TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 De Wereldkeuken
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het overheerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor de kijker geen geheimen meer.
«
»
09:40 Comfort Food
Soms voel je het als je zelfs nog in je bed ligt: het is weer een dag om te balen. Jeroen de Pauw heeft daar een goede remedie tegen: eten. 's Morgens vroeg start hij met verloren brood met een karamelsmaakje en een warme London Fog.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:20 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
13:35 Puur Oosters
In Vietnam is rijst het belangrijkste ingrediënt uit de keuken, en in bijna elk gerecht wordt het gebruikt. Vandaag maakt Quyên een simpel maar overheerlijk gerecht klaar met gebakken rijst en stukjes kip, een variant op de bekende nasi goreng.
«
»
13:45 Nuances
Chef Thierry gaat vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten: coquilles. Zoals als elke keer gaat hij ook nu een stapje verder en schotelt hij wederom een verrassend gerecht voor.
«
»
14:15 Peppe's Sicilië
Peppe gaat op bezoek bij zijn 77-jarige grootmoeder, zijn Nonna Antonietta.
«
»
14:40 Young Sheldon
Sheldon en Missy horen over Georgie's zwangerschap en de hele familie belooft het geheim te houden.
«
»
15:00 Young Sheldon
Het Cooper-huishouden wordt geconfronteerd met allerlei problemen. Terwijl de kerkgemeenschap aan het roddelen is over Georgie, neemt Missy het op voor haar broer. Sheldon wordt afgeleid door het familiedrama.
«
»
15:25 Two and a Half Men
Jake is het beu dat Charlie en Alan voortdurend bonje hebben, en besluit bij zijn moeder in te trekken. Alan denkt dat hij, aan de hand van een therapeutisch werkboek met allerlei oefeningen, een einde kan maken aan het geruzie.
«
»
15:45 Two and a Half Men
Alan stelt Chelsea voor om een borstverkleining te laten uitvoeren om verlost te raken van haar rugpijn. Charlie doet alsof hij zijn verloofde steunt, maar in werkelijkheid is hij razend en besluit hij zijn broer enkele dagen uit het huis te zetten.
«
»
16:10 Achter de schermen
A-lister en tv-coryfee Tom Lenaerts haalt mijmerend herinneringen op aan de beginjaren van 'De Mol', en media-insider Gilles De Coster geeft een kijkje achter de schermen bij het huidige seizoen.
«
»
17:20 De Mol
Na een intense start zoeken de kandidaten verkoeling in Savoca. Een mysterieus kasteel zorgt voor moeilijke keuzes. En wat als het verleden komt spoken?
«
»
18:40 Café de Mol
Fans van de Mol kunnen bij Café De Mol terecht om samen met anderen de mol te proberen ontmaskeren. Met het gebruik van fragmenten en inzichten van de gasten, hopen ze zo dichter bij de waarheid te komen.
«
»
19:25 Friends
Op Monica's Halloween-feest maakt Phoebe kennis met de verloofde van haar tweelingzus Ursula, maar ze ontdekt dat haar zus niet helemaal eerlijk over zichzelf is geweest tegenover hem. Intussen begint Phoebe hem ook aantrekkelijk te vinden.
«
»
19:50 Friends
Ross wil dat Rachel een appartement bij hem in gebouw neemt, maar hij krijgt concurrentie van Joey, die niet wil dat ze weggaat. Phoebe is door het dolle als Eric haar zus dumpt en voor haar kiest, en Monica verdenkt haar huishoudster van diefstal.
«
»
20:15 Huizenjagers
Tessa en Kenzo zijn op zoek naar een rustige woonlocatie en dat liefst in een karaktervolle woning.
«
»
21:15 Celebrity MasterChef Vlaanderen
Tien bekende amateurkoks laten zich van een heel andere kant zien. Ze rapen hun moed bij elkaar, koken de sterren van de hemel en proberen de jury op alle mogelijke manieren in te pakken. De prijs? De felbegeerde titel van 'Celebrity MasterChef'.
«
»
22:20 Big Brother
Een groep wildvreemde mensen gaat het experiment aan om honderd dagen lang in het Big Brother-huis te wonen. Daarbij worden ze vierentwintig uur per dag door camera's gevolgd. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen.
«
»
23:15 Assisen: De Insulinemoord
Procureur Anna Senden en strafpleiter Bregt Craps doen hun best om de jury met hun krachtige eindpleidooien te overtuigen om de juiste beslissing te nemen over het lot van beschuldigde Dirk Dejager.
«
»
00:00 Huizenjagers
Tessa en Kenzo zijn op zoek naar een rustige woonlocatie en dat liefst in een karaktervolle woning.
«
»
00:55 Big Brother
Een groep wildvreemde mensen gaat het experiment aan om honderd dagen lang in het Big Brother-huis te wonen. Daarbij worden ze vierentwintig uur per dag door camera's gevolgd. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers