TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 Airwolf
Een mysterieuze man dreigt een schip vol nucleair afval te vernietigen als mensen met besmettelijke ziekten niet in quarantaine worden geplaatst.
«
»
14:55 Airwolf
In Laos filmt Mike bewijsmateriaal tegen een grote cocaïne dealer, St. Johns Vietnam commandant.
«
»
15:55 Police Interceptors
Carl 'Charlie' Farley en Wayne Hutchison achtervolgen een Astra aan hoge snelheid. Bij enkele wegwerkzaamheden gaat het mis. De agenten gaan op zoek naar een zeventienjarige verdachte van een overval.
«
»
16:45 Stargate SG-1
Na de ogenschijnlijke nederlaag van Merlijn absorbeert Daniel diens krachten.
«
»
17:45 Airwolf
Jo's missie om een experimenteel vliegtuig te testen wordt moeilijker wanneer één van de geldschieters haar veeleisende vader is.
«
»
18:40 All New Traffic Cops
De agenten doen er alles aan om enkele gedrogeerde chauffeurs te arresteren. Een veroordeelde drugsdealer wordt op de snelweg achtervolgd door de Roads Policing Group van North Yorkshire.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Een overzicht van enkele hilarische blunders die live in de ether gingen. Van deelnemers aan een spelshow die tot het uiterste gaan tot een nieuwslezer die onder een dik pak slijk belandt.
«
»
20:35 Robin Hood: Men in Tights
De boogschutter van Sherwood Forest leidt zijn bende tegen prins John en de sheriff van Rottingham, terwijl koning Richard weg is vanwege de Kruistochten.
«
»
22:30 Columbo
Een accountant, die verduistert om de levensstijl van zijn vrouw te ondersteunen, vermoordt zijn partner nadat de man zijn misdaden ontdekt.
«
»
23:55 Stargate SG-1
Na de ogenschijnlijke nederlaag van Merlijn absorbeert Daniel diens krachten.
«
»
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers