TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:55 Bear's Wild Adventure
Bear Grylls neemt Jonny Wilkinson mee op avontuur; ze klimmen in grotten en nemen een ijsbad.
«
»
14:45 Top Gear
Paddy en Freddie reizen af naar Borneo voor een avontuur in het oerwoud met de Gurkha. Ze reizen rond in een paar erg zeldzame maar erg goedkope oude auto's. Chris Harris maakt een testrit in 's werelds meest luxueuze SUV, de Rolls-Royce Cullinan.
«
»
15:50 All New Traffic Cops
In het Verenigd Koninkrijk breiden drugsbendes in de steden hun werkterrein steeds vaker uit naar buiten de stad. Deze nieuwe misdaadgolf staat bekend onder de naam 'County Lines'.
«
»
16:45 Walker, Texas Ranger
Een countryzangeres roept de hulp in van Walker om haar te beschermen tegen haar ex-man, die haar stalkt en bedreigt.
«
»
17:45 Police Interceptors
Interceptors Jo Lund en Mike Wroe sporen een Volkwagen Golf op die gebruikt werd bij een inbraak. Ze vinden hem bij een tankstation.
«
»
18:45 All New Traffic Cops
De Britse politie staat voortdurend voor zware uitdagingen en moet vaak beslissingen nemen in het heetst van de strijd. Extra duidelijk wordt het wanneer Karl een stel dieven probeert te stoppen, die meer dan één aas in petto blijken te hebben.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Met deze keer: katten versus honden, een baby met winderige darmen, een vleugje magie van de beruchte Zach King, en egels en hamsters die zich volproppen met taart.
«
»
20:35 Sleeping With the Enemy
Laura Burney is niet alleen de mooie trofeevrouw van de rijke investeringsadviseur Martin, maar ze is ook een mishandelde vrouw. Nadat ze haar eigen dood in scène heeft gezet, verandert ze haar naam en verhuist ze.
«
»
22:25 The Interpreter
Wanneer Silvia Broome, een tolk bij de Verenigde Naties, een gesprek opvangt waarin een Afrikaans staatshoofd met de dood wordt bedreigd, wordt haar leven overhoop gegooid.
«
»
00:40 Walker, Texas Ranger
Een countryzangeres roept de hulp in van Walker om haar te beschermen tegen haar ex-man, die haar stalkt en bedreigt.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers