TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Op een mysterieuze manier wint Pepijn altijd alle kaartspellen, ongeacht zijn tegenstander. Wat is zijn truc? Zijn vrienden leiden het onderzoek.
«
»
06:10 Plop & de Peppers
Er is een probleem met Plop. Sinds hij een kastanje op zijn hoofd kreeg, gedraagt hij zich wel heel raar. Pol, Pip en Pepijn zoeken een oplossing, want ze willen graag hun goede vriend Plop terug naar normaal.
«
»
06:15 Plop & de Peppers
Pol moet vandaag op het huisje van Pim passen en moet ervoor zorgen dat alles netjes blijft. Ook moet Pol beloven dat Pepijn niet in het huisje komt, maar Pepijn verzint een plan om toch binnen te komen.
«
»
06:25 Plop & de Peppers
Plop is gevallen in het huisje van Pip. Pip voelt zich enorm schuldig en wil Plop verzorgen. De dierenvrienden leggen de gewonde Plop in de watten, maar de vraag is of Plop echt wel zoveel pijn heeft.
«
»
06:35 Tip de Muis
Het kuifje van Tip wordt te lang en moet geknipt worden. Tip wil niet dat er iemand aan zijn kuif komt; het is zijn kuif. Papa moet ook geknipt worden en gaat die dag langs bij Miguel de kapper.
«
»
06:40 Wickie de Viking
Wickie ontmoet een ware prinses. Alleen is deze prinses gevlucht uit haar paleis om naar een bijeenkomst te gaan waar de mooiste verhalen worden verteld. Wickie reist met haar mee. Maar de reis is niet makkelijk en zit vol spannende gevaren.
«
»
06:55 Nils Holgersson
Nils en de ganzen landen samen met Lina op een mooi en romantisch eiland. Nils spoort Martin aan om Donsveertje te vertellen wat hij voor haar voelt. Dat blijkt Martin heel lastig te vinden.
«
»
07:05 De avonturen van K3
K3 gaat naar Tokyo en X gaat op bezoek bij zijn voormalige karatemeester, Sensei Yamamoto. Maar wanneer X niet komt opdagen, ontdekt K3 dat hij is ontvoerd door een mysterieuze ninja. Om X te redden, krijgen de meiden training van de oude wijze man.
«
»
07:20 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:30 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:45 Battle of the Tiktokkers
VTM KIDS-reeks waarin TikTok-ster Stien Edlund en Vloglab-vlogger Chloë op zoek gaan naar de beste tiktokker in een wekelijkse tiktokchallenge.
«
»
07:55 VLOGLAB Drama #Stories
Steffi offert zich op om Cédric uit de nood te helpen, maar daar is Mats niet blij mee. Chakir, Tristan en Zoë doen een gekke ontdekking in Nederland.
«
»
08:20 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:50 Het Lichaam van Coppens
In de tweede aflevering van 'Het Lichaam van Coppens' kruipen de broers Mathias en Staf in het hoofd van een vlieg. Ook proberen ze over water te lopen en proeven ze visuele prikkels.
«
»
09:40 Nonkel Jef
Bruno leest in de krant dat er een grote boerenbetoging op komst is. Jef wil hieraan meedoen. Wanneer Kadrul een stuk grond van hem inpikt en enkele weipalen laat uitploegen, zint Jef op wraak en laat zich inspireren door 'De Leeuw van Vlaanderen'.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Chicago Med
Nu de derdejaarsstudenten meelopen op de SEH, houdt Maggie een van hen nauwlettend in de gaten. Manning probeert te verbergen dat ze de regels overtrad om haar steeds ziekere moeder te helpen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 SOS Piet XL
De scampi's van Véronique De Kock zien er goed uit, maar hebben geen smaak. Tot overmaat van ramp loopt haar saus alle kanten op. Gelukkig is Piet daar om een handje toe te steken.
«
»
14:10 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
15:15 Superstore
Amy en Dina zijn bij het management van Cloud 9 om de problemen op te lossen die ontstaan zijn door Sandra's misplaatste activisme. Jonah probeert een personeelsbijeenkomst te saboteren.
«
»
15:50 Sing Again
Herkenbare gezichten uit onder meer de 'Soundmixshow', 'Idool' en 'The Voice' zingen vier weken lang de longen uit hun lijf. Vandaag treden twaalf van hen anoniem op met hun nummer van toen. Wie zal de jury herkennen?
«
»
17:45 Helden Van Hier: De Kust
Elke zomer verdubbelt de bevolking aan de kust van Oostende. Strandwachters, artsen, politie en brandweerlieden werken met man en macht om de kust veilig te houden. Het reilen en zeilen van deze verschillende hulpdiensten wordt gevolgd.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Het Echte Leven in de ZOO NL
De reuzenpanda's hebben slechts één kans per jaar om te paren en dat moment komt eraan. Nevelpanter Hyma staat op het punt om te bevallen, maar het is haar eerste keer en dat is niet zonder risico.
«
»
20:30 Families XXL
Stephanie brengt een bezoek aan de familie Meulemans. Het wordt een emotionele dag.
«
»
21:35 Liefde voor muziek
In deze aflevering staat Stan Van Samang centraal. We krijgen een unieke en grappige inkijk in zijn leven als artiest én als mens. En ook op muzikaal vlak vallen we van de ene verbazing in de andere.
«
»
23:15 Special Forces
Na slechts dertig uur training en een uurtje slaap staan de Special Forces rekruten voor een loodzware uitdaging: de Devil Run. In een hitte van meer dan dertig graden moeten ze achter een legertruck lopen.
«
»
00:30 Mother's Day
Terwijl moederdag nadert, treffen enkele families op geheel eigen wijze hun voorbereidingen. Alleenstaande moeder Sandy brengt haar twee zonen naar haar ex-man. Kristin zoekt, aangemoedigd door haar vriendin Jesse, naar haar biologische moeder.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers