TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:05 De zevende hemel
Samuels leven is een zooitje. Zijn vriendin heeft het uitgemaakt en hij is werkloos geworden. Hij ziet geen andere uitweg dan een einde te maken aan zijn leven, maar redt daarbij het leven van zijn buurvrouw en probeert haar op te vrolijken.
«
»
15:55 All New Traffic Cops
In Bradford rijdt iemand in een gestolen Nissan met honderdzestig kilometer per uur door het centrum. De agenten zetten de achtervolging in en proberen de bestuurder tot stoppen te dwingen.
«
»
16:50 Walker, Texas Ranger
Walker vermoedt dat een rector van Alex' universiteit iets verbergt over de verkrachtingen.
«
»
17:50 Ultimate Police Interceptors
In Durham zitten de agenten een verdachte op de hielen die een voertuig gestolen heeft. Wanneer ze de man en een medeplichtige oppakken bij hem thuis, schopt die laatste wild om zich heen.
«
»
18:50 All New Traffic Cops
Een spijkermat wordt gebruikt om een voertuig stoppen die mogelijk gestolen mobiele telefoons vervoert. Nummerplaatherkenning wordt gebruikt om een voertuig te vinden dat vermoedelijk gebruikt wordt door inbrekers.
«
»
19:45 Top 20 Funniest
Een man verkleed als dinosaurus laat onwetende voorbijgangers schrikken en in Rusland blijken ze een ongewone manier te hebben om defecte wagens te takelen.
«
»
20:35 Best of the Best
Een buitenbeentje van de Amerikaanse kickboksers moet een strenge training ondergaan voor een uiterst belangrijke wedstrijd tegen een meedogenloos Koreaans team. Onderweg leren de geharde strijders om hun persoonlijke geesten te laten rusten.
«
»
22:25 MythBusters
De MythBusters onderzoeken of een waterverwarmer van 300 kilo in een torpedo kan veranderen en onderzoeken daarna of een slaapzak kan ontploffen nadat iemand er een wind in heeft gelaten.
«
»
23:25 Road Wars
Agenten met tasers, de politiehelikopter en hondengeleider Darryl worden opgetrommeld voor het opsporen van een motordief.
«
»
00:15 Walker, Texas Ranger
Walker vermoedt dat een rector van Alex' universiteit iets verbergt over de verkrachtingen.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers