TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Birth of the Dragon
De jonge Bruce Lee richt in de jaren 60 zijn eigen Kungfu Academie op in Californië. Op een dag ontmoet hij de legendarische kungfumeester Wong Jack Man, die op pelgrimstocht is in de VS. Lee daagt Man uit voor een gevecht.
«
»
16:00 All New Traffic Cops
In North Yorkshire worden de verkeersagenten opgeroepen voor een zwaar verkeersongeluk nabij een themapark dat populair is bij gezinnen. Er viel al minstens één dodelijk slachtoffer.
«
»
16:55 Walker, Texas Ranger
Een drugsdealer wil Walker uit de weg laten ruimen wanneer ze de drugsbende op de hielen zitten.
«
»
17:50 Ultimate Police Interceptors
In Durham zit agent Jackson een verdachte Mazda achterna. Tijdens zijn vlucht veroorzaakt de bestuurder schade aan twee geparkeerde voertuigen en belandt uiteindelijk zelf in de gevel van een school.
«
»
18:50 All New Traffic Cops
Op zoek naar verdachten van uitbuiting van minderjarige meisjes doet de politie 's ochtends vroeg op twee locaties in York een inval. In een vrachtwagen worden zeven verstekelingen gevonden.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Maak kennis met een nieuw soort tandarts: de kolibrie. Verder ook bloopers van celebrities, ouderen die de mist ingaan en hilarische blunders.
«
»
20:35 The Interpreter
Wanneer Silvia Broome, een tolk bij de Verenigde Naties, een gesprek opvangt waarin een Afrikaans staatshoofd met de dood wordt bedreigd, wordt haar leven overhoop gegooid.
«
»
22:55 Super Eruption
Wanneer er in Yellowstone Park een supervulkaan dreigt uit te barsten en een catastrofe dreigt te veroorzaken, proberen brandweerman Charlie Young en vulkanoloog Kate samen te redden wat er te redden valt.
«
»
00:35 Walker, Texas Ranger
Een drugsdealer wil Walker uit de weg laten ruimen wanneer ze de drugsbende op de hielen zitten.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers