TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:15 All New Traffic Cops
De verkeerspolitie zijn handen vol aan dronken feestgangers die achter het stuur kruipen. De stress van de feestdagen leidt tot nachtelijke escapades en schreeuwwedstrijden. Winkeldieven slaan hun slag voor Kerstmis.
«
»
16:00 Road Wars
Agenten met tasers, de politiehelikopter en hondengeleider Darryl worden opgetrommeld voor het opsporen van een motordief.
«
»
17:00 MythBusters
De MythBusters onderzoeken of een waterverwarmer van 300 kilo in een torpedo kan veranderen en onderzoeken daarna of een slaapzak kan ontploffen nadat iemand er een wind in heeft gelaten.
«
»
18:00 Top 20 Funniest
Een man verkleed als dinosaurus laat onwetende voorbijgangers schrikken en in Rusland blijken ze een ongewone manier te hebben om defecte wagens te takelen.
«
»
18:50 Top 20 Funniest
Omstaanders zijn getuige van een huwelijksaanzoek dat niet gaat zoals gehoopt en enkele voorbijgangers krijgen de schrik van hun leven wanneer een baby lijkt te gaan vliegen.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Met deze keer: katten versus honden, een baby met winderige darmen, een vleugje magie van de beruchte Zach King, en egels en hamsters die zich volproppen met taart.
«
»
20:30 Dief!
Frans Van Reeth was gedurende meer dan vijftien jaar een van de beruchtste en kleurrijkste figuren uit de Belgische misdaadwereld. Hij was nooit gewapend. Zijn inbraken en overvallen waren spectaculair en gedurfd en meestal onvoldoende voorbereid.
«
»
22:15 Top 20 Funniest
De rust in een skiresort wordt verstoord door een sneeuwmonster, stereotypes uit het fitnesscentrum, en kijk mee wat er gebeurt wanneer een kameleon geconfronteerd wordt met een gsm.
«
»
23:00 De Eerste op de Moordplek
Een Amerikaans stadje wordt opgeschrikt wanneer een geliefd koppel neergeschoten wordt in hun eigen huis. Alles wijst in eerste instantie op een homejacking, maar niets is wat het lijkt.
«
»
00:00 All New Traffic Cops
De Britse politie staat voortdurend voor zware uitdagingen en moet vaak beslissingen nemen in het heetst van de strijd. Extra duidelijk wordt het wanneer Karl een stel dieven probeert te stoppen, die meer dan één aas in petto blijken te hebben.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers