TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:15 Stargate SG-1
Het team krijgt een videoboodschap van de vader van Jacek. Hij beweert informatie te hebben over een plan van de overleden Arkad om de Aarde op te blazen.
«
»
15:05 Stargate SG-1
De poging van SG-1 om Vala als lokaas te gebruiken om Adria gevangen te nemen wordt verstoord.
«
»
16:00 All New Traffic Cops
De verkeersagenten achtervolgen enkele criminelen die gekloonde nummerborden gebruiken om de politie te omzeilen.
«
»
17:00 Stargate SG-1
De Asgard onthullen dat ze een uitstervend ras zijn en daarom besloten hebben al hun kennis na te laten aan de mensen van de aarde.
«
»
17:55 Ultimate Police Interceptors
De Ultimate Police Interceptors gaan de weg op met de beste verhalen van de supersnelle, adrenalinejunkiespecialisten terwijl ze de misdaad in de straten van Groot-Brittannië bestrijden.
«
»
18:50 All New Traffic Cops
In Bradford achtervolgt de politie een man door een woonwijk. Een benzinedief probeert op iedere manier te ontsnappen en in Yorkshire verstoren twee drugdealers de rust.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Zie hoe een technieker op een zendmast het aan de stok krijgt met een boze havik.
«
»
20:35 Killer Joe
De 22-jarige drugdealer Chris wordt door zijn eigen moeder bestolen. Hij moet snel met geld op de proppen komen om zijn leverancier te betalen, en vraagt een politieagent om hem te helpen zijn moeder, die een grote levensverzekering heeft, te doden.
«
»
22:25 Ultimate Police Interceptors
De Ultimate Police Interceptors gaan de weg op met de beste verhalen van de supersnelle, adrenalinejunkiespecialisten terwijl ze de misdaad in de straten van Groot-Brittannië bestrijden.
«
»
23:25 Godfather of Harlem
Wanneer Battle wordt gearresteerd, moet Bumpy een manier vinden om hem te bevrijden en de mol te vinden. Bumpy ontdekt dat Malcolm X meer vijanden heeft dan ze aanvankelijk dachten.
«
»
00:30 Godfather of Harlem
Bumpy ontdekt een CIA-complot om Malcolm X en Che Guevara te vermoorden bij de Verenigde Naties. Malcolm schrijft zijn autobiografie. Olympia gebruikt Vader Louis om uit de problemen te komen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers