TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 All New Traffic Cops
In het Verenigd Koninkrijk breiden drugsbendes in de steden hun werkterrein steeds vaker uit naar buiten de stad. Deze nieuwe misdaadgolf staat bekend onder de naam 'County Lines'.
«
»
14:50 All New Traffic Cops
Een groot deel van alle misdaden waarmee de politie van North Yorkshire te maken heeft, wordt gepleegd door criminelen van buiten het eigen werkgebied. De aanpak van deze 'crossboarder criminals' heeft daarom hoge prioriteit.
«
»
15:45 Road Wars
Hondengeleider Daryl wordt opgeroepen voor een caféruzie, terwijl een ander team al hun vaardigheden naar boven moet halen om een motorrijder die houdt van extreme snelheid, een halt toe te roepen.
«
»
16:45 MythBusters
De MythBusters onderzoeken twee explosieve mysteries: of een lijk bestand is tegen kogels en of een niet-Newtonse vloeistof tegen bomexplosies kan.
«
»
17:45 Top 20 Funniest
Een kabelbaan en een trampoline blijken geen goede combinatie te zijn, een heftruckchauffeur heeft een slechte dag op het werk en een airbag belandt op de sofa in een woonkamer.
«
»
18:40 Top 20 Funniest
Racen over een bevroren meer levert geen winnaars op. Verder ook een kat met een bijzondere gave, vrienden die vijanden worden en enkele cafébezoekers krijgen meer dan waarvoor ze gekomen waren.
«
»
19:35 Top 20 Funniest
Ouders krijgen het zwaar te verduren wanneer hun kinderen grappen met hen uithalen en doe een wens wanneer een waaghals zich waagt aan een duik in een fontein van een winkelcentrum.
«
»
20:30 De zevende hemel
Samuels leven is een zooitje. Zijn vriendin heeft het uitgemaakt en hij is werkloos geworden. Hij ziet geen andere uitweg dan een einde te maken aan zijn leven, maar redt daarbij het leven van zijn buurvrouw en probeert haar op te vrolijken.
«
»
22:20 Top 20 Funniest
Kijk mee hoe kinderen erin slagen om op een schattige manier ongehoorzaam te zijn. Verder ook de ice bucket challenge heruitgevonden en een pijnljik krokodillenspelletje.
«
»
23:10 De Eerste op de Moordplek
In een stadje in het Britse Lancashire wordt een jong koppel het slachtoffer van brutaal zinloos geweld. De twintigjarige Sophie Lancaster komt daarbij om het leven.
«
»
00:15 Kafka
Een onoplettende receptionist in een overheidsbedrijf zorgt voor een stroomstoring en iedereen moet alles manueel gaan doen. Een schoonmaker moet het hele gebouw stofzuigen, maar heeft weinig succes. Bellers worden aan het lijntje gehouden.
«
»
00:45 Superstaar
Vanavond in Superstaar oa. de nieuwe rubriek "ideetje van Hedwig", een mashup van Ian Thomas en de terugkeer van Stefanie (het brutale progeriameisje) in Superstaar Taxi!
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers