TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Blind getrouwd: Australië
Tijdens het etentje gaat een van de stellen op dramatische wijze uit elkaar. Bryce en Melissa hebben het goedgemaakt, maar door Rebecca laait het vuur tussen hen weer op. De stellen leren elkaar beter kennen tijdens een weekje weg.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Renovate Don't Relocate
Het appartement van Paul en Netty heeft tal van mogelijkheden, maar door gezondheidsproblemen zijn ze maar niet toegekomen aan een verbouwing. Sarah heeft een radicaal plan om hun huis te verbouwen.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 Achter gesloten deuren
Lilian en Marco zijn gelukkig getrouwd en genieten van hun zoontje Bas. Dit alles verandert als Lilian bericht krijgt van een ex van Marco. Zij vertelt dat ze is mishandeld door Marco.
«
»
13:20 Renovate Don't Relocate
Brits renovatiemagazine waarin Sarah Beeny een probleemzone in een huis onder handen neemt. Zij schiet gefrustreerde huiseigenaren te hulp en helpt ze hun huizen naar hun wensen te verbouwen.
«
»
14:10 Blind getrouwd: Australië
Tijdens Couples Retreat krijgen Alana en Jason ruzie. Booka staat voor Alana klaar en troost haar. De vrouwen brengen een middagje door zonder de mannen en hebben heel wat te bespreken.
«
»
15:25 GPs: Behind Closed Doors
De dokters behandelen een vrouw die een paniekaanval kreeg, een vrouw met astma en een man die enkel eieren kan eten. Daarnaast krijgt een patiënt een verschrikkelijke diagnose: maagkanker.
«
»
16:25 MasterChef Australië
In de eerste ronde moet elk gerecht een geflambeerd element bevatten. In de tweede ronde kan iemand een immuniteitsspeld winnen, als ze het opnemen tegen de Franse fijnproever Gabriel Gaté.
«
»
17:30 Alles Mag Weg
Benne moet zijn platenwinkel sluiten en roept de hulp in van Openbare Verkopen om zijn inboedel te verkopen. Het magazijn van Veilbalie staat vol met exclusieve wijnflessen. Michael, Igor en Bart dromen al van de opbrengst.
«
»
18:35 Home and Away
Terwijl Justin Andrew probeert gerust te stellen over een ontmoeting met Esther, luistert Leah naar haar verhaal over de jarenlange zoektocht naar haar vermiste zoon.
«
»
19:00 Moordenaars Open & Bloot
Een politie-informante verdwijnt spoorloos. Pas na enkele maanden wordt er een onderzoek opgestart.
«
»
20:00 Premier League Darts
De elfde speeldag vanuit Birmingham, Engeland.
«
»
23:40 Horrorhuurders & Huisjesmelkers
Een leraar slaagt er eindelijk in om een agressieve huurder uit huis te zetten, een huisbaas die een kraker uitzet volgt haar op en een verhuurmakelaar boekt succes na een ramp.
«
»
00:35 Moordenaars Open & Bloot
Een politie-informante verdwijnt spoorloos. Pas na enkele maanden wordt er een onderzoek opgestart.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers