TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:05 Milk Money
De twaalfjarige Frank reist met zijn maatjes naar de grote stad met als doel het zien van een naakte vrouw in het echt. Wanneer ze V ontmoeten, beseft Frank dat zij een perfecte vrouw voor zijn timide vader zou zijn.
«
»
15:10 Bear's Wild Adventure
Bear Grylls neemt Jonny Wilkinson mee op avontuur; ze klimmen in grotten en nemen een ijsbad.
«
»
16:10 Top Gear
Paddy en Freddie reizen af naar Borneo voor een avontuur in het oerwoud met de Gurkha. Ze reizen rond in een paar erg zeldzame maar erg goedkope oude auto's. Chris Harris maakt een testrit in 's werelds meest luxueuze SUV, de Rolls-Royce Cullinan.
«
»
17:15 All New Traffic Cops
In het Verenigd Koninkrijk breiden drugsbendes in de steden hun werkterrein steeds vaker uit naar buiten de stad. Deze nieuwe misdaadgolf staat bekend onder de naam 'County Lines'.
«
»
18:10 Ultimate Police Interceptors
Een beschonken bestuurder rijdt weg bij Chris Spencer en Kev Shaw, maakt een omweg door wat voortuinen en botst vervolgens tegen een muur. Ook Damo komt een roekeloze bestuurder tegen.
«
»
19:10 Ultimate Police Interceptors
Agent Duncan Mathews reageert op een oproep over een bedreiging met een jachtgeweer.
«
»
20:05 Ultimate Police Interceptors
In Darlington redden de interceptors het winkelend publiek van een man die dakpannen op de straat beneden gooit. Jim wordt geramd door een vluchtende Hyundai, voordat hij zelf terugslaat.
«
»
21:05 Ultimate Police Interceptors
In Bradford zijn agenten Mike Wroe en Jo Lund op zoek naar een zilverkleurige Golf.
«
»
22:00 Ultimate Police Interceptors
In Durham zit agent Jackson een verdachte Mazda achterna. Tijdens zijn vlucht veroorzaakt de bestuurder schade aan twee geparkeerde voertuigen en belandt uiteindelijk zelf in de gevel van een school.
«
»
23:00 Marauders
Een groep FBI-agenten onderzoekt een mysterieuze reeks bankovervallen. Het lijkt erop dat de eigenaar erachter zit, maar de agenten onderzoeken verder en ontdekken een samenzwering.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers