TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 All New Traffic Cops
In Bradford rijdt iemand in een gestolen Nissan met honderdzestig kilometer per uur door het centrum. De agenten zetten de achtervolging in en proberen de bestuurder tot stoppen te dwingen.
«
»
14:50 All New Traffic Cops
In Bradford scheurt een gestolen Nissan aan meer dan honderd km/u door het stadscentrum.
«
»
15:45 All New Traffic Cops
James Duffy achtervolgt een bierdrinkende bromfietser door de smalle straatjes van York. John komt een gecrashte auto tegen, maar de bestuurder van de auto is nergens te bekennen.
«
»
16:45 Walker, Texas Ranger
Walker en Trivette gaan undercover om een illegaal vechtcircuit op te rollen.
«
»
17:45 Ultimate Police Interceptors
In Darlington redden de interceptors het winkelend publiek van een man die dakpannen op de straat beneden gooit. Jim wordt geramd door een vluchtende Hyundai, voordat hij zelf terugslaat.
«
»
18:45 All New Traffic Cops
In het Verenigd Koninkrijk breiden drugsbendes in de steden hun werkterrein steeds vaker uit naar buiten de stad. Deze nieuwe misdaadgolf staat bekend onder de naam 'County Lines'.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Ouders krijgen het zwaar te verduren wanneer hun kinderen grappen met hen uithalen en doe een wens wanneer een waaghals zich waagt aan een duik in een fontein van een winkelcentrum.
«
»
20:35 Lucy
Lucy smokkelt voor haar vriend een koffer met drugs naar Amerika. Haar vriend wordt neergeschoten en Lucy raakt in de greep van de drugsbende die haar als drugskoerier gebruikt en een chemisch implantaat inbrengt.
«
»
22:15 She Good Fighter
Twee vrouwelijke kickboksers en een advocaat nemen het op tegen een misdaadbaas.
«
»
23:55 Walker, Texas Ranger
Walker en Trivette gaan undercover om een illegaal vechtcircuit op te rollen.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers