
De eilandbewoners moeten een moeilijke beslissing nemen, want ze moeten kiezen wie ze het minst compatibele koppel vinden.
«
»
00:30 Yummy Mummies
De Melbourne Yum Mums komen veilig aan bij Maria, die haar designerbabyspullen laat zien en de meiden voorstelt aan haar moeder Margherita.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers