TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 DCI Banks
De detective accepteert een onofficieel verzoek van Chief Superintendent Rydell om op zoek te gaan naar diens dochter en wordt in de criminele onderwereld van Soho gezogen.
«
»
03:25 DCI Banks
De detective accepteert een onofficieel verzoek van Rydell om op zoek te gaan naar diens dochter, en wordt in de criminele onderwereld van Soho gezogen.
«
»
04:10 Silent Witness
Tijdens een hittegolf in Brighton wordt het team opgeroepen om een lichaam dat op een vuilnisbelt gevonden is te onderzoeken. Ze moeten echter eerst alle lichaamsdelen zien te vinden. De ledematen zitten onder de vreemde tatoeages.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Tijdens het onderzoek naar de moord op een priester komt Murdoch erachter dat zijn lang verloren zus non is geworden. Zijn zus beweert dat een duivel verantwoordelijk is voor de dood van de priester.
«
»
06:00 Ghosts
Alison en Mike proberen op harmonieuze wijze samen te leven met de rusteloze geesten van Button House en ondertussen zoeken ze nieuwe manieren om de voortdurende renovatiewerkzaamheden te financieren.
«
»
06:30 All Creatures Great and Small
De pas van de veeartsenijschool in Glasgow afgestudeerde James Herriot volgt zijn droom om dierenarts te worden in de schitterende Yorkshire Dales.
«
»
07:20 Father Brown
Goodfellow keert zich tot Father Brown als hij ziet hoe Mallory een onschuldige man erin luist.
«
»
08:10 Death in Paradise
Het team staat voor een raadsel wanneer een archeoloog tijdens een opgraving wordt vergiftigd zonder dat er bewijs is om aan te tonen hoe dit is gebeurd. Ondertussen bedenkt Neville een krabgerecht voor een jaarlijkse kookwedstrijd.
«
»
09:05 Midsomer Murders
De fut verdwijnt uit de sprankelende wijn van Midsomer Vinae Winery als de glazen vergif blijken te bevatten. Hoe kan dit verband houden met de dood van een kind in een vluchtmisdrijf? Troy en Barnaby onderzoeken de zaak.
«
»
09:55 Midsomer Murders
William en Diana dreigen de wijngaard kwijt te raken, maar Matilda wil haar geld aan Ryan geven - op één voorwaarde. Wat doen William en Diana aan het verleidelijke aanbod van Louis?
«
»
10:40 Hope Street
Rechercheur Al Quinn zit in de problemen. Wanneer Callum aan Finn vertelt dat Al corrupt is, weet Al Finn ervan te overtuigen dat Callum zich vergist. Maar dan escaleert de situatie.
«
»
11:30 Darby and Joan
De voorbereidingen voor Joans eerste Australische Kerstmis worden verstoord door een bijna fataal duikongeval. Joan en Jack ontdekken dat het duikincident het gevolg was van sabotage.
«
»
12:15 Death in Paradise
Wanneer een passagier neergestoken wordt in de bus naar Honoré staan Jack en zijn team versteld. Niemand heeft zijn stoel verlaten, dus wie is de moordenaar, en hoe is de moord gepleegd?
«
»
13:10 The Chelsea Detective
Oliver Cowie staat bekend als een toegewijde familieman en een gerespecteerde onderwijzer. Niet iemand waarvan je verwacht dat hij slachtoffer zou worden van moord. Tot hij in een poel van bloed gevonden wordt.
«
»
14:00 The Chelsea Detective
Oliver Cowie staat bekend als een toegewijde familieman en een gerespecteerde onderwijzer. Niet iemand waarvan je verwacht dat hij slachtoffer zou worden van moord. Tot hij in een poel van bloed gevonden wordt.
«
»
15:00 Father Brown
Mrs. McCarthy krijgt een ongewenst cadeau wanneer haar leven in gevaar komt door een wraakengel.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken een explosie op een scheepswerf in Calham Cross die eigendom is van commandant van de landmacht Matt Parkes, de vader van een gewetenloze zakenman.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Het onderzoek van Barnaby en Jones naar de explosie op de scheepswerf verandert na de ontdekking van twee lichamen in een moordjacht.
«
»
18:00 Death in Paradise
Marcel staat perplex als een loterijwinnaar dood wordt aangetroffen, maar haar lichaam verdwijnt dan. JP heeft een weerbarstige nieuwe officier om te trainen terwijl hij zich voorbereidt op de geboorte van zijn tweeling.
«
»
19:00 All Creatures Great and Small
Wanneer de nieuwe dierenarts Richard Carmody zich bij de praktijk voegt, voelt James zich bedreigd in zijn plaats aan Siegfried's zijde. Conflicten komen aan de oppervlakte op Mrs Pumphrey's gemeenschappelijke theekransje.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch maakt jacht op een vampier die geïnspireerd is geraakt door de net uitgekomen roman Dracula.
«
»
21:00 The Mallorca Files
Wanneer een aanstaande bruidegom dood in het zwembad van een luxe villa wordt gevonden, verdenken Miranda en Max een prostituee van wie bekend is dat ze haar klanten met een stroomstootwapen uitschakelt om ze te beroven.
«
»
22:00 Beyond Paradise
Humphrey en Esther gaan naar de Shipton Abbott Players voor een repetitie van een moordmysterie.
«
»
23:10 Silent Witness
Wanneer onder het King's Cross Station-museum acht lichamen worden ontdekt, doet het team onderzoek in het verleden en het heden om de identiteit van de man die de King's Cross-seriemoordenaar wordt genoemd te achterhalen.
«
»
00:15 Silent Witness
Nikki, Jack en het team komen voor nieuwe onverwachte wendingen te staan terwijl ze samen met de politie meerdere scenario's onderzoeken bij het oplossen van een twintig jaar oude zaak.
«
»
01:15 Murdoch Mysteries
Tijdens een moordonderzoek ontdekt Murdoch dat een oplichter het op vrouwelijke telegrafisten in Toronto heeft voorzien. Murdochs relatie met Enid bekoelt wanneer hij haar veiligheid op het spel zet om de moordenaar te pakken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers