TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Neighbours: A New Chapter
Wanhopig op zoek naar gerechtigheid, organiseren de bewoners van het Share-huis een klopjacht. Nell worstelt met ingewikkelde emoties. Toadie probeert wanhopig om zijn gezin bij elkaar te houden.
«
»
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Cold Case
Rush, belast met de emotionele taak om de moordenaar van een baby te vinden, heropent een zaak uit 1982 waarbij een vrouwelijke baby was betrokken die onder verdachte omstandigheden stierf aan het Sudden Infant Death Syndrome.
«
»
08:05 ER
Luka houdt Nicole nog steeds een hand boven het hoofd op het werk. Elisabeth Corday heeft de beschuldigingen die aan haar adres werden geuit, nog steeds niet verwerkt. Ze kan het niet hebben.
«
»
08:50 Neighbours: A New Chapter
Reece doet een verrassende ontdekking. Toadie worstelt met zijn gevoelens.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:45 CSI: Miami
Howard Burgess, een financiële oplichter en een van de meest gehate mannen van Miami, wordt vermoord teruggevonden in zijn privéjet. De lijst van verdachten is enorm. Ook zijn eigen familie blijft niet buiten schot.
«
»
10:30 FBI
Een seriebommenlegger lijkt het gemunt te hebben op de elite van Wall Street. Maggie en OA zoeken naar een verdachte die vastbesloten is om wraak te nemen, terwijl Dana omgaat met Spencer Briggs, een profiler die is ingehuurd om advies te geven.
«
»
11:15 Castle
Castle is verongelukt en zijn auto wordt compleet afgebrand gevonden. Door het persoonlijke tintje wordt dit de moeilijkste zaak uit Becketts carrière.
«
»
12:00 NCIS
Het team onderzoekt de moord op drie mannen die tijdens een vrijgezellenfeest van een marinier zijn vermoord. Eén slachtoffer werd opgehangen, een ander werd in de toiletpot verdronken en een derde liep een alcoholvergiftiging op.
«
»
12:50 Bones
De stroom is uitgevallen in de stad, maar het team moet toch een moord zien op te lossen. Booth en Brennan zitten vast in een lift.
«
»
13:35 Younger
Terwijl Diana op huwelijksreis gaat, overweegt Liza het voorstel van Charles. Kelsey wijst Quinn af, maar sommige verkeersdrempels in haar persoonlijke en professionele leven doen Kelsey aan zichzelf twijfelen.
«
»
14:05 ER
De stad wordt getroffen door hevig onweer. Overal heeft men te kampen met wateroverlast en ook in het ziekenhuis worden maatregelen getroffen om het overtollige water uit de kelders en de dienst spoedgevallen te houden.
«
»
14:55 Neighbours: A New Chapter
Reece staat voor een hartverscheurende beslissing, Mackenzie brengt een offer voor haar vrienden.
«
»
15:25 Cold Case
Rush vermengt plezier met zaken als haar vriend, Joseph, haar vraagt een zaak uit 2003 te heropenen waarbij een autistische jongen genaamd Brent Harding betrokken was die getuige was van de moord op zijn ouders.
«
»
16:15 CSI: Miami
Een meisje overlijdt na orgaanfalen. Alexx is ervan overtuigd dat ze is vermoord met een onbekend gif. De hoofdverdachte is haar vriend Ethan, die van plan was om haar ten huwelijk te vragen.
«
»
17:00 Castle
Het team doet onderzoek naar de moord op de directeur van een speelgoedfabriek. Ondertussen is Castle een aanwijzing met betrekking tot zijn eigen mysterieuze verdwijning op het spoor.
«
»
17:50 FBI
Als de dochter van een rijk gezin wordt ontvoerd in een poging om internetberuchtheid te verwerven, ontdekken Maggie en OA dat de ontvoerder veel meer wil dan nooit vergeten worden.
«
»
18:40 Criminal Minds
Dr. Reid en Maxine wilden eigenlijk op date, maar dan krijgt het BAU-team te horen dat een man en zijn volwassen dochter zijn ontvoerd. De gijzelnemer eist een ongebruikelijke tegenprestatie voor haar vrijlating.
«
»
19:40 Bones
Zeven paar voeten spoelen aan op het strand na een heftige storm. Brennan moet deze zaak oplossen met behulp van een podoloog.
«
»
20:40 UEFA Europa League
Verslag van de wedstrijd Liverpool - Atalanta, gespeeld in de kwartfinale van de UEFA Europa League.
«
»
23:10 UEFA Europa League: Hoogtepunten
Alle hoogtepunten van de wedstrijden in de play-offs van de UEFA Europa League.
«
»
23:35 Oogappels
Fabie is in alle staten als alleen Pip wordt betrapt bij het stelen. Dina maakt zich zorgen over de thuissituatie van Nina. Hansje geeft Max bijles.
«
»
00:35 Friends
Bij de babyshower dringt het tot Rachel door hoe onvoorbereid ze is op de baby. Met tegenzin gaat ze akkoord dat haar moeder bij haar intrekt om te helpen. Chandler en Ross helpen Joey bij de voorbereiding op een auditie.
«
»
01:05 Friends
Monica's restaurant krijgt een slechte beoordeling. Intussen is Rachel jaloers wanneer een leuk verkoopstertje met Ross flirt als ze babyspullen gaan kopen. Phoebe coacht Chandler die zenuwachtig is voor een belangrijk sollicitatiegesprek.
«
»
01:30 Neighbours: A New Chapter
Reece staat voor een hartverscheurende beslissing, Mackenzie brengt een offer voor haar vrienden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers