TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 Extreme Makeover: Home Edition
Ty en het team reizen naar Etters, Pennsylvania, om de familie Keefer te ontmoeten en een verbouwing te ondernemen die hun verlamde zoon Brian zal helpen.
«
»
09:20 Pamela's Garden of Eden
Pamela Anderson keert terug naar Vancouver Island om te beginnen met een grootscheepse renovatie van het uitgestrekte landgoed van haar grootmoeder. Ze begint met de wasruimte en bijkeuken. Pamela moet alle schoenen en designerjurken organiseren.
«
»
10:05 Pamela's Garden of Eden
De renovatie wordt ingewikkeld als de natuurminnende Pamela geen boomtakken wil omhakken om plaats te maken voor de bouw. Ontwerper Francesca en assistent Jonathan hebben ruzie over het ontwerp van een tuinpad.
«
»
10:50 The Block NZ
Twee teams nemen de enorme taak op zich om extra kamers te doen, maar beseffen al snel welke uitdaging ze zichzelf hebben gesteld. Huis drie heeft een man minder, terwijl huis vier wacht op een beslissing van Wolf.
«
»
11:45 Love It or List It
Terwijl Kathy worstelt met de functionaliteit van hun oude huis en wil verhuizen, is John juist vastbesloten om te renoveren, zodat ze het huis kunnen behouden zoals ze het nodig hebben.
«
»
12:35 Dr. Phil
Dr. Phil onderzoekt details van de gruwelijke viervoudige moord op universiteitsstudenten in Moskou, Idaho. Hij spreekt met experts over hun kijk op de plaats delict en analyseert wat de dader zou kunnen hebben gedacht.
«
»
13:20 Love Island
De spanningen lopen hoog op wanneer Danny een besluit over Yewande en Arabella probeert te nemen. Maura en Tom mogen ondertussen de schuilplaats betreden.
«
»
14:10 Space Invaders
Het team helpt werkende ouders Harry en Anna en hun drie kinderen, wier drukke leven hen weinig tijd laat voor het huishouden met een overweldigende hoeveelheid rommel.
«
»
14:55 Space Invaders
Josie wilde niet dat haar moeder Maria naar een verpleeghuis zou verhuizen, dus verwelkomde ze haar in haar huis, met al haar bezittingen. Maar Josie, die samenwoont met haar drie kinderen, krijgt het huis maar niet opgeruimd.
«
»
15:45 The Block NZ
Gefrustreerd door de punten van de jury gaat Meg over tot drastische tactieken. Terwijl sommige teams worstelen om de dubbele kamers te voltooien, dreigt een alliantie alles te veranderen.
«
»
16:40 Obsessive Compulsive Cleaners
Bankmedewerker Tracey, uit Yorkshire, staat elke dag om 5.00 uur op om aan haar schoonmaakroutine te beginnen. Tracy reist naar Norfolk om liefdadigheidswerker Kerry te helpen. De tweede vrijwilliger is fulltime moeder Shelley.
«
»
17:35 Dr. Phil
Bryan Kohberger, de verdachte van de moord op vier universiteitsstudenten in Moskou, Idaho, heeft een interessant verleden. Zijn familie, vrienden en de dochter van de BTK-seriemoordenaar spreken zich uit.
«
»
18:20 MasterChef UK
De meest getalenteerde koks van deze week keren terug om te strijden voor een plek in de halve finales. Ze bereiden twee gangen die niet alleen John en Gregg moeten prikkelen, maar ook MasterChef-kampioenen Simon Wood en Shelina Permalloo.
«
»
18:50 Love It or List It
Een gezin van drie zit opgepropt in een klein appartement, maar is verdeeld over de behoefte aan meer ruimte. Karine en haar zoon willen hun huis verbouwen, maar Daphna is toe aan verandering.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Chateau Meiland moet worden verkocht, dus lijkt het een goed idee om mooie luchtopnamen te maken van het prachtige kasteel in het zonnige Franse landschap. Typisch een klusje voor Maxime. Maar binnen een paar seconden is de drone verdwenen.
«
»
20:35 Interior Design Masters
De acht overgebleven interieurontwerpers nemen deel aan een commerciële ontwerpuitdaging om een landelijke trouwlocatie in Sussex te transformeren. Gepresenteerd door Alan Carr met rechter Michelle Ogundehin.
«
»
21:45 Interior Design Masters
Ontluikende interieurontwerpers moeten binnen een bepaalde tijd vervallen kamers omtoveren tot mooie, uitnodigende ruimtes. De winnaar mag zich verheugen op een unieke baan bij een van de hipste hotels van Londen.
«
»
22:55 The Real Housewives of Beverly Hills
Eileen is van slag door de vragen van Lisa Vanderpump over haar affaire. Lisa Rinna voelt zich ongemakkelijk door Erika's video's. Kyle's vriendin, Bethenny Frankel, nodigt de dames uit voor een diner. Iedereen krijgt Erika's alter ego te zien.
«
»
23:50 Love Island
Maura is in alle staten wanneer ze Tom en de jongens hoort praten over wat er tussen hen zou kunnen gebeuren. Daarnaast lopen de emoties in de villa hoog op na een schokkende herkoppelingsbeslissing.
«
»
00:55 Dating: No Filter
De vrije geest Maury is op zoek naar liefde, en Danny is misschien precies wat ze wilt. Tijdens een rommelige beeldhouwklas hoopt Alex een connectie te vinden met Harmony, die Patrick Swayze imiteert.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer zkt Vrouw' - Thomas (VTM)

Boer Bert geniet van twee dates; eerst met Celine en vervolgens met de mondige Eva. Michiel heeft Anouchka gekozen voor zijn 24 uurs-date. Sanne gaat dan weer op date met haar twee overgebleven mannen, die elk op hun eigen manier hun gevoelens tonen. Ondertussen moet Thomas een keuze maken tussen zijn vier dames en gaat Martijn te rade bij zijn zus.

'Boer zkt Vrouw', om 19.55 uur op VTM.

Dossiers