TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Pol heeft een verrassing voor Pepijn voorbereid, omdat ze al vijftien jaar lang vrienden zijn. Maar Pepijn lijkt deze geweldige gelegenheid te zijn vergeten en gooit per ongeluk het geschenk van Pol weg.
«
»
06:05 Plop & de Peppers
Pepijn kan niet slapen door het luide gesnurk van Pol. Hij vindt een middeltje om het lawaai niet meer te horen, maar dit zorgt dan weer voor heel wat andere problemen.
«
»
06:15 Plop & de Peppers
Pol en Pepijn zijn allebei erg lui en willen zo weinig mogelijk doen. Door hun gedrag ontstaan er steeds meer problemen en komen ze uiteindelijk in een een lastige situatie terecht.
«
»
06:20 Plop & de Peppers
Pip kan haar lievelingsknuffel nergens vinden en ze wordt hier erg verdrietig van.
«
»
06:30 Tip de Muis
Tip leert van zijn vader dat het heel belangrijk is om je beloften na te komen.
«
»
06:40 Wickie de Viking
Na een ongelukkige val denkt Halvar dat hij een piraat is. Tegelijkertijd denkt Sven dat hij een Viking is. Dit zorgt voor de nodige problemen bij de bemanningen van de twee kapiteins.
«
»
06:50 Nils Holgersson
De ganzen zijn moe, maar Akka wil absoluut niet pauzeren in een bos. Ze denkt namelijk dat het grote boegiebeest daar rondhangt.
«
»
07:05 K3 Kan Het!
Josje heeft de wens van Anouk en Sanne uitgekozen; zij zijn jarig en willen graag dolfijnentrainer worden. Kristel vervult de wens van Nina en Ilke, die fotomodel willen zijn voor één dag. En Karen wordt samen met Wout brandweerman.
«
»
07:25 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:40 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:55 VLOGLAB Drama #Stories
Angela gaat langs bij de ex van Daan en komt tot enkele belangrijke inzichten. In Nederland gaat de spannende zoektocht naar Flora en de verpleegster verder.
«
»
08:20 Move On
Gloria beseft al snel dat Mira weghalen bij David geen goed idee was. Ze ziet echter geen uitweg, tot Emile komt opdagen. Aurélie durft haar mama niet onder ogen te komen na haar paniekaanval tijdens het dansoptreden. Cas is er om haar te steunen.
«
»
08:40 Het Lichaam van Coppens
Deze week verkennen Mathias en Staf de grenzen van hun lichaam door aan de slag te gaan met brandbenzine en een aansteker, onderzoeken ze of het mogelijk is om met hun gedachten voorwerpen te laten bewegen en wagen ze zich aan een isolatieproef.
«
»
09:35 Nonkel Jef
Lizette is op reis naar Lourdes en laat tijdens haar afwezigheid het café runnen door Magda. Zij wil er een fatsoenlijk etablissement van maken en laat het interieur veranderen door Annette. Ook wil Magda dat er meer klanten naar het café komen.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Benidorm Bastards
Lea maakt het deze keer wel heel bont tijdens haar belmomenten. Ze dreigt met geldboetes als kassiersters hun onveilige balpennen niet voor de klanten verbergen.
«
»
12:25 Levensgenieters
Herman Verbruggen test met een overvloed aan enthousiasme de tofste activiteiten in Vlaanderen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:55 Sing Again
Nog tien zangers treden anoniem op met een nummer uit hun vroegere talentenjacht. Wie bemachtigt de laatste tickets voor de halve finale en voor wie zit het avontuur erop?
«
»
16:05 Kan ik het ook?
Door samenwerking met een expert is er een blik op hoe het er in bepaalde beroepen aan toe gaat.
«
»
17:05 Helden van hier: In de lucht
Een meisje is op het strand van haar paard gevallen. Dokter Sophie en verpleger Kristof landen op het strand om de eerste hulp te bieden. De heli vliegt ook uit naar een camping, waar een toerist hartproblemen heeft.
«
»
18:15 SOS Piet XL
Patjes Grill House streeft ernaar om perfectie te serveren. De hartige wafels zien er heerlijk uit, maar kunnen toch nog wat smaak gebruiken. Dat BBQ-gerechten niet altijd even eenvoudig zijn, weet ook Sarah, een grote ster op sociale media.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Boer zkt Vrouw
Op de boerderij van Michiel wordt de verjaardag van zijn mama gevierd. Iemand moet vertrekken.
«
»
21:10 Eenmaal Andermaal
De laatste kans om elkaar te overtroeven krijgen Jacques en Axel op de rommelmarkt van Lille. Jacques gaat samen met weervrouw Sabine Hagedoren op speurtocht. Axel krijgt hulp van acteur Ben Segers.
«
»
22:30 Helden van Hier: De MUG
In Antwerpen gebeuren veel ongevallen met wagens en voetgangers. Dat ondervindt ook arts in opleiding Tim wanneer hij wordt opgeroepen voor een man die is aangereden aan de Rooseveltplaats.
«
»
23:35 Axel Gaat Binnen
Axel kreeg bij hoge uitzondering de kans om een week mee te varen aan boord van de Castor P901, een van de marineschepen van ons Belgisch leger.
«
»
00:40 Telefacts
Olliver Lucas Stephans is dertien jaar in 2021. Op 3 januari wordt hij doodgestoken in een park op klaarlichte dag, door leeftijdsgenoten. Dat is in volle lockdownperiode, wanneer mensen vooral contact hebben via social media.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers