TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Blind getrouwd: Australië
De bruiloften worden bezocht door een aantal speciale gasten. Twee nieuwe koppels doen mee aan het experiment. Een persoonlijke onthulling zorgt ervoor dat iedereen verbaasd is.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Renovate Don't Relocate
Een koppel woont in een gigantische bungalow in het Engelse Warwickshire. Na de komst van hun jonge zoon, schakelen ze de hulp van Sarah in om de onhandig ingerichte zolderruimte op te knappen.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Achter gesloten deuren
Homostel Johnny en Leonard zitten midden in de procedure om een kindje te adopteren. Leonard weet niet dat Johnny flink in de financiële problemen zit door fraude waardoor de adoptie in gevaar komt.
«
»
14:20 Renovate Don't Relocate
Een druk, hardwerkend koppel koopt een starterswoning met twee slaapkamers in het Zuid-Londense Croydon. Maar omdat daar nog veel aan moet gebeuren, schiet Sarah hen te hulp met de transformatie van hun huis.
«
»
15:10 Blind getrouwd: Australië
Het experiment neemt een onverwachte wending. Tijdens de huwelijksceremonie wordt een bruidegom zenuwachtig. Coco en Cam moeten de nodige vragen beantwoorden.
«
»
16:20 Achter gesloten deuren
Carolien en Koen leerden elkaar kennen via een datingsite. Carolien heeft gelogen over haar leeftijd. Wanneer Koen met haar een vakantie wil boeken, weet Carolien dat ze de waarheid moet vertellen.
«
»
17:15 MasterChef Australië
Bij aankomst in de keuken worden de thuiskoks begroet door de grootste mystery box ooit. Ze maken een gerecht met ten minste één supergroot ingrediënt en ook de smaken moeten groots zijn.
«
»
18:15 Pech Onderweg
Het reilen en zeilen van een aantal Vlaamse wegenwachters. Van De Panne tot Maaseik zijn zij de rijdende engelen die trouwe vierwielers te hulp schieten bij pech. Deze bonte bende van autotechniekers weet nooit wat hen te wachten staat.
«
»
19:20 Home and Away
Justin en Cash leggen Andrew een foto van Archie Lawrence voor en hij bevestigt dat Archie zijn vader is. Vervolgens staat Justin voor de loodzware opdracht om de jongen te vertellen dat zijn vader overleden is.
«
»
19:45 Moordenaars Open & Bloot
Zakenvrouw Mary Ann Clibbery wordt tijdens de kerstperiode dood aangetroffen in haar eigen zaak. In 1999 worden Ken Stahl en zijn vrouw Carolyn op brutale wijze neergeschoten in hun auto.
«
»
20:40 André Hazes: Crossroads
Het eerste optreden blijkt ondanks de stress bij André een groot succes, maar thuis ontploft de bom. Nadat hij Monique drie maanden eerder ten huwelijk vroeg, wordt de verloving verbroken.
«
»
21:45 Gestrand op Honeymoon Island
De koppels mogen hun onbewoond eiland verlaten voor een trip. Op een van de onbewoonde eilanden wordt de gele vlag gehesen. De vraag is of een sessie relatietherapie het tij daar nog kan doen keren.
«
»
23:00 Alert: Missing Persons Unit
Sidney, boos dat Jason en Nikki haar beweringen over Keith niet geloven, vertelt de details over de dag van zijn verdwijning, waardoor Jason ernstig twijfelt over de jongen die beweert zijn zoon te zijn.
«
»
23:55 Extreme Love Stories
Een getrouwd stel doet aan 'hot-wifing' en deelt geheimen over hun sexy alternatieve levensstijl. Een clownspaar zoekt een sexy vrouw om zich bij hun liefdescircus aan te sluiten. Een vrouw deelt haar man met haar vriend, die ook een vriendin heeft.
«
»
00:45 Moordenaars Open & Bloot
Zakenvrouw Mary Ann Clibbery wordt tijdens de kerstperiode dood aangetroffen in haar eigen zaak. In 1999 worden Ken Stahl en zijn vrouw Carolyn op brutale wijze neergeschoten in hun auto.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers