TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Bear's Wild Adventure
Bear Grylls neemt Jonny Wilkinson mee op avontuur; ze klimmen in grotten en nemen een ijsbad.
«
»
15:10 Top Gear
Chris, Freddie en Paddy proberen een oude lijkwagen om te toveren tot een familiewagen. Chris gaat aan de haal met een Dallara Stradale. Zara en Mike nemen het tegen elkaar op in Reasonably Fast Car.
«
»
16:10 All New Traffic Cops
In York krijgen Chris Howarth en Steve Harvey versterking van agenten met stroomstootwapens voor de arrestatie van een man die een zwangere vrouw zou hebben mishandeld. De familie van de verdachte bedreigt de agenten met de dood.
«
»
17:00 Walker, Texas Ranger
Walker begint te twijfelen over de schuld van een ter dood veroordeelde seriemoordenaar.
«
»
17:55 Ultimate Police Interceptors
Agent Duncan Mathews reageert op een oproep over een bedreiging met een jachtgeweer.
«
»
18:50 All New Traffic Cops
In Bradford scheurt een gestolen Nissan aan meer dan honderd km/u door het stadscentrum.
«
»
19:45 Top 20 Funniest
Racen over een bevroren meer levert geen winnaars op. Verder ook een kat met een bijzondere gave, vrienden die vijanden worden en enkele cafťbezoekers krijgen meer dan waarvoor ze gekomen waren.
«
»
20:35 Birth of the Dragon
De jonge Bruce Lee richt in de jaren 60 zijn eigen Kungfu Academie op in CaliforniŽ. Op een dag ontmoet hij de legendarische kungfumeester Wong Jack Man, die op pelgrimstocht is in de VS. Lee daagt Man uit voor een gevecht.
«
»
22:15 Kafka
Een onoplettende receptionist in een overheidsbedrijf zorgt voor een stroomstoring en iedereen moet alles manueel gaan doen. Een schoonmaker moet het hele gebouw stofzuigen, maar heeft weinig succes. Bellers worden aan het lijntje gehouden.
«
»
22:50 Superstaar
Vanavond in Superstaar oa. de nieuwe rubriek "ideetje van Hedwig", een mashup van Ian Thomas en de terugkeer van Stefanie (het brutale progeriameisje) in Superstaar Taxi!
«
»
23:25 Ultimate Police Interceptors
Agent Duncan Mathews reageert op een oproep over een bedreiging met een jachtgeweer.
«
»
00:20 Walker, Texas Ranger
Walker begint te twijfelen over de schuld van een ter dood veroordeelde seriemoordenaar.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers