TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:40 All New Traffic Cops
In North Yorkshire worden de verkeersagenten opgeroepen voor een zwaar verkeersongeluk nabij een themapark dat populair is bij gezinnen. Er viel al minstens één dodelijk slachtoffer.
«
»
16:30 Road Wars
Hondengeleider Steve en zijn Duitse herder Razor worden opgeroepen ter ondersteuning van enkele collega's uit Exeter die een gewelddadige jongeman maar niet onder controle krijgen.
«
»
17:25 MythBusters
Brian en John onderzoeken of een inbreker, die in een schoorsteen vastzit, de lucht in wordt geschoten met propaangas. Een oude bekende van het team keert terug. En ze testen of een kogel, ingebed in een boom, consequenties heeft voor de kettingzaag.
«
»
18:25 Top 20 Funniest
Een durfal waagt zich aan de combinatie van een matras en een trap. Enkele senioren proberen de nieuwste videogames uit. Een man probeert een wheelie uit te voeren met zijn grasmaaier.
«
»
19:15 Top 20 Funniest
Kijk mee en zie wat er gebeurt wanneer een griezelige sneeuwpop tot leven komt, hoe twee baby's erin slagen om te ontsnappen en wees getuige van een verrassend huwelijksaanzoek.
«
»
20:05 Top 20 Funniest
Kijk mee hoe een man zijn evenwicht verliest en hoe een bladblazer een draaimolen laat draaien.
«
»
21:00 She Good Fighter
Twee vrouwelijke kickboksers en een advocaat nemen het op tegen een misdaadbaas.
«
»
22:40 Top 20 Funniest
Lachen geblazen met een huwelijksaanzoek dat niet geheel volgens plan verloopt, een race over een bevroren zwembad en een man die zich waagt aan een confrontatie met een alligator.
«
»
23:35 De Eerste op de Moordplek
Een gemeenschap is in shock nadat een zestienjarige zwaar mishandeld en uiteindelijk in koelen bloede neergeschoten wordt in een steegje. De onderzoekers staan onder druk om de verantwoordelijken voor de moord op te sporen.
«
»
00:30 Kafka
Bij de post is het moeilijk om tweehonderd postzegels te krijgen, vindt men dat een tolk te veel beter is dan eentje te weinig en vindt men een oplossing voor een pakketje dat niet geplooid mag worden.
«
»
01:05 Superstaar
Ook deze week spoort Lamoot inspecteur Van In uit Aspe aan om langs te komen, maar die heeft duidelijk andere dingen aan zijn hoofd. Lamoot trekt opnieuw het tv-blik open van Zone Stad, Ons Geluk, Familie en ook Danni Lowinski passeert de revue.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Don't Worry Be Happy' (Play4)

In Kontich begint Sabrina aan de ochtend samen met haar dochters. Vroeger runde ze een bloeiende kinderopvang, maar na een burn-out sloot ze de deuren. Sindsdien moet ze meer letten op hun uitgaven en heeft ze geleerd dat je met minder ook gelukkig kan zijn. In Brugge heeft Peter een hectische dag voor de boeg, hij moet een bestelling leveren.

'Don't Worry, Be Happy', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers