TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Klus heeft een spreekbuis geknutseld. Het ding wordt meteen getest. Hij en Lui gaan naar de keuken, terwijl Plop en Kwebbel in de herberg blijven. Nu zullen ze met elkaar praten door de spreekbuis.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus is parachutespringer geworden. Zijn vriendjes weten niet wat dat is en dus zal Klus een demonstratie geven. Hij doet de parachute om, klimt in een boom en laat zich vervolgens vallen.
«
»
06:10 Kabouter Plop
De deur van de melkherberg is stuk. Klus begint meteen met de reparatie en maakt er een ophaaldeur van, die Lui mag opendraaien.
«
»
06:15 Nurdys
De poes, de eend en de ezel verkennen Italië. Ze ontdekken heerlijke plaatselijke gerechten zoals spaghetti en pizza. Maar ze spelen ook verstoppertje en maken een ritje in een gondel.
«
»
06:20 Heidi
De grotere kinderen in de klas moeten een toets maken. Peter heeft hard gestudeerd, maar op de ochtend van de toets blijken de geiten verdwenen te zijn en moet hij die gaan zoeken.
«
»
06:45 Nils Holgersson
Nils heeft honger omdat hij het eten van de ganzen niet lekker vindt. Hij besluit om in een boerderij op zoek te gaan naar eten.
«
»
06:55 K3 Kan Het!
Deze keer nemen Kristel en Tilli in Mechelen het burgemeesterschap op zich, terwijl Josje samen met Febe en Estée op de boerderij van boer Dré gaat helpen. En Karen en Helena gaan meeracen in een zeepkistenwedstrijd.
«
»
07:20 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
07:30 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:45 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:55 VLOGLAB Together #Stories
Stien en Ruben gaan op dubbeldate met Sam, maar zij daagt uiteindelijk alleen op. Zita en Chloe gaan gezellig samen shoppen. Tristan ontmoet zijn pleegbroer. Sarah heeft een belangrijke afspraak bij de kinesist.
«
»
08:20 Move On
Gloria beseft al snel dat Mira weghalen bij David geen goed idee was. Ze ziet echter geen uitweg, tot Emile komt opdagen. Aurélie durft haar mama niet onder ogen te komen na haar paniekaanval tijdens het dansoptreden. Cas is er om haar te steunen.
«
»
08:45 Het Lichaam van Coppens
De broers gooien hun lichaam te grabbel aan giftige kwallen, experimenteren met een Oosterse gevechtstechniek en verkennen de limieten van lijf en leden door zich te laten afschieten met een zelfgemaakte jetpack.
«
»
09:35 Nonkel Jef
Ginderbos staat op zijn kop wanneer er plannen opduiken voor de bouw van een discotheek. Nonkel Jef is de enige die de kassa hoort rinkelen en wil van zijn weiland een parking voor de fuifnummers maken. De boer botst echter op veel tegenwind.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Med
Crockett vreest dat hij een chirurgische fout heeft gemaakt tijdens een transplantatie. Carol verkeert opnieuw in nood. Halstead en Manning moeten actie ondernemen om hun fout recht te zetten.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 SOS Piet XL
Patjes Grill House streeft ernaar om perfectie te serveren. De hartige wafels zien er heerlijk uit, maar kunnen toch nog wat smaak gebruiken. Dat BBQ-gerechten niet altijd even eenvoudig zijn, weet ook Sarah, een grote ster op sociale media.
«
»
14:15 Kan ik het ook?
Door samenwerking met een expert is er een blik op hoe het er in bepaalde beroepen aan toe gaat.
«
»
15:25 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
15:45 Dora en de Verloren Stad van Goud
Avonturier Dora leidt de aap Boots, neef Diego, een mysterieuze junglebewoner, haar ouders en een groep tieners op avontuur om een onmogelijk mysterie achter een verloren stad van goud op te lossen.
«
»
17:50 Helden Van Hier: De Kust
Strandwachters, artsen en ambulanciers, politie en brandweermannen werken elke zomer met man en macht om de kust veilig te houden, zowel op het land, op het water als in de lucht.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Het Echte Leven in de ZOO NL
Bruine beer Dadon wordt onderzocht op artrose. Als dat het geval is, moeten ze hem laten inslapen.
«
»
20:30 Cruella
Academy Award®-winnaar Emma Stone ('La La Land') speelt in Disney's 'Cruella', een nieuwe film over de opstandige jeugd van een van de beruchtste - en berucht modieuste - boeven, de legendarische Cruella de Vil.
«
»
23:00 Special Forces
Niet alle rekruten springen even nauwkeurig om met hun materiaal. De groep moet dan ook boeten voor de nonchalance van een kandidaat. Na de hoogtevrees worden de deelnemers geconfronteerd met hun volgende angst: claustrofobie.
«
»
00:25 Midnight Sun
Katie is een tiener die graag muziek maakt. Vanwege haar ziekte verdraagt ze geen daglicht, waardoor ze in het donker naar het station trekt om gitaar te spelen. Op een avond staat Charlie te luisteren, de atleet waar ze al jaren een oogje op heeft.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandië op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers