TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Apollo 13
Mission Control probeert drie dappere astronauten terug naar de aarde te krijgen na een mislukte poging om op de maan te landen in 1970.
«
»
15:25 Fight for First: Excel Esports
Het is het begin van de voorseizoenstraining, en Kieran is op zoek naar een frisse start nadat het seizoen 2019 van zijn team slecht eindigde. Excel eindigde onderin de poule, op de tiende plaats in de LEC.
«
»
16:35 Top Gear
Freddie reist af naar IJsland om mee te doen aan de vreemdste motorrace ter wereld. Ondertussen probeert Paddy de nieuwe Toyota Supra te temmen. Chris onderzoekt het verhaal achter de Lotus 79, de mooiste F1-wagen ooit gemaakt.
«
»
17:40 All New Traffic Cops
De Britse politie staat voortdurend voor zware uitdagingen en moet vaak beslissingen nemen in het heetst van de strijd. Extra duidelijk wordt het wanneer Karl een stel dieven probeert te stoppen, die meer dan één aas in petto blijken te hebben.
«
»
18:35 Ultimate Police Interceptors
In Durham zitten de agenten een verdachte op de hielen die een voertuig gestolen heeft. Wanneer ze de man en een medeplichtige oppakken bij hem thuis, schopt die laatste wild om zich heen.
«
»
19:35 Ultimate Police Interceptors
In Durham achtervolgt agent Jackson een Mercedes die mogelijks wordt bestuurd door een gezochte man.
«
»
20:25 Police Interceptors
Interceptors Jo Lund en Mike Wroe sporen een Volkwagen Golf op die gebruikt werd bij een inbraak. Ze vinden hem bij een tankstation.
«
»
21:15 Police Interceptors
De Interceptors zitten een verdachte van inbraak achterna. Andy Howarth ramt de vluchtauto.
«
»
22:05 Police Interceptors
Chris Spencer en zijn team zitten op de hielen van een Golf GTI die met drie keer de toegestane snelheid door de stad rijdt. De achtervolging komt tot een abrupt einde wanneer de roekeloze bestuurder een rampzalige fout maakt.
«
»
23:00 Best of the Best
Een buitenbeentje van de Amerikaanse kickboksers moet een strenge training ondergaan voor een uiterst belangrijke wedstrijd tegen een meedogenloos Koreaans team. Onderweg leren de geharde strijders om hun persoonlijke geesten te laten rusten.
«
»
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers