TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Birth of the Dragon
De jonge Bruce Lee richt in de jaren 60 zijn eigen Kungfu Academie op in Californië. Op een dag ontmoet hij de legendarische kungfumeester Wong Jack Man, die op pelgrimstocht is in de VS. Lee daagt Man uit voor een gevecht.
«
»
16:00 All New Traffic Cops
In North Yorkshire worden de verkeersagenten opgeroepen voor een zwaar verkeersongeluk nabij een themapark dat populair is bij gezinnen. Er viel al minstens één dodelijk slachtoffer.
«
»
16:55 Walker, Texas Ranger
Een drugsdealer wil Walker uit de weg laten ruimen wanneer ze de drugsbende op de hielen zitten.
«
»
17:50 Ultimate Police Interceptors
In Durham zit agent Jackson een verdachte Mazda achterna. Tijdens zijn vlucht veroorzaakt de bestuurder schade aan twee geparkeerde voertuigen en belandt uiteindelijk zelf in de gevel van een school.
«
»
18:50 All New Traffic Cops
Op zoek naar verdachten van uitbuiting van minderjarige meisjes doet de politie 's ochtends vroeg op twee locaties in York een inval. In een vrachtwagen worden zeven verstekelingen gevonden.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Maak kennis met een nieuw soort tandarts: de kolibrie. Verder ook bloopers van celebrities, ouderen die de mist ingaan en hilarische blunders.
«
»
20:35 The Interpreter
Wanneer Silvia Broome, een tolk bij de Verenigde Naties, een gesprek opvangt waarin een Afrikaans staatshoofd met de dood wordt bedreigd, wordt haar leven overhoop gegooid.
«
»
22:55 Super Eruption
Wanneer er in Yellowstone Park een supervulkaan dreigt uit te barsten en een catastrofe dreigt te veroorzaken, proberen brandweerman Charlie Young en vulkanoloog Kate samen te redden wat er te redden valt.
«
»
00:35 Walker, Texas Ranger
Een drugsdealer wil Walker uit de weg laten ruimen wanneer ze de drugsbende op de hielen zitten.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers