TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 All New Traffic Cops
James Duffy achtervolgt een bierdrinkende bromfietser door de smalle straatjes van York. John komt een gecrashte auto tegen, maar de bestuurder van de auto is nergens te bekennen.
«
»
14:35 All New Traffic Cops
De Traffic Cops komen enkele van de gevaarlijkste en meest wrede criminelen tegen die actief zijn op hun terrein in North Yorkshire, waaronder iemand die al meer dan 100 veroordelingen heeft, waaronder 19 voor geweldsmisdrijven.
«
»
15:30 Bear's Wild Adventure
Bear Grylls neemt Jonny Wilkinson mee op avontuur; ze klimmen in grotten en nemen een ijsbad.
«
»
16:30 Top Gear
Chris, Freddie en Paddy proberen een oude lijkwagen om te toveren tot een familiewagen. Chris gaat aan de haal met een Dallara Stradale. Zara en Mike nemen het tegen elkaar op in Reasonably Fast Car.
«
»
17:30 All New Traffic Cops
James Duffy achtervolgt een bierdrinkende bromfietser door de smalle straatjes van York. John komt een gecrashte auto tegen, maar de bestuurder van de auto is nergens te bekennen.
«
»
18:25 Ultimate Police Interceptors
Agent Duncan Mathews reageert op een oproep over een bedreiging met een jachtgeweer.
«
»
19:25 Ultimate Police Interceptors
Hoogtepunten uit de documentaireserie over elite-achtervolgingseenheden van de politie.
«
»
20:20 Ultimate Police Interceptors
In Durham zit agent Jackson een gestolen voertuig achterna dat mogelijks gelinkt kan worden aan een reeks inbraken die recent in de streek werden gepleegd.
«
»
21:15 Ultimate Police Interceptors
Hoppsy achtervolgt een auto met een 17-jarige bestuurder die z'n vaders auto heeft meegenomen en ermee door wegwerkzaamheden rijdt. In West Yorkshire achtervolgen Interceptors korte tijd een auto.
«
»
22:05 Ultimate Police Interceptors
Chris Green en z'n hond Ronnie achtervolgen een busje dat weigerde te stoppen en hun wagen heeft geramd. De verdachten zetten het op een lopen. In Cheshire sporen Bob Beckett en Bonnie een messentrekker op.
«
»
23:00 The Sixth Sense
Dr. Malcolm Crouwe, een moedeloze kinderpsycholoog, probeert een Cole Sear, een jongen getraumatiseerd door visioenen van onrustige geesten, te helpen en komt hierbij een mysterieuze alternatieve realiteit op het spoor.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers