TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop Vertelt - Pasen
Plop vertelt de leukste Paasverhaaltjes.
«
»
06:05 Plop Vertelt - Verjaardag
Klus prikt zomaar de ballonnen van Kwebbel stuk.
«
»
06:15 Tip de Muis
Tip vindt het niet leuk om klein te zijn, want hij wil graag grote mensendingen doen. Maar als zijn moeder hem een grote mensentaak geeft, blijkt dat toch minder leuk te zijn dan hij had verwacht.
«
»
06:20 Wakandy
reeks waarin Andy Peelman elke uitdaging aangaat die zijn pad kruist.
«
»
06:30 Heidi
Heidi wil graag naar school, maar grootvader heeft allerlei bezwaren. Goudvinks lammetje komt als er een storm losbreekt en Karl komt vast te zitten in een gat langs de rivier.
«
»
06:55 Nils Holgersson
Een aantal ganzen besluit niet langer meer te willen reizen, en trekt in de burcht van een groep bevers, maar die zitten niet op een groep ganzen te wachten.
«
»
07:05 K3 Kan Het!
Josje verrast Nicolas op een dinotentoonstelling en ze bakken samen een dinotaart. Kristel wacht Hannes op in de luchthaven, want hij wordt opgeleid tot piloot. En Karen en Janne bouwen na sluitingstijd een feestje in de supermarkt.
«
»
07:25 VLOGLAB Together #Stories
Steffi krijgt een onaangename verrassing als ze wakker wordt. Sarah krijgt goed nieuws te horen. Chakir wil Zoë verrassen met een tripje. Cédric geeft niet op en blijft Angela zoeken.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:15 K3 Roller Disco
Marcel wint per ongeluk kaartjes voor het komende filmfestival. De meisjes willen alle drie graag met hem mee maar er zijn maar twee tickets.
«
»
08:35 Draken: Reddingsrijders
Magnus' neef arriveert op het eiland en vertelt de Rescue Riders dat hij zich bij hen wil voegen.
«
»
09:00 Super Monsters
Spike verheugd zich erg op zijn eerste dag bij Pitchfork Pines Preschool. Hij heeft in ieder geval genoeg vragen om aan zijn leraar te stellen. Cleo krijgt de taak om hem alles te laten zien en uit te leggen.
«
»
09:10 Super Monsters
Katya heeft de hik en kan niet langer heksen zoals ze wil. Hoewel haar vrienden met veel suggesties komen om van de hik af te komen, lijkt niets te werken. Katya leert uiteindelijk dat soms alleen geduld helpt.
«
»
09:20 Bol & Smik
Wanneer Bol een avondje de deur uit gaat, staat Smik erop dat Dwiba komt oppassen.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Sofie maakt een klassieke risotto met schorseneren en Sint-Jacobsvruchten klaar.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Kerkgangers horen al een paar weken vreemde geluiden in de kerk. Koen en Lotte gaan op onderzoek uit. Eric en Brigitte onderzoeken een schietpartij op een bedrijventerrein. Er melden zich twee getuigen, maar hun verklaringen komen niet overeen.
«
»
12:25 Milo
Robyn en Emily's feestjes gaan van start, waar Jesse jongleert tussen zijn verantwoordelijkheden.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Mathias stapt naar Lars en confronteert hem met zijn vermoedens. Brigitte doet Peter ondertussen een finaal voorstel, terwijl Gloria hem aanspoort om meer uit het leven te halen.
«
»
14:15 Wittekerke
Caro is bij Magda en Georges ingetrokken. Momenteel kennen alleen zij haar geheim. Caro wil dat zo houden, hoewel ze beseft dat Max het zeer moeilijk heeft.
«
»
15:25 The Good Doctor
Net nu ze zich moet voorbereiden op haar eerste chirurgische ingreep, kampt dr. Claire Brown zowel thuis als in het ziekenhuis met problemen. Na een ongeluk moet het team een zwaargewonde visser behandelen.
«
»
16:25 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:40 Aspe
Langs een verlaten weg wordt het lichaam gevonden van pianolerares Barbara Moens. De speurders vinden nog twee vrouwenlichamen in de buurt. Dit is wellicht het werk van een seriemoordenaar. Er wordt gekeken of er een verband is met een oudere zaak.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een taxichauffeur laat de burgemeester achter in zijn taxi en gaat er vandoor. Koen en Lotte zoeken uit wat er aan de hand is. De organisatrice van de Miss Briljant-verkiezing vreest dat een van haar kandidates een dievegge is.
«
»
18:20 Milo
Milo jamt met No Direction. Een romantisch sms'je zet Liam in het heetst van de strijd.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Stefanie wil Lars meenemen naar een feest. Anna en Albert ontdekken dat Mieke gelogen heeft.
«
»
20:40 Helden van Hier: De MUG
Verpleegpost Kaai 142 roept de MUG op voor een man die van zijn paard is gevallen.
«
»
21:45 Axel Gaat Binnen
Axel gaat een week op internaat in Ter Groene Poorte in Brugge, de vooraanstaande hotelschool. Daar leert hij de knepen van het vak van enkele ervaren chef-koks.
«
»
22:50 Chicago P.D.
Voight en het team achtervolgen een meedogenloze bende. Hoe dieper ze graven, hoe duidelijker de omvang van het gevaar wordt. Adjunct-hoofdinspecteur Samantha Miller twijfelt aan haar beslissingen.
«
»
23:45 Familie
Stefanie wil Lars meenemen naar een feest. Anna en Albert ontdekken dat Mieke gelogen heeft.
«
»
00:20 The Good Doctor
Net nu ze zich moet voorbereiden op haar eerste chirurgische ingreep, kampt dr. Claire Brown zowel thuis als in het ziekenhuis met problemen. Na een ongeluk moet het team een zwaargewonde visser behandelen.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Máxima' (Videoland)

Máxima verhuist naar Brussel om onder begeleiding van Thomas Wagenaar aan haar integratie te beginnen. Door zijn drukke agenda kan Willem-Alexander haar niet vaak opzoeken. Máxima voelt zich eenzaam en mist haar familie en vrienden, terwijl ze worstelt met haar loyaliteit aan haar vader en de kritische vragen van de pers. Wanneer daar ook nog een pijnlijke onthulling in een roddelblad bovenop komt, is de maat vol voor Máxima.

'Máxima', om 22.00 uur op VTM.

Dossiers