TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Plop & de Peppers
Pol heeft een verrassing voor Pepijn voorbereid, omdat ze al vijftien jaar lang vrienden zijn. Maar Pepijn lijkt deze geweldige gelegenheid te zijn vergeten en gooit per ongeluk het geschenk van Pol weg.
«
»
06:05 Plop & de Peppers
Pepijn kan niet slapen door het luide gesnurk van Pol. Hij vindt een middeltje om het lawaai niet meer te horen, maar dit zorgt dan weer voor heel wat andere problemen.
«
»
06:10 Plop & de Peppers
Pol en Pepijn zijn allebei erg lui en willen zo weinig mogelijk doen. Door hun gedrag ontstaan er steeds meer problemen en komen ze uiteindelijk in een een lastige situatie terecht.
«
»
06:20 Plop & de Peppers
Pip kan haar lievelingsknuffel nergens vinden en ze wordt hier erg verdrietig van.
«
»
06:30 Flin & Flo
Er woedt een hevige storm buiten, en de regen lekt binnen in de Drako. Flin snapt niet hoe het weer zo snel kan veranderen. Daarnet scheen de zon nog! Flo vertelt over de Klimaatdraak, die in één seconde het weer kon veranderen.
«
»
06:40 Flin & Flo
Flin peutert de hele tijd in z'n neus. Tot grote walging van Flo eet hij zelfs zijn snotjes op! Flo vindt dat vreselijk en wil dat Flin ermee stopt, maar die peutert lekker verder. Daarom vertelt Flo over Snarf, de Snotdraak.
«
»
06:45 Heidi
Peter wil graag dat Heidi meegaat naar de weide, maar Heidi wil Clara niet alleen laten. Dan vraagt hij of ze de volgende dag naar de boomhut komt.
«
»
07:10 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
07:25 VLOGLAB Secrets #Stories
Deze jeugdserie volgt de vloggers van de Vloglabband. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:10 Hallo K3
Kristel en Josje bereiden zich professioneel voor op de quiz van Marcel. Ze zijn zeker van winst. Karen is boos wanneer ze vermoedt dat de twee K's haar te dom vinden om ook mee te doen, gewoon omdat ze nooit de krant leest.
«
»
08:35 Trolls: The Beat Goes On!
Dr. Maanbloem krijgt een spoedcursus in gekkigheid, omdat de trollen bang zijn om naar de dokter te gaan. Knoest probeert verkozen te worden tot vrijwilliger en wil daarom bewijzen dat hij geen mopperkont is.
«
»
08:55 Super Monsters
De supermosters maken een uitstapje naar Luigi's beroemde pizzeria. Daar zouden ze moeten leren hoe ze zelf een pizza kunnen bakken. Luigi krijgt echter een order voor twintig man en heeft hulp nodig.
«
»
09:05 Super Monsters
Een groep superkrachtige kleuters, zoals hun monsterouders, werken samen om de vaardigheden die ze van hen hebben geërfd te trainen en ze klaar te maken voor de kleuterschool.
«
»
09:20 Jabaloe
Moe wil een drank- en eetautomaat in haar saloon zodat ze minder van hier naar daar moet hollen. Sheriff Jack belooft haar tegen een lage prijs een automaat te bezorgen, maar er blijkt iets vreemds aan de hand met de automaat.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Sofie krijgt Emma over de vloer. Zij heeft samen met haar mama al een paar keer een misérable proberen maken, maar telkens gaat er iets mis. Ze hoopt dat Sofie haar kan laten zien hoe een 'misérable' ook 'formidable' kan zijn.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat.
«
»
12:25 Milo
Robyn draagt Milo op om 24 uur te zwijgen om haar hese stem weer in topvorm te krijgen voor de preselecties. Milo vraagt zich ondertussen af waarom Jesse niet van zich laat horen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Véronique probeert haar zoon te beschermen tegen de manipulatie van Marie. De verkoop van het huis van Agnes loopt voor Benny niet van een leien dakje. Zjef voelt zich verwaarloosd door Rudi.
«
»
14:10 Wittekerke
Joke ziet Marcel terug. Ze spreken meteen af om samen iets te gaan eten. Jimmy organiseert ondertussen met de hulp van zijn bloedmooie assistente Maggie een partijtje poker op zijn kamer.
«
»
15:00 The Good Doctor
Een jonge patiënte hoopt dat het chirurgische team haar kan helpen. Een moreel dilemma voor de ouders en een patiënt.
«
»
16:00 Superstore
Op de eerste dag na hun schorsing harden Amy en Jonah zich tegen een spervuur van grappen en hatelijke opmerkingen over hun sekstape, terwijl Jeff er alles aan doet om Mateo terug te krijgen.
«
»
16:20 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:40 Aspe
Thérèse Desmedt is in de running om de burgemeester van Brugge te worden, wanneer ze de hulp van de LOD inroept. Ze beweert dat ze het slachtoffer is van pesterijen en wijst de schuldige aan binnen politieke kringen.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Stafke, tante Maria en verschillende andere dorpelingen hebben bezoek gekregen van een onbekende schoenendief. Koen en Lotte zijn stomverbaasd als ze de dief ontmaskeren. Robin en Tom achtervolgen een snelheidsduivel.
«
»
18:20 Milo
Milo's examen verloopt goed, maar Jesse en de situatie met haar oma blijven door haar hoofd spoken. Aron schrikt wanneer Kato, een oude bekende, een jurylid blijkt te zijn voor de preselecties.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Mieke is verbitterd en stoot op onbegrip van haar vrienden. Véronique engageert Selin als poetshulp.
«
»
20:40 Eenmaal Andermaal
Jacques en Axel gaan op zoek naar unieke en goed veilbare stukken in het Nederlandse Delft. Hier krijgt Jacques assistentie van acteur Jelle De Beule en gaat Axel rondsnuisteren met voormalig Miss België Annelien Coorevits.
«
»
21:50 Blind Gesprongen
Martyna geeft zich volledig op haar job in de gevangenis, maar stuit ook op enkele obstakels. Ondertussen maakt Victor een vliegende start als barbier, terwijl bij Audric angsten en onzekerheden de kop opsteken.
«
»
22:55 Telefacts
Bijna iedereen weet wie Kim Kardashian is, ze is wereldberoemd. Vooral voor millennials is zij een rolmodel. De laatste jaren maken haar wulpse rondingen en hetzelfde soort foto's plaats voor wat meer naturel.
«
»
23:50 Familie
Mieke is verbitterd en stoot op onbegrip van haar vrienden. Véronique engageert Selin als poetshulp.
«
»
00:30 The Good Doctor
Een jonge patiënte hoopt dat het chirurgische team haar kan helpen. Een moreel dilemma voor de ouders en een patiënt.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer zkt Vrouw' - Thomas (VTM)

Boer Bert geniet van twee dates; eerst met Celine en vervolgens met de mondige Eva. Michiel heeft Anouchka gekozen voor zijn 24 uurs-date. Sanne gaat dan weer op date met haar twee overgebleven mannen, die elk op hun eigen manier hun gevoelens tonen. Ondertussen moet Thomas een keuze maken tussen zijn vier dames en gaat Martijn te rade bij zijn zus.

'Boer zkt Vrouw', om 19.55 uur op VTM.

Dossiers