TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een theater van dansende wasmachines, een geheugenpuzzel van een wrattenzwijn en Boekenjongen maakt een picknicktafel.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje belandt in een wereld vol robots, waar hij goed alle regels moet volgen. De meester vindt Stoppeltje en zijn robotvriend maar lastig, omdat ze anders zijn dan alle anderen.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Eendje is ziek en Kaatje raakt in paniek, want ze weet niet hoe ze Eendje kan helpen. Viktor weet het ook niet, maar kameraadje Arthur laat hen zien dat je met een ziek dier naar de dierenarts kunt gaan.
«
»
06:25 Rintje
Henriette is jarig en omdat bovenaan haar verlanglijstje een robot staat, besluiten Rintje en Tobias als echte robots op haar feestje te komen.
«
»
06:30 Dinostad
Tyra en Ricky doen hun best voor de toeschouwers in de grootste watermeloencompetitie in Dinocity.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu en Robby zien een zak van de kerstman op de grond vallen, ze helpen hem met het bezorgen.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje zoekt in de winkel ijverig mee naar een knuffel die kwijt is. Hij vindt iets anders, maar het ruikt wel hetzelfde.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon, Lou en Gaspard spelen met een bal die per ongeluk op een oude man landt die op een bankje ligt te dommelen. Geïrriteerd houdt de man de bal en gaat weer slapen.
«
»
07:05 Pop Papierstad
De vriendjes gaan een mooie wandeltocht maken in de natuur en Mae-Mae wil dolgraag de Gouden Kiwi vinden! Ze houdt daarbij alleen geen rekening met wat de anderen willen en dat levert lastige situaties op.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Saïd is ziek en slaapt. Sameer repareert een apparaat, waarmee een student medicijndrankjes maakt. Dat brengt Anna op het idee om voor Saïd een drankje te maken om hem beter te maken.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson wil een film kijken vanavond, maar Marie heeft andere plannen. Ze gaat naar een voetbalwedstrijd kijken van Vincenzo, haar nieuwe date. Marie oefent de hele dag supportersliedjes en schreeuwt haar stem schor in een aangepaste outfit.
«
»
07:30 Molang
Nadat een golf hen heeft meegenomen, denken Molang en Piu Piu dat ze gestrand zijn op een afgelegen eiland. Maar ze ontmoeten een vriend die hen vertelt dat ze eigenlijk vastzitten in de maag van een walvis.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
07:50 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
08:00 Schijtluizen
De hoornaar is een gigantische wesp. Sien en Naomi maken kennis met twee verschillende soorten: de Europese en de Aziatische. Naomi laat zich door een van de twee steken om te kunnen meten hoeveel pijn het doet.
«
»
08:10 De Raad van Soekie
Pedro richt een klaslokaal in als een vipruimte die enkel toegankelijk is voor rijke leerlingen. Maar Pedro breidt de privileges voor de rijken snel uit. Zo mogen enkel zij nog les volgen in de klaslokalen. Soekie leidt het verzet tegen ongelijkheid.
«
»
08:30 Casper en Emma op jacht naar de schat
Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen.Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje.
«
»
09:55 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy geeft Piya een kanarie, maar terwijl hij op de kakkerlakken jaagt, laat hij hem ontsnappen. De kakkerlakken en Oggy moeten zich vermommen als een kanarie om hun domheid niet te verraden aan Piya.
«
»
10:00 De nieuwe avonturen van Oggy
Na een drukke dag, wil Oggy alleen maar slapen. Piya is niet slaperig, ze wil met de kakkerlakken kunnen spelen zonder Oggy wakker te maken. Maar de kakkerlakken zijn niet van plan om de kat te laten slapen.
«
»
10:10 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:15 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:25 De avonturen van kleine pinguïn
Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pinguïn Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe.
«
»
10:30 De avonturen van kleine pinguïn
Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pinguïn Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe.
«
»
10:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Wanneer alle volwassenen in het dorpshuis zijn vanwege een vergadering, willen de kinderen een feestje geven, maar zonder Victor. Dus Victor zet alles op alles om ze terug te pakken.
«
»
10:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als de neus van Pinokkio wordt betoverd kan hij ineens liegen. Daar maakt hij behoorlijk misbruik van, waardoor iedereen in de problemen komt.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella besluit haar oogtest bij de opticien te vervalsen, waardoor ze de hele dag in grote problemen komt omdat ze niet kan zien met haar nieuwe bril.
«
»
11:05 Royals Next Door
Als Molly wil gaan 'trick or treating' gaat Stella mee, gewoon om haar in de gaten te houden en niet omdat Stella ooit zou willen trick or treating. Daar is ze veel te oud voor.
«
»
11:20 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
11:35 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
11:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:00 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:05 Molang
Molang en Piu Piu zijn in de Middeleeuwen beland en ontmoeten een koning die verdrietig is. Gelukkig weten de twee vrienden precies wat ze moeten doen om iemand op te vrolijken, zelfs de koning.
«
»
12:10 Ket & Doc
Roos' zus Jules was vroeger haar broer. Dat is soms moeilijk en raar. Thuis gaat er veel aandacht naar Jules, wat Roos niet altijd leuk vindt. Toch ziet Roos ook dat het leven van Jules niet altijd makkelijk is en probeert ze een goede zus te zijn.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een oud kasteel waar professor Orloff een monster heeft gecreeërd. Het onweert en één blikseminslag is voldoende om het monster tot leven te wekken. Wanneer het monster tot leven komt, is het alle hens aan dek!
«
»
12:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:00 Onze natuur
Het water wordt van bron tot monding aan de kust gevolgd. Een kijkje naar hoe de bevers met hun burcht de stroom vertragen, hoe de piepkleine watervlo door het water danst, en hoe zorgzaam de stekelbaarsvader is.
«
»
13:25 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy negeert het verbod van Priya en hij kan het niet laten om in het dagboek van de jonge pachyderm te kijken. Maar het dagboek is nep, verzonnen door de kakkerlakken, zodat de kat al hun wensen kan uitvoeren.
«
»
13:30 Stormwind 4
Mika's grootmoeder, Sam en Mr. Kaan proberen hun boerderij draaiende te houden. Het gaat echter niet zo goed en Stormwind is in gevaar. Mika kan haar geliefde hengst niet helpen.
«
»
15:10 Rox
Het vaarverbod voor schepen die een giftige lading vervoeren wordt opgeheven. Ondanks een modern beveiligginssysteem, houdt Team Rox toch liever een oogje in het zeil in deze omstandigheden.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Mr Magoo heeft zichzelf en Mr Cat ingeschreven voor het avonturenspel Dorkdorfs Schat. Ondertussen is Fizz van plan mensen voor zich te winnen met zijn nieuwste uitvinding, de Meteo-Fizz, waarmee hij kan bepalen wat voor weer het wordt.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz kan voorwerpen laten verschijnen met zijn nieuwste uitvinding, waarbij hij alleen de kracht van zijn gedachten gebruikt. Hij is ervan overtuigd dat hij de meest verbazingwekkende dierenwedstrijd ter wereld zal winnen.
«
»
16:00 Imago
De helden bereiken Kalâa, Awa's geboortedorp. Ze ontdekt dat haar neef Imad het dorp heeft overgenomen en dat een onzichtbaar wezen het dorp al een tijdje terroriseert. In feite is het een imago die op Imad jaagt.
«
»
16:25 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya ontdekt een beer in Oggy's tuin en besluit er haar teddybeer van te maken, maar het dier is wild en gemeen. Oggy en de kakkerlakken doen er alles aan om van deze vijandige gast af te komen zonder Piya's gevoelens te kwetsen.
«
»
16:30 Lena & Benedict
Lena moet weer terug naar Nora en Job Kleverlaan. Benedict leeft nog, maar moet terug naar het oerwoud. Lena neemt hartverscheurend afscheid van Benedict. Maar dan komt er hulp uit onverwachte hoek.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:00 Schijtluizen
De gevlekte ringslang is de grootste slang van België, en Sien en Thomas proberen er een te vangen. Bijten of wurgen doet ze niet, dus proberen de schijtluizen te ontdekken wat de slang dan wel doet.
«
»
18:10 Nachtwacht
Het wezen Nemmeza staat op het punt om los te breken en duisternis over de wereld te brengen. De Nachtwacht moet alles uit de kast halen om dit te voorkomen. Daarbij krijgen ze hulp van de oude leden van de Nachtwacht.
«
»
18:35 De Hoppers
Wanneer Arno en Mo ontdekken dat je met het uitzenden van sportwedstrijden veel geld kan verdienen, besluit Arno zijn eigen sport uit te vinden: Hopperbal. Hij streamt de wedstrijd online en ronselt de andere Hoppers om mee te spelen.
«
»
18:55 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Lisette, de poetsvrouw van Video King, zit in het gips en kan niet poetsen. Trix en Said hebben daarom een robot gebouwd die het poetswerk even overneemt, maar daar is Lisette niet blij mee. Shoana ontdekt dat Mike een koffertje heeft vol speelgoed.
«
»
19:25 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:30 Zotte dieren
Maak kennis met een fret die erg opgewonden raakt als hij aanbelt en met de schattigste kittens.
«
»
19:40 Jenny
Na haar eetbui heeft Jenny een nachtmerrie waarin ze zich met Charles in het bos bevindt. Een mysterieus beest dat haar dierbaren teistert, is naar Jenny op zoek. Jenny moet de confrontatie aangaan, maar het spel is nog lang niet gewonnen.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
Alle zeven deelnemers hebben een wasmand vol was in één kleur. De was moet zo snel mogelijk aan de wasdraad gehangen worden. De Ketnetter die de was het traagst ophangt, valt af.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer zkt Vrouw' - Thomas (VTM)

Boer Bert geniet van twee dates; eerst met Celine en vervolgens met de mondige Eva. Michiel heeft Anouchka gekozen voor zijn 24 uurs-date. Sanne gaat dan weer op date met haar twee overgebleven mannen, die elk op hun eigen manier hun gevoelens tonen. Ondertussen moet Thomas een keuze maken tussen zijn vier dames en gaat Martijn te rade bij zijn zus.

'Boer zkt Vrouw', om 19.55 uur op VTM.

Dossiers