TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 Sturm der Liebe
Max voelt zich verantwoordelijk voor de afgelaste bruiloft en wil het goedmaken. Maar alles is de komende maanden volgeboekt. Alfons brengt hem op het idee om als verrassing een symbolische bruiloft te organiseren.
«
»
12:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:55 Christopher Robin
Christopher Robin, het jongetje uit de Winnie de Poeh-verhalen, is opgegroeid tot een man die zich op zijn werk en zijn gezin richt. Door de jaren heen is hij zijn verbeelding kwijtgeraakt, maar dan duikt zijn oude vriend Winnie de Poeh weer op.
«
»
16:50 The Goldbergs
Terwijl Adam en Barry samen een superrapgroep à la de Beastie Boys vormen, dringt Beverly er bij Murray op aan om de keuken te verbouwen.
«
»
17:15 Buffy the Vampire Slayer
Dawn rent weg op Buffy's twintigste verjaardag nadat ze ontdekt dat zij de ontbrekende sleutel is. De vampierjager en de Scooby-bende moeten er alles aan doen om haar te vinden voordat Glory dat doet.
«
»
18:05 How I Met Your Mother
Marshalls baas benadert een miljoenenbedrijf te voorzichtig en daarom neemt Marshall het heft in eigen handen. Intussen gaat Ted met z'n architectenklas op excursie en dat loopt anders dan gepland.
«
»
18:30 The Goldbergs
Terwijl Beverly belooft om Scott Baio naar Jenkintown te brengen voor de actie Hands Across America, blijkt Adam ineens twee dates te hebben voor het schoolgala.
«
»
18:55 The Simpsons
Wanneer Maggie niet in slaap kan vallen, vertelt Homer haar een verhaaltje over een trip die de Simpsons samen met de Flanders naar de Grand Canyon maakten.
«
»
19:20 The Simpsons
Nadat hij Marge een droomreis heeft beloofd, spreekt Homer met een reisbureau af dat hij een ultrageheim koffertje naar Parijs zal brengen in ruil voor korting op een vakantie voor het hele gezin.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Leonard en Penny ontwikkelen een ingewikkeld systeem dat ervoor moet zorgen dat hun dates goed verlopen. Ondertussen vindt Raj een vrouw waar hij makkelijk mee kan praten, jammer genoeg bestaat ze niet buiten zijn telefoon.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Sheldon en Leonard ondervinden problemen binnen hun vriendschap, en vernietigen daarom hun samenwooncontract. Intussen probeert Howard een stoere astronautnaam voor zichzelf te verzinnen.
«
»
20:35 The Da Vinci Code
Er wordt een moord in het Louvre gepleegd. Een cryptoloog en een Harvard-professor werken samen om het mysterie achter deze moord op te lossen.
«
»
23:00 The Last Temptation of Christ
Een controversieel kijk op het leven van Jezus van Nazareth, met de nadruk op interne twijfel en conflicten die hij gevoeld kan hebben.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers