TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:30 Suhoor Stories
Een livestream van een radioprogramma met zeven Islamitische vrouwen. Tijdens de show komen actualiteiten, inspirerende verhalen, handige recepten en de laatste ogenblikken voor het vasten aanbreekt aan bod.
«
»
05:44 Tijd voor Max
Gasten: Pia Douwes, Govert Schilling en Antoine Hermans.
«
»
06:29 BinnensteBuiten
Valentijn bezoekt de Haagse Pastoor van Arskerk, Ramon en bodemvisser Chiel gaan vissen op schar, een ondergewaardeerde vis, en vogelaarsechtpaar Camilla Dreef en Arjan Dwarshuis zijn in de Biesbosch.
«
»
07:07 Pasen onder vuur
Arjan Lock reist af naar Israëlische en Palestijnse gebieden. Hij gaat op zoek naar verhalen van hoop en verbinding, in tijden van oorlog. Arjan ontmoet daar Yonatan, Noha, Zakaria en Rami.
«
»
07:34 Nederland zingt op zondag
We mogen niet alleen geloven dat Jezus is opgestaan, we mogen ook weten dat Zijn opstanding van grote betekenis is voor het leven van nu. Voorganger Jurjen ten Brinke vertelt hierover.
«
»
08:00 EO Metterdaad
De zestigjarige Esperanza is blind. Op het medische spreekuur, georganiseerd door stichting See You, blijkt dat ze staar heeft en ze wordt geopereerd. Hoeveel van haar zicht zal terugkeren?
«
»
08:14 Nederland in Beweging
Programma voor volwassenen waarin lichaamsbeweging centraal staat. De presentatoren begeleiden enkele gasten bij de oefeningen en zo tegelijkertijd ook de kijker, die geholpen wordt in diens gezondheid te investeren.
«
»
08:30 MAX Geheugentrainer
Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u weer meer te onthouden dan u gewend was.
«
»
08:48 Buitenhof
Te gast: Pieter Omtzigt, Tom-Jan Meeus, Frederieke Leeflang en Izzeldin Abuelaish.
«
»
09:46 RegioNed
Dagelijkse samenstelling van reportages en nieuwselementen van de regionale omroepen. Elke dag anders en in het weekeinde de meest opmerkelijke reportages. De nadruk ligt op kleine verhalen.
«
»
10:16 The Passion
Het paasverhaal voor iedereen. De veertiende editie van The Passion, live vanuit Zeist. Het thema van dit jaar is: Ik geloof in jou. Met o.a. William Spaaij als Jezus, Angela Schijf als moeder Maria en Gaia Aikman in de rol van Maria Magdalena.
«
»
12:00 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
12:13 Kook mee met MAX
'Wat eet ik vanavond?' Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker bij de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.
«
»
12:36 De Geknipte Gast
Meral Polat speelt in 'De luizenmoeder', heeft haar eigen muzikale trio en trad op met haar solovoorstelling. Ze vertelt over het moederschap, haar overleden vader en haar Turks-Koerdische achtergrond.
«
»
13:00 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
13:13 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»
14:11 MAX Maakt Mogelijk Helpt
In Moldavië worden ouderen geholpen met maaltijden. Het tafeltje-dek-je-project van Casa MAX Capresti zorgt ervoor dat vijfenzestig ouderen drie keer per week een warme maaltijd thuis krijgen.
«
»
14:20 Close Up
De slagwerkers en de paukenisten van het Concertgebouworkest vormen een microkosmos binnen het grotere orkest. De groep bestaat uit vijf musici waarvan er bijna nooit een vertrekt, maar dat verandert.
«
»
15:46 Nu te Zien!
De kleinkinderen van de Japans-Amerikaanse kunstenaar Shinkichi Tajiri hebben in het Bonnefantenmuseum een tentoonstelling over hem gemaakt. Directeur van Musea Zutphen Paulo Martina bekijkt hoe zijn levensverhaal impact had op zijn kunst.
«
»
16:00 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
16:12 Kook mee met MAX
'Wat eet ik vanavond?' Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker bij de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.
«
»
16:28 Blauw Bloed
Programma waarin de koning en leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Aan bod komen vorstenhuizen, staatsbezoeken en het laatste koninklijke nieuws.
«
»
17:00 NOS Journaal 17.00 uur
Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
«
»
17:13 Downton Abbey
Alfred komt weer langs en dit brengt weer een hoop onrust. Ondertussen is iedereen op Downton Abbey ook druk met de voorbereidingen van een bazaar om geld voor de kerk in te zamelen.
«
»
17:46 Nu te Zien!
Artistiek directeur van het Amsterdam Museum Margriet Schavemaker bekijkt in Bureau Europa in Maastricht glas in de architectuur, in al zijn verschillende verschijningsvormen. Van glas-in-lood tot industriële producten.
«
»
18:00 NOS Journaal 18.00 uur
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en het weer.
«
»
18:15 Expeditie Nederland
Nederland staat in het buitenland niet bekend om zijn bijzondere keuken, maar de regio's herbergen wel hele speciale en plaatsgebonden gerechten. Deze aflevering vertelt het verhaal achter deze regionale specialiteiten.
«
»
18:46 De Geknipte Gast
Ben Cramer is zanger, bekend door zijn grote hits en een hoofdrol in 'The Phantom Of The Opera'. Op wereldtournee ontmoette hij een Japanse vrouw die een diepe indruk op hem maakte.
«
»
19:11 BinnensteBuiten
Een voormalige botenwinkel in Veere is nu een kleurrijke gezinswoning, chef-kok Ramon maakt goi cuon oftewel verse Vietnamese springrolls en het is rammeltijd voor de hazen in de Alblasserwaard.
«
»
19:50 Per Seconde Wijzer
Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Ze hebben tweehonderd seconden de tijd om vier vragen te beantwoorden. Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.
«
»
20:23 Radar
Je inkomen, eigen vermogen, arbeidsverleden, een kopie van je bankrekening en nog een hele stapel aan persoonsgegevens. Dat vragen verhuurders bij inschrijving bij de verhuurmakelaar. Experts vinden dat te vroeg en te veel.
«
»
21:06 Gorts Wijnkwartier
Wijnboer Ilja Gort geeft antwoord op prangende kijkersvragen over alles wat met wijn te maken heeft. Ilja vertelt wat je moet weten over wijn en waar je op moet op letten als je wijn in een restaurant bestelt of in de supermarkt koopt.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Mariëlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»
22:00 Man en Kunst
Lucas De Man gaat naar het Van Abbemuseum en de kijker ziet hem op de mat in judopak, als ode aan de man van het blauw: Yves Klein. Hij was een van de grootste kunstenaars van de 20e eeuw.
«
»
22:15 Putin and the West
De impact van de oorlog op de wereld wordt steeds duidelijker. Zelensky beschrijft hoe hij lobbyt voor steun en andere geïnterviewden vertellen hoe zij proberen om een nucleaire oorlog te voorkomen.
«
»
23:24 Kruispunt
Het is Pasen en zoals ieder jaar wordt het Sint-Pietersplein in Rome opgevrolijkt door een zee van Nederlandse bloemen. Wat voorafgaat aan die symbolische bloemenpracht is een hele operatie.
«
»
23:50 De Nachtzoen
In het klooster leerde Thelma Schoon, Jonge Theoloog des Vaderlands, oefenen met het duister. Hoe schiet God haar te hulp in het rusteloze wolfsuur, vlak voor de dageraad aanbreekt?
«
»
00:04 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Mariëlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»
00:42 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Mariëlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers