TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 Cold Case
De achterkleindochter van een vrouw, wiens lichaam werd gevonden op eerste kerstdag in 1929 in een ravijn, is op zoek naar een oplossing voor de zaak. Lilly besluit op onderzoek te gaan en ontdekt dat het slachtoffer zwanger was van een rijke man.
«
»
08:45 ER
Abby's hoop dat ze een goede relatie met haar zieke moeder zou opbouwen, wordt de grond ingeslagen. Zowel Carter als Ming azen op de vacature van residentiële arts op de spoedafdeling.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 CSI: Miami
Een plastisch chirurg komt te overlijden door een zaagmachine. Tijdens het onderzoek komt Horatio achter verrassende informatie aangaande zijn oude vijand Ron Saris.
«
»
10:50 FBI
Enkele criminelen doen zich voor als agenten om zo pantserwagens te stelen. Maggie en Omar worden op de zaak gezet.
«
»
11:35 Castle
Een vrouw geteisterd door schuldgevoel bekend een moord, maar tegenstrijdig bewijs maakt de zaak ietwat ingewikkelder. Het blijft trouwens ook niet bij deze ene bekentenis.
«
»
12:25 NCIS
Een collega wordt vermoord en het laatste wat de man deed voor het stierf, was een bizar schilderij naar Abby sturen. Het NCIS-team gaat in de woestijn op zoek naar een vrouw die misschien meer weet over de moord.
«
»
13:10 Bones
Een gesmolten menselijk karkas zit vast aan het dashboard van een truck. Sweets probeert zijn gevoelens voor Daisy te verbergen.
«
»
13:55 Younger
Liza en Charles besluiten hun relatie wat meer pit te geven met wat concurrentie. Ondertussen zijn Kelsey en Diana niet zeker van Liza's loyaliteit en geniet Josh van de voordelen van viral gaan.
«
»
14:15 ER
De spoedafdeling wordt overspoeld door slachtoffers met kogelwonden nadat een woedende vader het vuur opende in een kindertehuis. Tot zijn ontzetting ontdekt dokter Greene dat Derek Fossen de dolle schutter is.
«
»
15:10 Neighbours: A New Chapter
De bewoners staan voor een uitdaging wanneer lang bewaarde geheimen aan het licht komen.
«
»
15:35 Cold Case
Wanneer een corrupte agent zelfmoord pleegt, rijzen er vragen over de schuld van een ter dood veroordeelde gevangene. Misplaatst bewijs uit het oorspronkelijke proces geeft aan dat de verkeerde man erbij betrokken was.
«
»
16:25 CSI: Miami
Een deelnemer aan een televisieprogramma voor vrijgezellen wordt dood gevonden. Het team moet in de bizarre wereld van de datingshows duiken om de moordenaar op het spoor te komen.
«
»
17:15 Castle
Beckett wordt gevraagd om te assisteren bij een onderzoek naar drugshandel. Maar wanneer een eenvoudige undercoveroperatie verkeerd gaat staat ze plotseling oog in oog met de New Yorkse onderwereld.
«
»
18:05 FBI
Een voormalige Russische chemicus die biologische wapens maakte voor de Verenigde Staten, wordt ontvoerd aan het Russische consulaat. De FBI stelt alles in het werk om hem terug te vinden.
«
»
18:55 Criminal Minds
De BAU doet onderzoek naar een reeks mysterieuze moorden in huizen in Lewiston, Maine waar allerlei spoken zouden leven.
«
»
19:45 Bones
Het lichaam van een briljant chirurg wordt gevonden in een ruige buurt. Via een nieuwe vriend ontdekt Brennan iets nieuws over zichzelf.
«
»
20:35 Eyes Wide Shut
Een succesvolle dokter onderzoekt zijn relatie met zijn vrouw door zich in een sensuele onderwereld te begeven. Hierdoor raakt het ogenschijnlijk perfecte stel verwikkeld in een ingewikkeld web van jaloezie en seksuele obsessie.
«
»
23:25 Will & Grace
Grace is enthousiast om Wills beste vriendin van de middelbare school te ontmoeten, maar er gaan alarmbellen rinkelen wanneer de vrouw Will vraagt sperma te doneren zodat zij een baby kan krijgen.
«
»
23:55 Will & Grace
Will heeft erotische dromen over Grace en gaat naar een therapeut. Maar die lijkt meer geïnteresseerd in afspraakjes met Grace dan in het helpen van Will. Ondertussen praat Jack met Karen over de manier waarop ze Rosario behandelt.
«
»
00:25 Friends
Op Monica's Halloween-feest maakt Phoebe kennis met de verloofde van haar tweelingzus Ursula, maar ze ontdekt dat haar zus niet helemaal eerlijk over zichzelf is geweest tegenover hem. Intussen begint Phoebe hem ook aantrekkelijk te vinden.
«
»
00:55 Friends
Ross wil dat Rachel een appartement bij hem in gebouw neemt, maar hij krijgt concurrentie van Joey, die niet wil dat ze weggaat. Phoebe is door het dolle als Eric haar zus dumpt en voor haar kiest, en Monica verdenkt haar huishoudster van diefstal.
«
»
01:25 Neighbours: A New Chapter
De bewoners staan voor een uitdaging wanneer lang bewaarde geheimen aan het licht komen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers