TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:25 Chicago Fire
Een nieuwe collega zorgt voor spanningen binnen het team van Firehouse 51. Een beangstigende oproep geeft Brett de mogelijkheid om zich te bewijzen. Daarnaast ziet Boden potentieel in Kidd en legt haar een idee voor.
«
»
14:10 Chicago Fire
Casey en Brett begeven zich op onbekend terrein. Severide jaagt een herinnering na, terwijl Kidd op vakkundige wijze een probleem binnen de kazerne aanpakt. Ritter brengt zichzelf in gevaar tijdens een schrijnend telefoontje.
«
»
15:05 Fight for First: Excel Esports
De strijd gaat door nu Excel de tweede week ingaat, en de spelers het thuisfront beginnen te missen.
«
»
16:15 Top Gear
Freddie Flintoff, Chris Harris en Paddy McGuinness bezoeken Paddy's geboorteplaats Bolton om drie nieuwe bedrijfsauto's te testen door er 24 uur onafgebroken in te zitten en Chris gaat naar ItaliŽ om de zinderende Ferrari SF90-supercar te testen.
«
»
17:15 All New Traffic Cops
Een verdacht voertuig wekt de nieuwsgierigheid van Nick en Mark en wanneer de passagiers worden opgevangen, worden grote hoeveelheden drugs gevonden. In Derby houdt Alex een man aan met illegale kentekenplaten.
«
»
18:15 Police Interceptors
Hondengeleider Steve en het vuurwapenteam bevinden zich in een dramatische confrontatie voor de deur, waarbij een man iemand zou hebben aangevallen met een bijl en een machete.
«
»
19:10 Police Interceptors
Interceptor Martin klokt een bestuurder die de snelheidslimiet overschrijdt met meer dan 100 mph. Al snel wordt hij achter in de politieauto op zijn recht gestoten, wordt de bestuurder lippy en zijn houding brengt hem in nog meer problemen.
«
»
20:10 Police Interceptors
Wanneer zijn vriendin wordt weggevoerd, laat een dronken chauffeur zijn ware aard zien door Interceptor Sophie achter in de politieauto voor te stellen.
«
»
21:05 Police Interceptors
Steve reageert op een lopende inbraak en achtervolgt een verdachte door achtertuinen. Onderscheppers overspoelen een woonwijk op zoek naar verdachten die betrokken zijn bij een schietpartij en vallen vermoedelijke winkeldieven aan.
«
»
22:05 Police Interceptors
Er ontstaat een spannende achtervolging nadat een vluchtende overvaller Paul Faulkner met 130 km per uur van de weg ramt. Terwijl Faulko met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht, probeert het team de dader op te sporen.
«
»
23:00 Best of the Best II
Travis Brikley, een lid van het Amerikaanse nationale taekwondoteam, wordt gedood tijdens een illegale vechtwedstrijd. Alex en Tommy, twee van zijn vrienden uit het team, gaan op onderzoek uit om de daders op te sporen en Brickley te wreken.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers