TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:05 Banlieue 13: Ultimatum
In het Parijs van 2013 keren Damien en LeÔto terug naar de door geweld geteisterde gemeenschap van District 13. Ze proberen te verhinderen dat de machthebbers de buurt platgooien om plaats te maken voor een lucratief vastgoedproject.
«
»
15:55 All New Traffic Cops
De Traffic Cops komen enkele van de gevaarlijkste en meest wrede criminelen tegen die actief zijn op hun terrein in North Yorkshire, waaronder iemand die al meer dan 100 veroordelingen heeft, waaronder 19 voor geweldsmisdrijven.
«
»
16:45 Walker, Texas Ranger
David 'Little Eagle' Jackson, de neef van Walker, raakt betrokken bij een moordonderzoek wanneer de vader van zijn vriendin wordt vermoord.
«
»
17:45 Ultimate Police Interceptors
In Bradford zijn agenten Mike Wroe en Jo Lund op zoek naar een zilverkleurige Golf.
«
»
18:45 All New Traffic Cops
Een groot deel van alle misdaden waarmee de politie van North Yorkshire te maken heeft, wordt gepleegd door criminelen van buiten het eigen werkgebied. De aanpak van deze 'crossboarder criminals' heeft daarom hoge prioriteit.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Kijk mee hoe kinderen erin slagen om op een schattige manier ongehoorzaam te zijn. Verder ook de ice bucket challenge heruitgevonden en een pijnljik krokodillenspelletje.
«
»
20:35 Marauders
Een groep FBI-agenten onderzoekt een mysterieuze reeks bankovervallen. Het lijkt erop dat de eigenaar erachter zit, maar de agenten onderzoeken verder en ontdekken een samenzwering.
«
»
22:25 De Eerste op de Moordplek
In een stadje in het Britse Lancashire wordt een jong koppel het slachtoffer van brutaal zinloos geweld. De twintigjarige Sophie Lancaster komt daarbij om het leven.
«
»
23:25 Ultimate Police Interceptors
In Bradford zijn agenten Mike Wroe en Jo Lund op zoek naar een zilverkleurige Golf.
«
»
00:20 Walker, Texas Ranger
David 'Little Eagle' Jackson, de neef van Walker, raakt betrokken bij een moordonderzoek wanneer de vader van zijn vriendin wordt vermoord.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers